търся добра ясновидка

 • 216 796
 • 105
 •   1
Отговори
 • Мнения: 70
Здравейте момичета! Не знам дали съм в правилния подфорум, но търся да ми препоръчате добра ясновидка(врачка). В София живея, така че ако може да е от тука. Благодаря предварително! Hug

NB: Разбирам всички скептици относно такива хора. Донякъде имат право, защото на тези "ясновидки", които аз съм била, а те са само 2 - и двете са шарлатанки. Надявам се да ми препоръчате някоя която наистина познава, че и аз да се убедя, че имат способности  Tired

# 1
 • Мнения: 25 582
Маг Сибила е твоят човек!  Peace
О, как щях да забравя - Кеазим Ходжа!  Heart Eyes

# 2
 • Мнения: 70
Стига  Crazy  Grinning
Аз най-сериозно питах  Crossing Arms
И все пак благодаря  Hug

# 3
 • София
 • Мнения: 15 455
Това все ми излиза в малките обяви:
http://kupuvam-prodavam.info/detail.php?id=3643 Grinning

# 4
 • Мнения: 70
За тая Мария Асенова четох от архивите на този форум, че била голяма шарлатанка. Ти ходила ли си при нея? Rolling Eyes

# 5
 • София
 • Мнения: 15 455
Казвам само, че ми излиза като обява,защото като се натрупат много обяви и ми се отваря прозорче.Иначе много посочени от Ванга станаха, не се знае кой кой е. А доколкото знам Ванга не е посочвала никой.

# 6
 • Мнения: 70
Казвам само, че ми излиза като обява,защото като се натрупат много обяви и ми се отваря прозорче.Иначе много посочени от Ванга станаха, не се знае кой кой е. А доколкото знам Ванга не е посочвала никой.

Ясно. Все пак ако някои има личен опит и е изключително доволен може да пише!  Hug

# 7
 • Мнения: 70
Как така никой не познава? Странно? Rolling Eyes
В цяла София няма ли някоя наистина добра.  Tired

# 8
 • София
 • Мнения: 15 455
Не вярвам някой да ти каже.По добре пиши "ясновидка" в google-то и чети.

# 9
 • Мнения: 70
Да не става реклама можете да ми пишете на лични! Hug

# 10
 • Мнения: 647
Таня , влез като гост и казвай какво ти тежи.Все ще получиш добър съвет.Не си давай парите на вятъра

# 11
 • Мнения: 70
Silence, споко! Аз не врачувам, не лъжа хората, така че съвестта ми е чиста. А относно това, че се допитвам до такива, да грях е сигурно, но човек в своя живот извършва доста по-големи грехове!  Flutter
Човек прави ли добро, вярва ли в Господ и живее ли в мир в себе си околните, нека това му бъде греха. Whistling (ходенето на една врачка)
Но хората живеят в грях, егоизъм, живеем и в неморален свят  Sick
Съжалявам, че трябва да го кажа но е така.  Tired

# 12
 • Мнения: 3 675
И понеже тук става въпроси за гадателки, искам да попитам за едни книги по окултизъм, които гледах с една моя колежка-някакви книги за призоваване на ангели - Михаил, Гавраил и т.н. Чудя се как може хората да ги пишат тези простотии/авторите де/ и най-вече да се занимават с тях/респективно читателите/.Някои от вас правил ли е описаното в тях, ето това ми е интересно?

# 13
 • Мнения: 3 675
Иначе по темата, същата тази колежка искаше да ходи при този Каезим ходжа, бил много добър, правят му голяма реклама.

# 14
 • Далечният изток
 • Мнения: 14 838
Недей, момиче, не ходи, от личен опит ти го казвам. Ако имаш чак пък толкова нерешим проблем, по-добре иди при психолог, все пак той затова е учил...Не гледаш ли по БТВ предаването? М. Халваджиян добре го е измислил, не е глупав човека- един вид да ги разобличи прехвалените ясновидци.

# 15
 • Мнения: 3 675
Наистина не съм гледала предаването Ясновидци, но съм сигурна в едно, че всички личности от този вид гадатели, гледачки и т.н. са си чиста проба шарлатани.Не знам как гадаят, с какви духове или извънземни се свързват.лошото е, че има хора, които им вярват.аз съм по-склонна да вярвам на лекари /не че им имам много вяра де/, отколкото на знахарки и гледачки.Например на една съседка гледачката й казала, че била природена египетска принцеса и че не можела да има мъж и деца, поради направена магия, която трябвало да се развали Laughing.И хората вярват.....аз също имам проблем, който ме притеснява, но никога няма да отида при гледачка да ми каже защо аджеба нещата са така, а не иначе.

# 16
 • Мнения: 1 226
Едва ли ще намериш.По-добре потърси нещо к което да разрешиш проблема си.Успех. Hug

# 17
 • Мнения: 70
Недей, момиче, не ходи, от личен опит ти го казвам. Ако имаш чак пък толкова нерешим проблем, по-добре иди при психолог, все пак той затова е учил...Не гледаш ли по БТВ предаването? М. Халваджиян добре го е измислил, не е глупав човека- един вид да ги разобличи прехвалените ясновидци.

Какво да ти кажа. Имам си мое мнение за психолозите.  Peace
А за врачки и ясновидки не съм от тези дето вярват на врели-  некипели и да си давам парите ей така за разваляне на магии, глупости  Whistling Но вярвам, че има хора надарени със способности, които наистина усещат нещата и са надарени с някакво по-развито чувство или незнам как се нарича, може би Дарба. Та точно това търся и аз.

# 18
 • Далечният изток
 • Мнения: 14 838
Наистина може и да има хора, както ти казваш-с дарба. Но как да попаднеш на такъв човек?Мъжът ми имаше проблеми и сме ходили при около 30 сигурно- е, не попаднахме на такъв, напротив- още повече го объркаха.

# 19
 • Мнения: 70
Наистина може и да има хора, както ти казваш-с дарба. Но как да попаднеш на такъв човек?Мъжът ми имаше проблеми и сме ходили при около 30 сигурно- е, не попаднахме на такъв, напротив- още повече го объркаха.
E аз за това се допитвам до този форум, защото е изключително посещаван и ако има хора, които са им познали, защото вярвам че има да споделят така да се каже  Hug
А относно това че има шарлатани има и то мнооого. Съжалявам, че не си попаднала на жена с дарба. Аз самата още не съм  също:tired:, но както се казва знае ли човек.  Whistling

# 20
 • Мнения: 105
я, си ги избийте тези от главиците! Ясновидки .. разни  #Crazy #Crazy #Crazy

# 21
 • София
 • Мнения: 1 508
Оставам с впечатлението, че всички ясновидци, барабар с тия, които имат наистина способности, могат да ти кажат за миналото ти, но не и за бъдещето.Това се доказва и в предаването на бтв.

# 22
 • Мнения: 26
мило момиче,няма перфектни ясновидци.Отговорите на въпросите ,които търсиш са в самата теб-не се подлъгвай живота е тук и сега!

# 23
 • Мнения: 3 675
Понеже форумът изобилства с теми за гадателки и баячки, вижте каква статия прочетох.Дано и вие намерите отговорите, които търсете в тази статия.

Ходили ли сте на гледачка? Има три варианта: не сте ходили – за вас това са глупости, ходили сте, но въпросната гадателка на бъдещето ви е казала пълни измислици или пък сте ходили и тя е познала доста неща от настоящ и бъдещ план.

В крайна сметка мнението за тях е доста противоречиво – доверие, примесено със страх и недоверие. И онази притегателна сила ...

Не настръхвате ли като си помислите, че е възможно някой, само с поглед, докосване, концентрация, да проникне в мислите ви, да види отвъд тях и да очертае посоката на бъдещето ви? Несъмнено е вълнуващо, но и доста страшничко...

Какво е мнението на хората?

Голяма част от нас са скептични. Човешкото съзнание е проектирано така, че да сме недоверчиви към всякакви необясними за нас феномени. Ясновидството, гадаенето, врачуването често са заклеймявани като висше средство на манипулация или шарлатанство главно от два типа хора. Едните - силно предубедени, които не са ходили и не биха отишли на гледачка, другите, които са отишли, но са били измамени.

Следователно, гадателите-шарлатани, все пак съществуват!

Как може да разграничим истинския ясновидец от добрия манипулатор?

От гледачките, които съм посещавала през живота си лично аз, винаги съм оставала изумена. Единствената информация, която подавам за себе си е лично име и рождена дата. Всичко, което чуя след това е лаконично коментирано от мен. Старая се да пазя хладнокръвие и да не се стъписвам на нещата, които тя познава от настоящето или миналото ми.

Много хора в такива ситуации сами се подвеждат и стават по -лесна плячка за мнимите гледачки. Гадателите споменават нещо за тях въз основа на това, което са подразбрали, назовават име или буква, която може да ги насочи и в този момент човекът, на който му се пророкува, се издава. Усетил, че тя е на прав път, той сам започва да подава жокери, които ясновидката допълнително доразвива. Е да, някъде може да се обърка, но нали е човешко да се греши.

Така той сам попада в капана. Истинските гадатели се разбират точно по това. Те нямат нужда от допълнителна информация. Ако зададат въпрос „За какво искаш да говорим?“ и вие отговорите „За приятеля ми“(достатъчно е име, рождена дата и максимум снимка), тя вече се е сдобила с достатъчно информация. От тук нататък мълчите и слушате.

Истинският ясновидец веднага ще подразбере дали става въпрос за болест, любовна трепет, проблеми в семейството, в работата, в образованието му. Ако ви зададе въпрос „Какво за него?“, значи вече може да си имате едно наум. С такъв подвеждащ въпрос, тя иска да ви провокира да издадете къде той има проблеми. Оттам нататък вече всичко е въпрос на въображение и изкуството й да убеждава. Всеки малко по-лабилен би се хванал.

Най-важното, когато ходите на гледачка, е да разберете, че последната, следователно най-тежката дума, е вашата. Каквото и да ви каже тя, каквото и да ви посъветва, вие сте господари на живота и най-вече на съдбата си. Тя може да ви насочи, но вие сами чертаете пътя, по който вървите.

Дали ще се доверите на гледачка или не, е въпрос на личен избор. Не си позволявайте обаче да се увлечете дотолкова, че да съгласувате с нея всеки ваш ход. Подобна зависимост единствено може да ви навреди. Може да ви се струва, че тя ви помага, но в повечето случаи, това са решения, които може да вземете и сами, без чужда помощ.

Любопитството да отидем на гледачка и да чуем какво може тя да ни пророкува, несъмнено е голямо. Но го има и страхът от това тя да види нещо лошо и неприятно за нас в бъдещето ни. В този ред на мисли, не е ли най-редно да не се месим в съдбата си, тъй като това е противоестествено и не е ли най-правилно да оставим нещата да се случват така, както са ни писани. Ако опитваме да променим  хода на събитията, може да избегнем лошите изненади, но ще помрачим и щастливите моменти. А така се разваля цялата магия.# 24
 • Мнения: 654
не си струва да търсиш, защото няма да намериш.

# 25
 • Мнения: 958
Аз съм ходила при една Мария, не я знам дали е Асенова. Беше миналата година, след като родих, може би е било следродилна депресия, защото по принцип не вярвам.
За тази жена знам от една приятелка, тя е ходила при нея.
Та на моята приятелка, беше казала лоши неща, и аз затова не исках да питам за детето, а само за мен и мъжа ми. Скри ми шапката, не знам дарба ли е или пък ме познава отнякъде  newsm78
Първите и думи бяха, аз ще говоря ти ще мълчиш, кажи само как се казваш и за кой ще питаш. Казах си името и на мъжа ми и тя каза " а за бебето"  Shocked Тука предположих че налучква.
Не гледа на топка или като по филмите, първо гледа на някакви астрологични неща, след това на кафе, след това на някакви карти и накрая на таро.
Повечето неща които каза за мен, мъжа ми и семействата ни бяха вярни. Позна нещо, което чакахме да се случи тогава, и което няма от къде да знае. И доста неща не позна, или поне още не са се случили. Но ми хареса като човек. Ходих после пак, само да пием кафе  Peace
Една моя приятелка отиде, тя с нея се е държала много лошо, и почти я е изгонила, и братовчед ми ходи (той е гадже на тая мацка дето ме прати) на него не му била познала. А според моя мъж аз сама съм се издала, макар че нямам спомен да съм говорила  newsm78

# 26
 • Мнения: 59
Наистина може и да има хора, както ти казваш-с дарба. Но как да попаднеш на такъв човек?Мъжът ми имаше проблеми и сме ходили при около 30 сигурно- е, не попаднахме на такъв, напротив- още повече го объркаха.
E аз за това се допитвам до този форум, защото е изключително посещаван и ако има хора, които са им познали, защото вярвам че има да споделят така да се каже  Hug
А относно това че има шарлатани има и то мнооого. Съжалявам, че не си попаднала на жена с дарба. Аз самата още не съм  също:tired:, но както се казва знае ли човек.  Whistling
[/quot
Преди време имах проблеми и отидох при един мъж , който лее восък, не врачува, определено имаше положителен ефект, при моя приятелка също. Говорили сме си двете , че може да е психологически момента, но тя лично беше ходила при психоаналитик, даде сума пари, а ефект никакъв и тогава и казах за Восъчко /така го кръстих на шега/ и така и тя отиде при него. Нямам обяснение за нещата , затова не отричам възможността да съществуват.

# 27
 • Мнения: 59
Нещо не ми се получи цитата #Crazy

# 28
 • Мнения: 729
Пробвай при Георги Бедников.Казват че бил добър.

# 29
 • Мнения: 3 675
Та понеже тук се заговори за религиозната страна на въпроса, много ми е интересно да разбера как може човек да направи разлика между злите и добрите сили, които се представят на хората.Примерно ако чуваш някакъв глас, които ти казва прави това, не прави онова, как да разбереш дали той идва от доброто или от злото?Не говоря само при ходенето на врачки, а изобщо.Майка ми е била на такава врачка и от личен опит мога да твърдя, че нещата не са толкова перфектни, както ги представяще въпросната личност, нищо от това, което тя е казала на майка ми не се е случило с мен, а дори напротив проблемите се задълбочиха.Тази личност говорила с разни висши разумни същества и други бля-бля.Чудя се как има хора, които се вързват на приказките за гледачките. newsm78

# 30
 • Мнения: 958
Нищо против религиозните хора, ама това не е ли малко прекалено  newsm78

# 31
 • Мнения: 3 675
И аз нямам нищо против религиозните хора.Но ми се иска да разкажа и моята среща макар и задочна с врачка.Майка ми ходила на такава, защото не харесва мъжа ми, да я пита дали е трябвало да се омъжвам изобщо за него и т.н.Намерих листчето, което е беше написала врачката, прочетох го и след това тя ме накара да го скъсам.Казвам, че нищо от написаното не се е случило, но за сметка на това с мъжа ми се караме по един въпрос, няма да споменавам какъв и май имам чувството, че тази гледачка повече ми е навредила, отколкото помогнала, не знам как да го нарека, намеса в съдбата, кармата ........., но определено нещо не ми върви.Това си е лично мое мнение и няма нищо общо с вяра, религия и т.н.

# 32
 • Мнения: 958
 аз имах предвид лекцията по-горе  Peace

# 33
 • Мнения: 70
Silence, всичко каквото си написал/а е така. Най - комичното в случая е че аз като отида влизам с идеята че са шарлатанки и досега съм излизала винаги с тази идея.  Whistling
Досега не съм попадала на някоя която наистина да ме погледне и да ми каже както се казва всичко от ...до.... Е аз имам и малък опит само две, но все пак....
Надявам се да видя такава жена с дарба... А от къде и е дошла това не може точно да се каже. А и дори да е от зли сили, човека е любопитно същество и понякога му трябва надежда,особено за най-лошите моменти от живота.

# 34
 • I want it all and I want it now.
 • Мнения: 4 694
Защо не отидеш при астролог.Там поне има вероятност 50% нещата които ти каже  да се окажат  вярни..

# 35
Silence, споко! Аз не врачувам, не лъжа хората, така че съвестта ми е чиста. А относно това, че се допитвам до такива, да грях е сигурно, но човек в своя живот извършва доста по-големи грехове!  Flutter
Човек прави ли добро, вярва ли в Господ и живее ли в мир в себе си околните, нека това му бъде греха. Whistling (ходенето на една врачка)
Но хората живеят в грях, егоизъм, живеем и в неморален свят  Sick
Съжалявам, че трябва да го кажа но е така.  Tired
Слушай сега , това е опасно занимание.Сайлънс, като ти го казва, вярвам, че не те вини!Той само те предупреждава.За какво ти е да си  захвърляш живота в калта и душата в ада?Не го разбирам.Хората за съжаление са много  неосведомени и  като деца от едното любопитство се погубват.Аз съм се нагледала на такива, уви.
  И чудно, защо не питаш Бог , ако нещо ти тежи или интересува?Е, ако Той, който е  сътворил всичко, знае всичко и може всичко не успее да ти помогне, как , моля ти се ще го направи една ясновидка? И с помощта на чия сила ще го направи, не  те ли вълнува поне?

   Какво правят хората, когато се обръщат към ясновидка ? Домът им гори, обаче, вместо да повикат  пожарна, те си  канят  дизайнер да им оправи интериора. Схващаш ли??? Може и  да ти познае всичко, да ти каже куп  неща, да ти развали 50 магии и да ти направи сеанс за  здраве.Но всичко това остава тук, а цената е  твоята душа.Нищо от това не те ползва после, просто се уреждаш с виза за  едно мн. жестоко  място/много меко казано/.
1./ защото  си потърсила  на помощ дявола
2./ защото  не си потърсила Бог
3./защото не си послушала Бог, че не бива  да го правиш, а Той  знае какво говори и кое е добро за тебе
 Това е като един затворен кръг, едното без другото не може.

   А Бог всъщност  пожертва  Сина си, Единствения, за да имаме  вечен и изобилен живот.Не да се  заблуждаваме с временни  удоволствия, които чешат  слуха ни и егото ни и ни тласкат към смъртта/вечната, без Него/.Ти би ли  пожертвала своя син за подобни хора, които те игнорират и пъдят, когато протягаш ръка да ги извадиш от блатото, в което се давят?
А Той го направи, представяш ли си?

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 23:01 от gerik

# 36
 • Мнения: 134
Няма големи и малки грехове. Ако наистина имаш нужда от такава помощ се моли и пак се моли и пак. Може и да има нужда проблемът ти и от компетентна помощ. За мен ходенето на врачки е безмислено.

# 37
 • Мнения: 173
Момичето търси добра ясновидка. Темата не е за или против ясновидството.

# 38
 • Мнения: 70
gerik ако искаш ми вярвай, но преди да отида при една имах записан час и вече тръгвам към тях и се моля на Бог за прошка предварително. И вече си мисля, че може нещо да стане с мене, че да не отида. А аз вече съм тръгнала, даже половината път съм изминала. Стигам слава Богу цяла и познай - жената, дето щеше да ми гледа много болна с висока температура и казва, че не можела да ме приеме.  Shocked
Аз стоя и така просто  Shocked Ама нищо така е писано както се казва  bowuu

# 39
Привет на всички от форума:)
Искам и аз да споделя мнението си по въпроса.
Досега съм ходила 3 пъти може би при ясновидци( а съм на 30 години)- 2 пъти през тинейджърските ми години, когато имах глупави любовни трепети и се опитвах да разбера аджеба харесва ли ме обекта на моите чувста или не... Пълни глупости. Честно казано после съм се чувствала много зле и с ясното съзнание, че съм допуснала грешка. Първо, че уж прехвалените ясновидци не ми познаха нищо дори от миналото, второ- че за мен това са големи психолози и все пак ще налучкат нещо. Все пак какви могат да са тревогите на едно момиче на 16-18 години...
Някои хора наистина имат дарба от Бог, но те не са може би толкова малко в световен мащаб, а още повече- те не афишират с дарбата си.
Аз също в последните години се изкушавах доста пъти да отида на някаква ясновидка- исках да знам за работата ми, за личния ми живот и в крайна сметка си казах- НЕ.
Знам, че по- добре човек да не знае какво ще стане с живота му, да не търси прекалено много отговори, защото ако е трябвало да узнае нещо- това е щяло да стане по един или друг начин. Няма защо да се травмираме или обнадеждаваме от някои псевдо ясновидци.
Аз вярвам, че каквото и да става в моя живот, всичко е под контрол на Бог. Дори да става нещо, което ме е наранило или не ми се е понравило, вярвам, че се е случило за мое добро, въпреки че в тежък момент човек не го осъзнава. Всяко зло за добро е казал народа.
Има и една много хубава мисъл- " човек сам избира пътя си, но Бог му дава стъпките".
Това, което ни е необходимо е да живеем за мига, да се обичаме, да имаме доверие в Бог и да мислим позитивно.

# 40
Освен Ванга, Бог да я прости, никой друг не признавам. Всички са шарлатани, вземат ти парите и то доста тлъсти суми. Казват ти имаш магия - разваляне 300 - 400 лв. и какво нищо, живота си тече, нищо не са познали, че даже и може да те разведат с измишлоьотините си (това от опит го знам, защото една от Варна ми каза, че мъжът ми си има любовница и какво нищо, без малко да се разведа, но не излезе вярно), аз повече не ходя по такива. Когато имам проблем, отивам в църквата и се помолвам така по своему, запалвам си свещичка и това е, и всичко се оправя.

# 41
 • Мнения: 3 675
И аз имам едно въпросче към сайлънс, как може да се разбере дали става въпрос за добри или лоши сили, между демони и ангели.Този, който чува гласове според мен не е наред с главата.Не са наред и тези,които ходят по врачки също, според на човек му е предначертан целия живот и не е хубаво човек да се меси в Божиите дела, но това, което пише сайлънс е пресилено.

# 42
 • DE
 • Мнения: 967
Познавам една жена, но не е ясновидец.
Ще дам такъв пример за нея - обаждам и се по телефона и ми казва нещо, случило се буквално преди 5 минути.
Изпитана е, познава. Не ти гледа на нищо. Само като те види или чуе по телефона, може да ти каже всичко.
Ако се интересуваш на ЛС.

# 43
 • Мнения: 3 675
Ето една статия, дано ви се стори интересна.Чували ли сте за тази личност.

Калина Трендафилова – необикновената история на един екстрасенс
„Моля ви да се пазите и да не храните злоба и омраза към другите! Дори някой да ви е сторил зло, отговорете му с доброта! ...“ - из книгата на Калина Трендафилова „Видението“

Хората са склонни към тенденцията да оспорват това, в което не вярват, заклеймявайки го като измислици. Затова повечето от нас са доста мнителни, когато заговорим за предсказания,
видения, екстрасенство или ясновидство.
Хора, надарени с такава дарба, обаче съществуват. Дали те ще спекулират с нея или ще я използват да помагат на хората, е тяхно решение.

Срещнахме се с Калина Трендафилова, една от най-изявените екстрасенси не само у нас, но и в чужбина.

Ще ви разкажем една гледна точка. Тази на Калина. Надали някой се е замислял как се чувстват хора като нея, надарени или по-точно обременени с подобно призвание. Животът на една обикновена жена с една необикновена история.

Разговорът ми с Калина започва с нейната реплика: „Аз съм една обикновена жена“ и в думите и чета тъга по точно тази изгубена нейна индивидуалност. Защото тя не е обикновена. Още от раждането си, сама се бори с живота. Живяла е в бедност и лишения и от малка се е научила на труд и любов към Бога.
Животът й има най-необичайния обрат, когато в един мрачен ден катастрофира. Датата е 13-ти. „3 дена бях в кома. Излизайки от кома, ми се присъни света Богородица, която ми каза: „Калина, аз ти давам втори живот, за да може да помагаш на хората!““.

Така тя получава дарбата си и, макар много уплашена в началото, в крайна сметка се примирява: „Това е съдба!“

Калина е изключително приветлива и любезна. Разговорът с нея е непринуден и откровен.

Страх ли те беше в началото, когато разбра след комата, че животът ти до края ще бъде белязан с това да виждаш съдбите на хората?

К.Т.: Не е лесно да живееш с тежките проблеми на хората, но аз искам да им помагам. Старая се да им помагам не само с дарбата си, но и финансово. Правила съм и продължавам да правя дарения на домове и храмове.

Имало е моменти, когато съм се молила на Богородичка да спре да ми праща хора, защото аз съм вече възрастна и трудно преживявам човешките съдби, но изглежда това е задача и аз съм натоварена с нея. Когато върна човек, още същата вечер аз сънувам Света Богородица, която ми казва „Калина, как можа да върнеш този човек. Утре ще ти го изпратя пак!“ Затова, колкото и да съм изтощена, аз не връщам хората.

Какво мислиш за хората, които си приписват такива умения? Дразни ли те как хора като теб парадират със способностите си?

К.Т. :Сега се навъдиха много шарлатани. Аз не обичам тази дума, но е така. Не е хубаво да се лъже. Другото, което не одобрявам, е как някои хора парадират с това, което умеят. Използват способностите си с търговска цел, търсят чрез тях излишна популяризация, а тази сила не им е дадена за това. Тя е, за да помага на хората.
Контактът със силата, която ти помага не може да се осъществи пълноценно, ако не е в спокойна атмосфера.

Как научиха хората за теб?

К.Т. :Много е странно как хората сами започнаха да идват при мен. Имаше такива, които бяха сънували адреса ми. Аз не знаех какво се случва все още. Казвах им „Коя съм аз, бе, защо идвате!“ А те отговаряха: „Сънувахме, че ти ще ни помогнеш“.
Иначе първите години ми беше трудно, докато се докажа. Трябваха факти, доказателства, за да ме признаят хората. Българинът особено е страшно недоверчив.

Същото нещо се е случило и с дъщеря ти. Това съвпадение ли е?

К.Т. :Точно 9 години след моята катастрофа и отключването на тези способности, дъшеря ми също претърпя катастрофа. Озадачаващото е, че беше на същия ден и на същия месец, пак това ужасно фатално 13-то число. Тя беше 18 дни в кома. Отидох при баба Ванга за съвет и тя ми каза „Ходи си бе, ходи, дъщеря ти ще се събуди и първата й дума ще бъде „Мамо“. Така и стана.

Значи ти нямаш способността да надникнеш в съдбата на близките си или в своята?

К.Т. :Не мога нито на себе си да гледам, нито на дъщеря ми. По скоро усещам, когато дъщеря ми нещо я боли, изпитвам болка и аз. Имаме много силна връзка помежду си, не само майчина, но и духовна.

Какво се случи с дъшеря ти след тази катастрофа?

К.Т. :Тя се събуди с дарба също като мен. Но много по-трудно прие съдбата си. Силата, с която трябваше да контактува я плашеше. Водих я по лекари, опитвах да й помогна и в крайна сметка тя започна да контактува с това, което я преследваше. Преди това ставаха много странни неща у дома. Изчезваха й неща, после случайно пак се появяваха. Тя беше много уплашена.

Значи е страшничко това , което ви се е случвало?

К.Т. :Честно казано аз не изпитвах страх, но изживявах болезнено тази промяна, защото виждах цялата болка на хората и тя ме натоварваше. Притеснявах се дали това, което ми се случва е истина, дали тази информация, която получавам е истинска и дали няма да сгреша в съветите си. Много емоционално изживявах всяко нещо. В Италия отидох при един професор. Той ме заведе да се изследвам в Института по биолъчева енергия. Оказа, се че имам страшно силно биополе и ми издадоха диплома за био-лечител.

Значи умееш и да лекуваш?

К.Т. :Аз не умея да лекувам всички видови болести, няма такъв човек, такъв лекар, който да може да лекува всичко. Аз лекувам определени видове заболявания. В Италия тази наука е изключително напреднала. Хората, които се занимават с това минават на годишен задължителен преглед, който показва състоянието на биополето им. Особено добре мога да влияя на неврологичните заболявания.

Какво е чувството, което те обзема, когато дойде при теб човек с проблем?

К.Т. :Щом влезе човек при мен, аз не желая да получавам никакава информация от него. Само трите имена и датата на раждане. Тук си служа и малко с атрология, защото по датата на раждане и цифритесе определя една специфична вибрация, която много говори за човек.
След това влизам в клонтакт с моя глас, посредством молитва. И гласът ми обяснява за какво е дошъл човека, какъв е проблемът му и как ще се оправи.

Следователно в подобен непринуден разговор, не може да усетиш какво измъчва човек и дали има някакви проблеми. Трябва да влезеш в контакт със силата, която ти помага?

К.Т. :Да, правя това чрез молитва към Света Богородица, защото тя е моята покровителка и едва след като се свържа с нея, тя започва да ми подава информация

Когато при теб дойде човек с нечисто влияние около себе си (например, ако му е направена магия), усещаш ли го по някакъв по различен начин?

К.Т. :Да, за съжаление тук в България толкова е нашумяла тази дума магия. Много хора, за да оправят живота си или от завист, си служат с тази сила. Аз бих посъветвала хората, които си служат с магии да не го правят., защото рано или късно има отмъщение.

Ти някога разваляла ли си магии?

К.Т. :Първо не знам как се развалят, защото това са неща, с които никога не съм се занимавала. Аз мога да помогна здравословно на хората с моята био-лъчева енергия. Никакви магии не познавам, нито се интересувам. Ако мога с моята енергия да очистя човек, го правя, но вярвам, че лошата енергия се връща.

А как може да се предпази човек от негативно влияние и помисли?

К.Т. :Всичко е във вярата към Бога. Светената вода и Киприяновите молитви (те са много силни църковни молитви) предпазват от зло влияние, но преди всичко човек трябва да бъде добър.

Когато видиш нещо лошо в бъдещето на човек, би ли му казала или ще замълчиш?

К.Т. :Когато видя, че някой човек е към края на своя живот или няма да има лек за неговата болест, ми е много трудно да му го кажа. Но когато виждам убийство или бедствие, опитвам да предупредя предварително. Колкото убийства станаха напоследък, всичките ги видях предварително, като че ли насън. Усещам и природните стихии, но човек не може да се противопостави на природата. Хората се притесняват, затова аз не смея да ги предупреждавам за всички, а само за тези, където може да се вземат предварително мерки.

Много е важно да се следи хороскопа. Според мен астрологичния хороскоп трябва да се чете, за да има човек едно на ум. Много хора са ме потърсили за хороскопите, които правя за Rozali.com, за да ми благодарят че съм им помогнала по някакъв начин. Има хора, които не са послушали съвета ми, когато съм ги предупреждавала за опасности, които ги грозят. За мен е важно да избегнем предотвратимите неща като катастрофи и нещастни случаи.

Като цяло при теб идват хора, които са със здравословни проблеми, а не с лични?

К.Т. :Когато съм в България определено идват повече хора, които се интересуват от здравето си. Тук хората като цяло са по-измъчени и изстрадали. Докато, когато съм в Италия, клиентите, които идват при мен, питат само за любов. Там животът е по-лек, хората като че ли са по-весели, а тук рядко виждам усмихнати лица.

Това вероятно се дължи на факта, че в момента България е в една тежка финансова материална криза. Мисля, че това е основната причина да сме толкова мрачни.

В този ред на мисли, един макар и клиширан въпрос, мислиш ли, че скоро ще се подобри състоянието на България?

К.Т. :Ами поне в близките десет години, не виждам да се променят нещата.

Оказва ли влияние, колко вярва човек в способностите на един екстрасенс?

К.Т. :Разбира се, трябва да вярваш, когато отиваш да ти гледат, защото, ако не вярваш, по-добре недей ходи! При мен са идвали хора, които са опитвали да изпитват възможностите ми, като ми дават снимка на починал човек и ме карат да гледам за него. Това е много грубо.

Това обижда ли те?

К.Т. :Не го приемам като подигравка към мен, към лицето Калина, а като обида към моя дух. Те не обиждат мен, а по-висшата сила, която ми помага.

Аз самата страшно вярвам в силата на Бог. Той може да ни покаже колко е силен. Истината е в Бога и той рано или късно ще ни го докаже. Само тези, които с добротата си са показали, че вярват в него, ще бъдат спасени.

В заключение искаш ли да допълниш нещо?

К.Т. :Бих посъветвала хората да бъдем по -добри, да се обичаме и уважаваме, да вярваме в Бог, защото в него е истината.


„ ... Защо е тази злоба? Защо е тази омраза?
Нали всички сме рожби на тази земя?
Обичайте се! Уважавайте се!
Така и Бог ще ни помага.“ - из „Видението“


Чудя се защо примерно Света Богорица не помогне и на простосмъртните като нас, а само на гледачките се питам аз?Защо и ние нямаме такива видения...... Rolling Eyes


# 44
 • Мнения: 133
Ако имаш проблем, психиатър или психолог или някакъв такъв няма ли да ти свърши работа. Не се заяждам - само питам. Братовчед ми е свещеник, ако знаеш колко жени с проблеми идват при него.....    Варианти всякакви.

# 45
Освен Ванга, Бог да я прости, никой друг не признавам. Всички са шарлатани, вземат ти парите и то доста тлъсти суми. Казват ти имаш магия - разваляне 300 - 400 лв. и какво нищо, живота си тече, нищо не са познали, че даже и може да те разведат с измишлоьотините си (това от опит го знам, защото една от Варна ми каза, че мъжът ми си има любовница и какво нищо, без малко да се разведа, но не излезе вярно), аз повече не ходя по такива. Когато имам проблем, отивам в църквата и се помолвам така по своему, запалвам си свещичка и това е, и всичко се оправя.
А ПЪК ТОЧНО ВАНГА НЯМА БОГ ДА Я ПРОСТИ,  ВЯРВАЙ МИ.Нейната дарба изобщо не е свише и напълно противоречи на  всичко, което Бог някога е изрекъл.Хората, които имат дарба от БОГ са пророци, не ясновидци.Разликата е като от гръмнала подводница до  космическа совалка LaughingПророка изрича единствено божии слова,  не се занимава с дребнави щения по поръчка на безкрайно объркани хора.Дарбата/макар то да не е точно дарба , а давление/ на ясновидеца е  бесовска.Често даже той самия  не е в час какво точно прави.Лично аз  съм била  нееднократно свидетел и участник в освобождаването на  разни  ясновидци, баячки и пр. от демоните, които ги  управляват.Гледката е потресающа, досущ, като във филм на ужасите.

Е, ПИТАМ АЗ И  ИСКАМ ОТГОВОР ОТ ПОДДРЪЖНИЦИТЕ НА  ЯСНОВИДСТВОТО:

-Кажете ми, ако тяхната дарба е от Бог, защо, когато се молим за тях, те я губят ,а демоните, които са говорили чрез тези хора вият и  бягат???И пак казвам, не говоря празни приказки- всеки вярващ може да  го потвъеди, мнозина са ставали свидетели на такива ситуации.Хм?

   В тая връзка и аз мога да кажа , че  съм ясновидка Joy
Ето, оня ден имало земетресение.А аз точно ставайки от сън в 6:30 си мисля: Днес  ще ходя с колата на работа, да взема да не я спирам  под самата сграда, че ако стане земетресение може  нещо да падне  отгоре или стената да я затисне.И това го мисля  минути преди  земетресението Shocked, което така и не съм усетила после.
    Три дена си мисля за името Нелина и се чудя дали бих си кръстила така детето, защото нали има една певица такава.И ми звъни една приятелка и вика: Станах леля, сестра ми роди оня ден момиченце и то се казва Нелина ShockedХа де!
 А това ,разбира се , не ме прави ясновидка.Просто разведрявам темата Wink

  Между другото, Сайлънс изобщо не  прекалява , даже никак.Четете Библията, това може да ви спести много разочарования и грешки тук, на земята.А и да ви  помогне да разберете  сърцето на Бог, което чака, за да ви помогне и да ви изпълни със съвършенната си  любов.Все пак Христос от  любов умря за нас, за да  можем да живеем пълноценно.На Него се надявайте, не на разни врачки, които само ще ви омотаят  още по-лошо и накрая ще платите за цирка с душите си.Избора си е ваш, аз моя съм го направила и вече не се лутам насам-натам. Hug

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 00:25 от gerik

# 46
 • Мнения: 3 675
Имам един въпрос, но той не е пряко свързан с ясновидството.Една моя колежка иска да си купи книга за гледане на карти /не е таро определено, а обикновени за игра на белот/.Ако човек си гледа сам на карти това грях ли е?Тя е вярваща, не ходи на църкви, но се увлича по разни такива работи.Интересно ми е,защото тук герик и сайлънс дадоха примери с ясновидци.Не вярвам, че картите могат да предскажат нещо, но все пак.....

# 47
 • Мнения: 476
Ивелина от "Ясновидци". Има дарба момичето.  Peace

# 48
 • Мнения: 2
иди в център "изида"намира се в красно село там са много добри.дават ги също по канал3 в понеделник от 21,35ч.

# 49
 • Tам през Атлантическия океан
 • Мнения: 7 120
Защо не отидеш при астролог.Там поне има вероятност 50% нещата които ти каже  да се окажат  вярни..
....... и аз съм по-склонна да "вярвам" на астрологията като наука в това число и номерологията  Peace

А това за ясновидците малко скептично съм настроена  Rolling Eyes

......дано все пак намериш човека измежду многото нарекли себе си ясновидци  Wink

# 50
Казвам само, че ми излиза като обява,защото като се натрупат много обяви и ми се отваря прозорче.Иначе много посочени от Ванга станаха, не се знае кой кой е. А доколкото знам Ванга не е посочвала никой.
   За тая Мария хич хубави работи не съм чела.Ако й влезете в сайта ще останете "очаровани" от тарифата на тази "свята" жена....

http://kliuki.net/view-article.php?t=12343 - ужассс  newsm78 #Crazy

# 51
 • Мнения: 822
Колкото и да са добри ясновидките, каквито и способности да имат източникът им със сигурност не е от добрите и последствията за човека, ползвал услугите им не закъсняват.

Преди много, много години живял човек на име Данаил. Той вярвал в Бог и го обичал от все сърце. Въпреки това бил пленен в робство заедно със своите приятели от цар Новуходоносор. Една вечер царят сънува сън, който много го обезпокоява. На сутринта издава указ да се съберат всички ясновидци, астролози, баячи, запитвачи на духове в царството и да разтълкуват съня му, но при едно условие - сами да познаят какво точно е сънувал.
Никой от тях не може да се справи със задачата - успява единствено Данаил, с Божията помощ, който не е нито астролог, нито гадател, нито ясновидец, а човек, който обича Бог и вярва в неговите думи.
Историята се намира в Старият Завет Книгата на пророк Данаил 4 глава. Бог много пъти предупреждава своите хора да не се доверяват на врачки, астролози, гадатели, запитвачи на духове......това дори е мерзост пред Него. И не, защото не познават, а защото източникът на познанието им не е от Него. Те оказват въздействие върху човешкият живот и този, който им се доверява заплаща много скъпоценна цена.

Всеки сам решава към кого да се обърне за помощ, но е добре да се знае истината, особено, когато става въпрос за свръхестествена намеса в живота ни  Peace

# 52
 • Мнения: 12
tania3577 не мисля, че е добра идея да ходиш при ясновидка. Може би малко карти таро ще ти дойдат добре. Особено що се отнася за бъдещето. Майка ми ходеше при един ( в Русе ), той каза какво ще се случи .. и се случи. Смятам, че ако човек трябваше да знае това, щеше да има тази способност.

# 53
tania3577 не мисля, че е добра идея да ходиш при ясновидка. Може би малко карти таро ще ти дойдат добре. Особено що се отнася за бъдещето. Майка ми ходеше при един ( в Русе ), той каза какво ще се случи .. и се случи. Смятам, че ако човек трябваше да знае това, щеше да има тази способност.
Ха, ти я зарови направо Tired.Дали ще отиде на врачка, ще си чете всеки ден хороскопа, ще хвърли боб или карти Таро;  дали ще й гледат на ръка/ кафе/ чаени листа или костилки от зарзали е все едно.Без значение  коя ще е ясновидката, дали ще й познае или ще я излъже, дали ще й вземе 100 лв или ще  я оформи  без пари- резултата е един и същ. А той е , че  ще е прецакана.
   Човека, който е създаден да общува директно с Бог, като син с баща, заменя  това си  изключително ценно ПРАВО с това да вярва в дявола и да се  допитва до него, в лицето на слугите му.А може да  има толкова много, да живее така различно, да му се открият такива  невиждани и нечувани неща, ако  осъзнае кой е.
   Не бъдете марионетки и роби  не се продавайте за дребни трикове и евтини тайни!!!
  Но бъдете наследници, които знаят какво несметно богатство притежават/ всичко божие е  и  на онези, които вярват в Него и му доверяват живота си!/ . Тука това е някакво безумие, хората се бият в гърдите , че са православни християни, сключват  църковен брак, кръщават децата си, обещават разни неща пред Бог с лека ръка и после отиват при ясновидка да им  оправя бакиите.А че с какво е по-добра една ясновидка  от  Всемогъщия Бог ooooh!Само , ако знаехте в какъв филм се вкарвате...

# 54
 • Мнения: 1 289
Тия пари, които се дават, все едно се изхвърлят в кошчето... Даже ако ги изхвърлиш в кошчето без да ходиш е по-добре..

# 55
 • Варна
 • Мнения: 384
аз не вярвам
но ако дойдеш във Варна потърси Марица..-сто процента това което каза стана - и то не е "ще дойде нещо лошо" и аз да си нагласям-
със срокове и с точни събития..
пак казвам- не вярвам в паранормални свръхспособности -но е факт , при мен и при 4 приятелки ..

# 56
 • София
 • Мнения: 38 469
И сега какво - аз като познавам горе-долу на карти - в котела.
Айде всички религиозни гости поне да се регистрират.
Между другото, и аз търся свястна ясновидка - може и да е проста гледачка на карти и кафе.
Мария Асенова с тоя силикон е супер смешна.

# 57
 • 5 етаж в ляво
 • Мнения: 1 407
И къде точно да я търсим тази Марица?! newsm78
Дай малко пояснение Tired

# 58
 • Мнения: 3 675
Тази история с Даниил я знам.Но все пак пропускате момента, че на въпросния Даниил все пак му са били обяснени сънищата от архангел Гавриил и по този начин Бог му помогнал.

# 59
Ходила съм преди години и сега съжалявам безкрайно за постъпката си. Не знам дали някога Господ ще ми прости този грях. Аз още не мога. Съжалявам наистина безкрайно...

# 60
 • София
 • Мнения: 528
Аз с удоволствие ще препоръчам една жена, която обаче не бих нарекла ясновидка, а биоенерготерапевт. Живее и приема посетители в София. Изключително интересен човек, с невевроятно излъчване и определено с дарба! Говоря от личен опит. И тъй като бях супер впечатлена, пратих още трима приятели. Никой не съжалява, че е отишъл! Общуването с такъв човек е опитност, която не се случва всеки ден! Peace

Ще изпратя координатите й на авторката на темата на ЛС.

# 61
 • София
 • Мнения: 15 455
Сбъркала си мястото. Повечето пишещи в този форум не си падат по такива неща. Има такива форуми (за ясновидки), питай там.

# 62
 • Мнения: 637
За Момера съм чувала много добри отзиви Peace
Но лично аз не ходя по такива гледачки. Името на Момера ми беше изтъкнато при един от споровете ми с жена, която е ходила при нея.

# 63
 • Мнения: 748
Миличка не ходи по такива врачки и гледачки моля те.
Аз и 4 мои приятелки ходехме преди на майтап и така докато не се зарибихме ,та и повярвахме.
Да има някои които познават ,но не всичко и това малкото което не ти познаят може да те подлуди.Колкото и да си предпазлива те са добри психолози  Naughty
А след това мислиш за това което ти е казала и то ти вреди,защото ....то е ясно.
Аз съм минала от там и да познават някои неща ,но не ти помагат ,а ти вредят ,защото за  половината неща грешат.

# 64
 • Мнения: 2 032
Ела, аз щ'ти кажа много неща.
Мога да позная, например, на всеки дългосрочно какво му предстои. И това ако не е дар.

# 65
 • Мнения: 3 675
Има някакъв човек в Асеновград, бих уж роднина на Дж.Чакъров.В един вестник много пишеха за него, че познава и решава проблеми всякакви.Знам само, че е ходжа.

# 66
 • Мнения: 690
Има някакъв човек в Асеновград, бих уж роднина на Дж.Чакъров.В един вестник много пишеха за него, че познава и решава проблеми всякакви.Знам само, че е ходжа.
  Не е в Асеновград, а в едно село-близо до Асеновград. Според мен този човек е пълен мошенник, както и 99% от останалите "ясновидци".  Peace

# 67
Nikoi da ne se luje za tazi anjela nagelova, ni6to nemoje da napravi i da vi pomogne tova e edna ciganka koqto samo luje xorata za da se dobere do parite im na men li4no mi vze 280lv. yj za bqla magiq i taka i ni6to nestana a i posle me iznydva6e da i pra6tam podaruci i o6te kyp glyposti, ne se lujete samo 6te zagybite az se oparix zatova vi go kazvam da vi predpazq vas ne i se doverqvaite, no rano ili kusno 6te i se vurne na tozi boklyk.

# 68
Nikoi da ne se luje za tazi anjela nagelova, ni6to nemoje da napravi i da vi pomogne tova e edna ciganka koqto samo luje xorata za da se dobere do parite im na men li4no mi vze 280lv. yj za bqla magiq i taka i ni6to nestana a i posle me iznydva6e da i pra6tam podaruci i o6te kyp glyposti, ne se lujete samo 6te zagybite az se oparix zatova vi go kazvam da vi predpazq vas ne i se doverqvaite, no rano ili kusno 6te i se vurne na tozi boklyk.

Знаете ли човек,който прави бяла магия за любов и резултата да е на лице.Търся сигурен човек,а не някой измамник.

# 69
 • Мнения: 25 582
Няма "бяла магия". Всичките са едно и също вмешателство в чуждото биополе. Последиците са 9 страдащи поколения заради тъпата им и суеверна баба.

# 70
Моля Ви да ми изпратите кординати на тази ясновидка Марица в Варна - на Greta74@abv.bg  . Предварително благодаря за вниманието1

# 71
 • Мнения: 2 657
Каква бяла магия,какви 5лв ooooh!
Не вярвам на очите,момичета в кой век живеем Rolling Eyes


п.п.аз ходих наскоро при една жена дето гледа на кафе и ми позна всичко,а също и на другите 2-ма човека дето бяха с мен,въпреки,че те седнаха по скоро от любопитство за да видим дали и на тях ще познае нещо....
А сега ще ви кажа,защо отидох-защото ми изчезваха дрехи и на мен и на детето ми,защото намирах разни писма адресирани до свекърва ми от някаква си измислена софийска фирма,защото детето ми откачи напълно,защото аз не се чувствах добре,какви ли не лекари не обиколих и на ЯМР ходих,причина за проблема ми нямаше никаква Rolling Eyes...Един ден реших да отворя поредното писмо и останах като изумена-пишеше си с врачка,ясновидка или някаква си от тези и най-накрая в писмото пишеше-за другите неща ми изпрати кичури от коса и снимки #Crazy
След като ходих при тази жена,единствено ляхме на детето куршум 3-ти и на мен веднъж,смятам,че това ни върна към нормалния ни живот...

# 72
 • Мнения: 41
  Я се спрете с тия врачки,ясновидки,екстрасенси и пр.  Няма да ви помогнат,по- скоро ще ви навредят. По- добре идете на църква и се помолете на Бог за проблемите си, отколкото да търсите сатанинска "помощ" или да си давате парите на шарлатани ! /повечето са такива/

# 73
 • Мнения: 9 052
кажи ми само какво искаш да zнаеш  Wink

# 74
 • 5 етаж в ляво
 • Мнения: 1 407
Каква бяла магия,какви 5лв ooooh!
Не вярвам на очите,момичета в кой век живеем Rolling Eyes


п.п.аз ходих наскоро при една жена дето гледа на кафе и ми позна всичко,а също и на другите 2-ма човека дето бяха с мен,въпреки,че те седнаха по скоро от любопитство за да видим дали и на тях ще познае нещо....
А сега ще ви кажа,защо отидох-защото ми изчезваха дрехи и на мен и на детето ми,защото намирах разни писма адресирани до свекърва ми от някаква си измислена софийска фирма,защото детето ми откачи напълно,защото аз не се чувствах добре,какви ли не лекари не обиколих и на ЯМР ходих,причина за проблема ми нямаше никаква Rolling Eyes...Един ден реших да отворя поредното писмо и останах като изумена-пишеше си с врачка,ясновидка или някаква си от тези и най-накрая в писмото пишеше-за другите неща ми изпрати кичури от коса и снимки #Crazy
След като ходих при тази жена,единствено ляхме на детето куршум 3-ти и на мен веднъж,смятам,че това ни върна към нормалния ни живот...
Shocked не мога да повярвам  #CrazyНе,не ,че ни те вярвям,не мога да допусна една баба да прави нещо на внучето си,да оставим тебе,но детето .......Sick

# 75
 • Мнения: 2 657
и аз не вярвах,че чак до там ще стигне,но е факт...като и да е,за мен ми беше ясно...но това,че удари най-милото ни,никога,ама никога няма да й го простим с мъжа ми....на улицата да я видим,че се превива-няма да я погледнем

# 76
 • Мнения: 3 675
Да, това, което пише Йо наистина е много лошо, но да не би свекървата нещо да не е харесва. ThinkingПреди още да се омъжа за мъжа ми, като бяхме гаджета, майка ми ходила на гледачка, за да я попита дали да се омъжа за него и т.н.Казала й, че ще имам проблеми с нервите и се оказа права гадта мръсна, с майка ми все се караме заради мъжа ми/който се опитвам да защитавам/ и за сметки, и накрая косата ми побеля.Аз лично няма да се очудя, ако тази личност е говорила и други неща на майка ми, които тя не желае да ми каже.По-добре далеч от такива, за да ви е мирна главата. Peace

# 77
 • 5 етаж в ляво
 • Мнения: 1 407
Да, това, което пише Йо наистина е много лошо, но да не би свекървата нещо да не е харесва. ThinkingПреди още да се омъжа за мъжа ми, като бяхме гаджета, майка ми ходила на гледачка, за да я попита дали да се омъжа за него и т.н.Казала й, че ще имам проблеми с нервите и се оказа права гадта мръсна, с майка ми все се караме заради мъжа ми/който се опитвам да защитавам/ и за сметки, и накрая косата ми побеля.Аз лично няма да се очудя, ако тази личност е говорила и други неща на майка ми, които тя не желае да ми каже.По-добре далеч от такива, за да ви е мирна главата. Peace
Че като не харесва снаха си да не се виждат,защо трябва да прави такива неща,още повече на собственото си внуче и син ?!?!?! SickЗначи според теб щом не я харесва и айде магии и магьосници Shocked

# 78
 • Пловдив
 • Мнения: 2 492
Едно "лирично отклонение" по зачекнатата тема дали ходенето по врачки и призоваване на нечисти сили. Моето мнение е следното.

Има куп шарлатани, псевдоясновидци, може би контактуващи с нечисти сили.
Но има и хора, на които самият Бог, добрата сила, е дал дарба да помагат.

Как да ги различим ?

Ами по силата на здравия разум: критерият не е ако ясновидецът познае (защото това не пречи да е от нечиста сила), а критерият е: ако ПОМОГНЕ. Защото ако нечистите сили са в него, къде е логиката да помагат, като искат обратното ?

# 79
 • Мнения: 822
....Защото ако нечистите сили са в него, къде е логиката да помагат, като искат обратното ?
Помагат и още как!Иначе как ще успеят да заблуждават толкова успешно!
Въпросът е какво следва по-нататък!

# 80
 • Пловдив
 • Мнения: 2 492
....Защото ако нечистите сили са в него, къде е логиката да помагат, като искат обратното ?
Помагат и още как!Иначе как ще успеят да заблуждават толкова успешно!
Въпросът е какво следва по-нататък!

Под "помагат" имам предвид не толкова в конкретен смисъл и за успокоение, колкото като цяло, като тенденция в живота. Ако врачка ти познае нещо от миналото,  нацели нещо от бъдещето, може и да й го казват лоши сили. Но ако ти излекува болест например и те кара да се чувстваш добре, това си е от Бога, който чрез конкретния човек е решил да ти помогне. Според мен няма логика да ти помагат нечисти сили и отгоре Бог да гледа непримиримо това, нали Той самият би помогнал иначе. Поне ако съществува справедливост.

# 81
 • Мнения: 2 657
Ние нямаме никакви контакти с нея от повече от година...Тя 8 години вече,всячески се опита да ме отсрани от живота на сина си....То не беше,че той има любовница,то не беше,че аз имам...Абе каква ме изкарва пред хората,а и не само мен-включително и сина си,това само болен мозък може да го направи...айде мен кучета ме яли,ама да кълне и говори глупости по адрес на сина си-не го разбирам....иначе се има за голямото добро утро,има едно самочувствие,дето е без покритие...ама то простотията ходи по хората Sick

# 82
 • Мнения: 822
....Защото ако нечистите сили са в него, къде е логиката да помагат, като искат обратното ?
Помагат и още как!Иначе как ще успеят да заблуждават толкова успешно!
Въпросът е какво следва по-нататък!

Под "помагат" имам предвид не толкова в конкретен смисъл и за успокоение, колкото като цяло, като тенденция в живота. Ако врачка ти познае нещо от миналото,  нацели нещо от бъдещето, може и да й го казват лоши сили. Но ако ти излекува болест например и те кара да се чувстваш добре, това си е от Бога, който чрез конкретния човек е решил да ти помогне. Според мен няма логика да ти помагат нечисти сили и отгоре Бог да гледа непримиримо това, нали Той самият би помогнал иначе. Поне ако съществува справедливост.
Ами хората търсят помощ от нечистите сили, а не от Бог- и съответно получават отговор от тях.
Ако го правят от незнание добре, но ако знаят, че заниманието с окултизъм (гадание, магии, ясновидство, екстрасенство и др. подобни помощи) са мерзост пред Господа и Той забранява контакт с такива хора, и въпреки всичко предпочитат услугите им какво добро може да се очаква?!

# 83
 • 5 етаж в ляво
 • Мнения: 1 407
Ние нямаме никакви контакти с нея от повече от година...Тя 8 години вече,всячески се опита да ме отсрани от живота на сина си....То не беше,че той има любовница,то не беше,че аз имам...Абе каква ме изкарва пред хората,а и не само мен-включително и сина си,това само болен мозък може да го направи...айде мен кучета ме яли,ама да кълне и говори глупости по адрес на сина си-не го разбирам....иначе се има за голямото добро утро,има едно самочувствие,дето е без покритие...ама то простотията ходи по хората Sick
То по това което пишеш става ясно колко и е булгура ooooh!

# 84
 • Пловдив
 • Мнения: 2 492
....Защото ако нечистите сили са в него, къде е логиката да помагат, като искат обратното ?
Помагат и още как!Иначе как ще успеят да заблуждават толкова успешно!
Въпросът е какво следва по-нататък!

Под "помагат" имам предвид не толкова в конкретен смисъл и за успокоение, колкото като цяло, като тенденция в живота. Ако врачка ти познае нещо от миналото,  нацели нещо от бъдещето, може и да й го казват лоши сили. Но ако ти излекува болест например и те кара да се чувстваш добре, това си е от Бога, който чрез конкретния човек е решил да ти помогне. Според мен няма логика да ти помагат нечисти сили и отгоре Бог да гледа непримиримо това, нали Той самият би помогнал иначе. Поне ако съществува справедливост.
Ами хората търсят помощ от нечистите сили, а не от Бог- и съответно получават отговор от тях.
Ако го правят от незнание добре, но ако знаят, че заниманието с окултизъм (гадание, магии, ясновидство, екстрасенство и др. подобни помощи) са мерзост пред Господа и Той забранява контакт с такива хора, и въпреки всичко предпочитат услугите им какво добро може да се очаква?!

Във връзка с това ти мислиш ли, че някоя лоша сила би те излекувала и оправила нещата в живота ти? Нали лошата сила цели да ти донесе лошо- става някакво объркване на понятия.

# 85
 • Мнения: 822
Един мой познат преди време имал здравословен проблем. Лекарите не можели да се справят. Тогава решил да се обърне за помощ към разни гледачи, баячи и ходжи. Направили му муски за здраве, дали му разни амулети и той прилежно си ги носил.
След известно време започва да чете Библия и вижда, че тези неща не са от Бог. Решава да махне муската - отваря я. В нея има нещо написано на арабски език, което се превежда - "Излекувай тялото-вземи душата"!
Много пъти лошите сили имитират, предлагат полуистини и така заблуждават.

# 86
 • Пловдив
 • Мнения: 2 492
Един мой познат преди време имал здравословен проблем. Лекарите не можели да се справят. Тогава решил да се обърне за помощ към разни гледачи, баячи и ходжи. Направили му муски за здраве, дали му разни амулети и той прилежно си ги носил.
След известно време започва да чете Библия и вижда, че тези неща не са от Бог. Решава да махне муската - отваря я. В нея има нещо написано на арабски език, което се превежда - "Излекувай тялото-вземи душата"!
Много пъти лошите сили имитират, предлагат полуистини и така заблуждават.


А оправил ли се е ? И ако е християнин (щом чете Библията), то при какви ходжи отива, като това е свързано с друга религия. И съответният "ходжа" може наистина да е бил фалшив. Но въпреки всичко аз смятам, че може и самият Бог да се свързва с избрани хора и чрез тях да помага. Какво мислиш за Ванга (Бог да я прости), тя не беше ли избрана от Бога?

# 87
 • Мнения: 822
Той е станал християнин в последствие. След това, като е хвърлил муските Бог го изцелява.
Относно Ванга ето какво пише в Библията:
"
Цитат
Когато влезеш в земята, която Господ твоят Бог ти дава, недей се учи да правиш според мерзостите на тамошните народи.
Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън , никой чародей, астролог, гадател, или омаятел,
 никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите;
защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа, и поради тия мерзости Господ твоят Бог изгонва тия народи от пред тебе.
Съвършен да бъдеш пред Господа твоя Бог.
Защото тия народи, които ще завладееш, слушат астролозите и чародеите; но на тебе Господ твоят Бог не е позволил това.
Господ твоят Бог ще ти въздигне отсред тебе, от братята ти, пророк както е въздигнал мене; него слушайте"
Второзаконие 18 глава
И още нещо : http://www.symvol.org/ocms/opencms/rm/kultowe/balgarski/vanga/

# 88
 • Мнения: 70
Здравейте момичета! Изпуснала съм доста от темата, но затова получих достатъчно инфо, което търсех. Относно това, дали това са нечисти сили(врачките и врачуването, ясновидки и т.н.) все още никой не може да каже и определи точно. Все пак такава дарба не се дава на всеки, а повечето(да не кажа всички)от врачките са силно вярващи в Бог. Факт е обаче, че има хора, на които не им върви, колкото и да се стараят. Затова понякога човек прибягва към тези жени, търсейки помощ или искрица надежда, че все някога нещата ще потръгнат добре. И като казвам, че прибягва до тези неща, не изключвам преди това човек да се е молил, да е ходил редовно на църква, да вярва силно в Бог и неговата правда...
Друг е въпросът, че повечето от врачките са добри психолози, и аз конкретно не съм попадала на такава, която да ми каже нещо преди да ме е питала  Tired Затова и реших малко да поразбутам форума с тази тема и търсене на инфо за наистина добра ясновидка.  Peace
Дано да я намеря, а като я намеря ще пиша какво ми се е случило  bouquet

# 89
 • Мнения: 31
Не вярвам на ясновидки!Това са хора който печелят пари на гърба на отчаяните хора!Трябва да има закон срещу тях!

# 90
 • Мнения: 270
Горко ти ако така си решаваш проблемите.Ти добри приятели,роднини нямаш ли?

# 91
 • Мнения: 3
Марко 5:36
"Каквото и да поискате в молитва,вярвайте ,че сте го получили и ще ви бъде"

# 92
 • Все на втория етаж
 • Мнения: 5 894
Silence, изтеглих си филма, ама нещо субтитрите ми ги няма, къде е проблема?

п.п. Сега видях, че се теглят отделно, но нещо не успявам да ги намеря.

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 11:05 от Иренка

# 93
 • Sofia
 • Мнения: 4 700
NB: Разбирам всички скептици относно такива хора. Донякъде имат право, защото на тези "ясновидки", които аз съм била, а те са само 2 - и двете са шарлатанки. Надявам се да ми препоръчате някоя която наистина познава, че и аз да се убедя, че имат способности  Tired

Според мен няма начин да се убедиш в способностите им, всичките са шарлатаки  Joy

# 94
Здравейте на всички, изчетох цялата тема и реших да се престраша и аз да пиша по този въпрос. Не знам наистина колко вярвам и колко не, но ми се наложи да се сблъсквам и аз с гледачки, ходжи и такива подобни. За семейните ми проблеми, които ми се случват, не ме притесняваше толкова, колкото, като започнаха проблемите с дъщеря ми. Едно доста добро и ученолюбиво дете и изведнъж това дете се преобрази и промени коренно. Всичко го отдавах все на пубертета, докато не избяга от къщи, да като не си посегна на живота..... При началните й реакции  мой близки ми подхвърлиха да отида до някоя гледачка, аз твърдо отхвърлях, защото не ми се занимава и не ми се вярваше, че е нещо странично, което да повлие на детето ми. Така до момента в който не се прибра една вечер, .... на никой не го пожелавам това което преживяхме вечерта ..... Едва дочаках да се съмне и тръгнах да търся гледачки, врачки и за каквото се сетите. Е, какво да ви кажа, познаха ми къде е и с кое....... добре от къде ще знаят, като аз самата не знаех къде е , жива ли е и такива страхотии.
И така малко не точно  по темата, но ми казаха, че й се прави магия и до 2 3 месеца ще си замине. Ами да още веднъж си посегна на живота .... и така се тръгна по ходжи и по разваляния.
За това, както казват хората не питай старило, а питай патило......
 
П.П. Само да вмъкна, че давах молитви и в църквата......
ОХХХ пак го казвам на никой не го желая това.....

# 95
 • Мнения: 0
Не вярвайте на умели лъжи и манипулации !
Ето ви типичен пример по горе от Незнайна златотърсачка  Outta Joint

# 96
 • Мнения: 1 849
Здравейте на всички, изчетох цялата тема и реших да се престраша и аз да пиша по този въпрос. Не знам наистина колко вярвам и колко не, но ми се наложи да се сблъсквам и аз с гледачки, ходжи и такива подобни. За семейните ми проблеми, които ми се случват, не ме притесняваше толкова, колкото, като започнаха проблемите с дъщеря ми. Едно доста добро и ученолюбиво дете и изведнъж това дете се преобрази и промени коренно. Всичко го отдавах все на пубертета, докато не избяга от къщи, да като не си посегна на живота..... При началните й реакции  мой близки ми подхвърлиха да отида до някоя гледачка, аз твърдо отхвърлях, защото не ми се занимава и не ми се вярваше, че е нещо странично, което да повлие на детето ми. Така до момента в който не се прибра една вечер, .... на никой не го пожелавам това което преживяхме вечерта ..... Едва дочаках да се съмне и тръгнах да търся гледачки, врачки и за каквото се сетите. Е, какво да ви кажа, познаха ми къде е и с кое....... добре от къде ще знаят, като аз самата не знаех къде е , жива ли е и такива страхотии.
И така малко не точно  по темата, но ми казаха, че й се прави магия и до 2 3 месеца ще си замине. Ами да още веднъж си посегна на живота .... и така се тръгна по ходжи и по разваляния.
За това, както казват хората не питай старило, а питай патило......
 
П.П. Само да вмъкна, че давах молитви и в църквата......
ОХХХ пак го казвам на никой не го желая това.....

Съжалявам за всичко което ти се е случило. Нещата обаче не бива да ги обясняваме само духовно, освен молитва в църква е необходимо да разберете и мотивите които карат това дете да не иска да живее и те може да не са предизвикани само от нечисти сили. Детето има първо нужда от психолог и след това от нова среда от вярващи хора с различен стандарт на живот и ценностна система.
Между другото, в тийн годините ми моята баба ми правеше магии нон стоп и знам какво е да ходиш постоянно по тези места... Но знаеш ли кое ме промени и кое не позволява вече тези неща да ми влияят, това е Христос. От момента в който предадох живота си на Христос и промених както начина си на мислене, така и живота си, те повече не ми влияят.
Молитвата помага когато е съпроводена и с промяна на живота ни, защото първо е необходимо покаяние и след това вяра... Wink
Успех ти желая!

# 97
  Даа, Миги е права.Тука проблема е липса на информация, ще добавя аз.Бог е направил така, че всеки един , стига да иска, може да има достъп  до Него.И няма нужда от  посредници, като врачки, екстрасенси и пр.Има нужда от вяра и покаяние, думи страшно неудобни, но  без тях  не може.Без тях никоя молитва няма сила.Затова пък има по-лесен начин. Плащаш си на врачка, тя  те баламосва нещо - ти доволен и тя сита.Ама душата ...за нея кой да помисли, пък накрая само тя  ще ни остане.

# 98
migito, благодаря ти за съчувствието, пак е нещо което човек го успокоява. За пръв път си позволявам да говоря на тази тема.
Много съм съгласна с вас, но точно незнанието, това че нямаме нужната информация, ни довежда до търсене на по лесния начин да научим, защо така се получава.
Дадох пример с дъщеря ми и светкавичното търсене на услугите на гледачки и врачки, защото в този момент нямаш време за молене и информиране.
Само да допълня, че минах ме и през психолози, психиатри, водене на дълги разговори, но просто се случваше, нещо странно с това дете. Тогава, като ми казваше, не помня полудявах и си мислих, че ме пързаля, но сега когато сменихме местоживеенето и нещата се нормализираха и си говорим наистина виждам, че с ставало нещо ненормално с това дете. Вярвате ли, че това дете наистина си е губило разума и памета.

Аз попринцеп съм вярващ човек и когато съм се помолила за нещо ми се е помагало, но просто съм страшно невежа и не знам дори и как да се моля, как да паля свещ в църква и какво да кажа, като нищо не ми идва на ум.
А за това покаяние четох доста и така не ми стана ясно, точно в какво се състои.
Много искам да се обръщам към Бог с молба и благодарност, но повярвайте ми не знам как да се направи..... Ето един малък пример за в момента..... имаме проблеми с мъжа ми ( то ако не е с детето , ще е с него ), почти пред развод сме, а защо и ние не знаем, но ще се разделяме, просто не можем да живеем заедно... Ето питам ви кажете как да се моля и какво да правя за да си спася семейството. Утре ще ходя да помоля да ми четат молитва.

Охххх усетих се, че измествам замисъла на темата, но ако решите, че трябва да бъде преместена или да се отвори нова тема, надявам се, че ще има интерес, аз ще съм за и ще включа и там.
Извинявам се на авторката на темата.

# 99
 • Мнения: 1 849
Незнайна, регистрирай се и ми прати лично съобщение, можем да си поговорим на дълго и широко.
Никой не отрича, че на хората могат да им действат сили които не са от Бога, но всъщност Той единствен е победил Сатана на кръста.
А тема за вярата в Бога имаше но окултистите направиха ред провокации, за да ни я затворят. А в момента една врачка си рекламира бизнеса и се изживява като гуро под пред текст, че помагала на хората...
Винаги ще е така, но човек когато търси Бога, Бог винаги ще му се открие, независимо от начина.  Wink

# 100
 • Мнения: 127
Без да искам да пропагандирам каквото и да било и да убеждавам някого в нещо, в което аз сама не съм убедена...прекалено смело говорите тук, мислите си, че всичко ви е пределно ясно.
Интересно как може да е такъв случаят, след като явленията, наричани "магии", "уроки", "ясновидство" дори от научна гледна точка съществуват под някаква форма и за момента се търси рационалното им обяснение.
Опасно е с лека ръка да се отхвърлят такива явления; не се забърквайте в такива, това е ваше право, но е безотговорно да говорите "това е от Бога, това не е от Бога, значи е безпредметно/несъществуващо". Изключително малко хора имат достатъчно данни, за да почнат да правят такива генерални изводи, и дори те биха се проявили като крайно ограничени, ако тръгнат да ги правят.
Щом някои от вас са избрали да се уповават на Господа - нека търсят спасение и закрила у него, право на личен избор. Но няма нужда да се заклеймява това, което не се разбира. И аз не разбирам сляпата вяра на някои хора в единствено възможният бог-спасител и слугуването на една алчна институция, каквато в повечето държави и времена е и е била християнската църква, но не отричам, че за да ги има тия неща, трябва да има някакво основание в човешките душа и разум. Щом един атеист може да има толерантност към вярващия, защо вярващият не може да има толерантност към случките, които не се вписват в неговото възприятие за света?

# 101
 • Мнения: 822
 Ummagumma,
това, че ясновидството, гадателството и въобще окултизма не са от Бог не означава, че не съществуват и че не действат. Напротив - оказват голямо влияние както над този, който ги практикува така и върху тези, които му доверяват собствения си живот.
Окултните занимания не се отхвърлят от християните, защото не ги разбират или не ги одобряват, а защото ги е отхвърлил сам Бог.
Цитат
Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън , никой чародей, астролог, гадател, или омаятел,
никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите;
защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа, и поради тия мерзости Господ твоят Бог изгонва тия народи от пред тебе Второзаконие 18:10
Има още много примери от Библията и от живота, които ни предупреждават да стоим надалеч от такива практики. Много често ясновидците се ограждат с икони и твърдят, че дарбата им е от Бог, но....това е една голяма заблуда. Не може да вярваш в Бог и същевременно да ползваш методите на дявола.

# 102
 • Мнения: 1 849
Опасно е с лека ръка да се отхвърлят такива явления; не се забърквайте в такива, това е ваше право, но е безотговорно да говорите "това е от Бога, това не е от Бога, значи е безпредметно/несъществуващо". Изключително малко хора имат достатъчно данни, за да почнат да правят такива генерални изводи, и дори те биха се проявили като крайно ограничени, ако тръгнат да ги правят.

Такова нещо никъде не съм казвала!
Защо мислиш, че християните нямат преживявания, нещата които аз говоря съм ги преживяла лично, видяла съм в живота на други хора и знам какви са последствията.
Между вяра и религия има огромна разлика, за това не меси църковните институции...
А толерантност не означава да ръкопляскаме на всичко. Толерантност за мен е да обичам човека, да му помагам и да се грижа, но това да не ми пречи да не одобрявам това което прави...  Wink
 Hug

# 103
 • Мнения: 802
четох ... четох ...
и не разбрах има ли реална ясновидка или няма ?!

# 104
 • Мнения: 25 582
Има...  Flutter
Има и един ходжа.  Laughing

# 105
 • Sofia
 • Мнения: 3 023
Явно винаги ще се намира някой, който "добронамерено" да вдигне темата.
Съжалявам, но има тематични форуми в които да намерите отговори на въпросите си.
Има прекалено много подобни теми тук.
Не мисля, че форумът е място за PR на ясновидци, независимо от насоката.
Намесването на религия и вяра идва малко в повече на темата.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт