Хайде покажете си спалните!

• 88 906
  • 293
  •   1
Отговори
# 75

Нашата спалня.

Последна редакция: ср, 18 окт 2006, 03:18 от Дивиана

# 76
# 77
И аз имам същите лампи, на детето за стаята. Mr. Green

# 78

Последна редакция: ср, 18 окт 2006, 08:48 от dar79

# 79
  • Пловдив
amymommy спалнята ви е супер.Някак си по-различна и нестандартна ми изглежда  Peace

# 80
# 81

Много свежа комбинация от цветове за спалня. Предполагам, че ще изглежда много слънчево.

# 82
Ето и нашата спалня.

От тук показаните на amymommy и  Деси-мама х2 най ми харесват като стил.

Последна редакция: ср, 18 окт 2006, 16:05 от eta

# 83
  • Хасково
Аз си харесах ето тази http://www.stefanystyle.com/bedroom-1.html#!
Ако някой знае къде в Пловдив мога да си я купя моля да ми каже фирмата е Стефани стил Русе.
Доста мислих и аз за поръчка но искам да го видя направено писнало ми е от изненади!

# 84

От тук показаните на amymommy и  Деси-мама х2 най ми харесват като стил.
Мерси,ета.Твоята я бе правил мъжа ти,нали?!Много е идейна.Той професионално ли се занимава с мебели или е хоби?

# 85
И аз имам същите лампи, на детето за стаята. Mr. Green

аз пък имам същия стол и същото спално бельо - IKEA  Grinning

# 86
Мерси за спалнята...в интерес на истината всичко вътре е супер евтино....Икеа,което е най-евтиното решение за хора като нас които сменят често квартири.Моето ношно скафче е една супр ефтина дървена табуретка,която лакирах с матов лак в тъмно...много обичам да си измислям разни неща,все преправям по нещо.
Дивиана,аз много ги уваажавам тези хартиените фенери,освен че са супер евтини,са и доста издръжливи.Аз имам от блите кръгли във банята.Не са мръднали въпреки че са на влага.А Икейските чаршафи,много ги тача аз,както и всички останали тъкани които продават там.Текстила е върха.

# 87
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´А Икейските чаршафи,много ги тача аз,както и всички останали тъкани които продават там.Текстила е върха.
´

Ей това ми трябваше някой да похвали спалното им бельо  Grinning И тръгвам натам... Замислила съм едно отиване до ИКЕА ( между другото до коя е по-удобно - гръцката или турската? ) точно за такива аксесоари. Мъжа ми ме подигра, ама нищо, бих си начесала крастата с кеф! Значи сте доволни от качеството?! От по-скъпото или по-евтиното, или няма значение много-много? А чаши - чинии купували ли сте, как са в употреба?

# 88
Виж Мама То Ни,аз може и предизвикам недоволство у някои хора,казвайки че качеството на Икея мен лично не ме устройва за парите които давам.Вярно че при нас едва ли се намират по-евтини мебели,ама и са си заслужили евтината цена.Мебелите са пълна отврат.
Само че от чиниите,чашите,вилички,лъжички и разни други такива аз лично съм страшно доволна.Имам един черен комплект чинии от матов порцелан,направо са върха!Мейд ин Тайланд...обаче са здрави.
Имам страшно много американски покривки  за хранене Икеа,много ми харесват както като дизайн,така и като качество.Чаршафите са здрави,не избеляват,въпреки че пера непрекъснато ил с Напизан или с деликатна белина.пердетата им също са върха,аз имам памучни пердета,които не са мръднали.Килими техни също имам.Последно взех един рошав от велурени изрезки,страшно красив,уж не се перял,но аз го изпрах и нищо не му стана.Напротив стана като нов.Така че за тези неща давам гаранция.За всичко останало се въздържам.Ама в България от кога има Икеа,това е нещо ново за мен.

# 89
Виж Мама То Ни,аз може и предизвикам недоволство у някои хора,казвайки че качеството на Икея мен лично не ме устройва за парите които давам.Вярно че при нас едва ли се намират по-евтини мебели,ама и са си заслужили евтината цена.Мебелите са пълна отврат.
Само че от чиниите,чашите,вилички,лъжички и разни други такива аз лично съм страшно доволна.Имам един черен комплект чинии от матов порцелан,направо са върха!Мейд ин Тайланд...обаче са здрави.
Имам страшно много американски покривки  за хранене Икеа,много ми харесват както като дизайн,така и като качество.Чаршафите са здрави,не избеляват,въпреки че пера непрекъснато ил с Напизан или с деликатна белина.пердетата им също са върха,аз имам памучни пердета,които не са мръднали.Килими техни също имам.Последно взех един рошав от велурени изрезки,страшно красив,уж не се перял,но аз го изпрах и нищо не му стана.Напротив стана като нов.Така че за тези неща давам гаранция.За всичко останало се въздържам.Ама в България от кога има Икеа,това е нещо ново за мен.
Peace напълно подкрепям

Общи условия

Активация на акаунт