Къде спортуват нашите деца?

 • 247 520
 • 2 058
 •   1
Отговори
 • Мнения: 15
Здравейте!

С отварянето на тази тема стартира съвместната инициатива на  „BG-Mamma“ и  „Спортна слава“, имаща за цел събирането и систематизирането на информацията относно детски зали, спортни съоръжения, спортни клубове и всичко останало, което касае развитието и разнообразието на нашите деца.

До този момент в българското Интернет пространство не съществува място, където да е събрана и систематизирана подобен вид важна информация.

„Спортна слава“ е проект, целта на който е създаването на електронна спортна енциклопедия на България. Нашето желание е да съберем, освен историята и успехите на българския спорт, информация за това къде, как и какво имат възможност да спортуват нашите деца.

Предлагаме Ви в тази тема да публикувате информацията, с която разполагате, а ние ще я систематизираме в „Спортна слава“ в следните категории – по населени места, спортове, клубове, детски площадки, стадиони, зали, плувни басейни и т.н.

Надяваме се, че нашата съвместна инициатива ще Ви се стори интересна и ще допринесете за нейното осъществяване.

С уважение: Стефан Попов
www.sportnaslava.com

За контакти:
stefanpopov@sportnaslava.com

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 14:24 от StefanPopov

# 1
 • Мнения: 4 540
много полезен сайт, дано скоро почнат да се отварят и линковете към спортните клубове

# 2
 • Мнения: 9 814
много полезен сайт, дано скоро почнат да се отварят и линковете към спортните клубове

Ммм да, че тамън се засилих към художествената гимнастика.
Мерси за инфото!

# 3
 • Мнения: 822
Записахме сина си на акробатика. Много му е интересно, защото и приятелчето му е там. Големите каки и батковци са доста напред, но ние за сега се учим да скачаме със сгънати ръце и прибрани крачета  Simple Smile .
Тренировките се провеждат в Спортна зала Диана гр. Ямбол

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 20:42 от MamaGalka

# 4
 • Мнения: 819
Да, наистина би било много полезно.
Дъщеря ми ходи на плуване в 45 у-ще /2-ра английска/ и съм страшно доволна, за няма и 2 месеца тези хора направиха чудеса с децата  Grinning

# 5
 • София
 • Мнения: 4 862
Много обещаваща инициатива! Браво!

Малката ми дъщеря ще започне третия си сезон занимания по фигурно пързаляне в СК "Айс Блейд". Тренировките се провеждат в Зимния дворец в Студентски град, София.

Освен тренировките за състезатели, клубът предлага и учебни групи за аматьори, в които няма ограничения, свързани с възрастта и уменията.

# 6
 • Мнения: 620
Дъщеря ми от 2 години се занимава със синхронно плуване, тренировките се провеждат в басейна на Спортната палата (БСФС), гр.София.

# 7
 • Мнения: 250
Чудесна тема и идея. Само информацията да не се систематизира и ограничи до гр.София.

# 8
 • Мнения: 50
Много добра идея с полезна информация .
Синът ми от 2 години тренира карате киокушин в СК " Гладиатор " - Бургас  . Сенсеите му са много добри професионалисти . Това е сайта за повече инфо www.gladiator-burgas.hit.bg

# 9
 • Мнения: 700
Вече има такава тема, която ми беше доста полезна:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=43551.0

... http://zadecata.com/index.php?page=0_20

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 11:57 от lo

# 10
 • Мнения: 15
Радвам се, че харесвате инициативата.

Информацията за спортен клуб "Гладиатор" Бургас е добавена в "Спортна слава", както и тази за "Айс Блейд" - фигурно пързаляне.

http://www.sportnaslava.com/wiki/index.php/%D0%9A%D1%8A%D0%B4%D0 … B5%D1%86%D0%B0%3F

Имам една молба - публикувайте имената на треньорите, както и различните възрастови групи. При наличието на какъвто и да било уеб сайт, слагайте и линк към него.

MamaGalka , Акробатиката в Ямбол към кой клуб е и кои са учителите?

*Nikita* , 45-то училище, кои са преподавателите и от колко годинки започват да учат децата да плуват?

Стефан Попов
www.sportnaslava.com

# 11
 • Мнения: 819
Да си призная, не им зная фамилиите още, казват се Поли и Веско.Като тръгнем пак на плуване - ще проверя и ще пиша/зная, че иначе инфото не е пълно/. Взимат ги от 4-5 годишни.Всъщност за 4 г. не съм сигурна, но от 5 г. със сигурност.

# 12
 • Мнения: 822
И аз все още не ги познавам добре  Embarassed . Синът ми е бил за сега само веднъж на тренировка. Днес, кто отидем ще разпитам. Учителката мисля, че се казва Нели, но не съм сигурна.

# 13
 • Мнения: 15
Благодаря  Simple Smile

Можете да им кажете, че това, с което се занимават, ще бъде публикувано в спортната енциклопедия и ако имат желание да се свържат с нас или просто да Ви предоставят повече информация.

Стефан Попов
www.sportnaslava.com

# 14
 • Мнения: 22 131
Дани ходи на плуване в МБАЛ"Света София",треньор е Ади,не знам фамилия.Имат тренировни два пъти седмично,по 45 мин. от 18.00ч.Знам,че има групи през деня,както такива за начинаещи и малки деца.

http://www.mbal-sofia.com/index.php?id=50

Общи условия

Активация на акаунт