Вродени сърдечни малформации - тема 4

 • 37 176
 • 486
 •   1
Отговори
 • София-Дружба 2
 • Мнения: 1 192
Момичета , дойде време за нова темичка.
Както винаги ми се иска да има много добри новини и, ако може - никакви лоши .
Пожелавам на всички дечица здрави и щастливи сърчица .

Тетралогия на Фало
Какъв е този кариотип 
Вродени сърдечни малформации - тема 1
Вродени сърдечни малформации - тема 2
Вродени сърдечни малформации - тема 3


НКБ

Д-р Велковски - 92 11 543 /  0888 722 410

Д-р Дашева - 0888 872 310

Консултативен кабинет - 92 11 472

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 23:36 от Mama Igi

# 1
 • Мнения: 408
Браво Уки!
Дано тук си пишем вече само хубави неща:

# 2
 • Мнения: 337
От твоите пръсти и клавиатура - в божиите уши Зори!!!  Peace

Дано от тук нататък вече да има само хубави новини!!!  Praynig

Дано с идването на Новата година, дойде и късметът в нашата темичка!!!

ДАНО!!!

# 3
 • Мнения: 311
Дано това което сте написали zornica29 и Ramzy стигне до Божийте уши!

Нека всичко лошо е зад гърба ни и само хубави новини Praynig

Вчера стана 1 година от операцията на Плами и аз не спирам да благодаря на Бог,д-р Митев,д-р Маринов и всички който преди една година дадоха всичко от себе си нашата принцеса да се възстанови много бързо и да расте едно здраво и щастливо дете! Praynig

БЛАГОДАРЯ ВИ!

# 4
 • Мнения: 196
Привет и от мен желая само хубави неща да научаваме.Вчера се навършиха 6 месеца откакто моята принцеса задиша сама и ни приведоха в интензивно.Още веднъж благодаря на дрЛазаров и неговият екип за добре свяршената работа,на целият екип на реанимация ,на доц.Цонзарова за вниманието и отзивчивоста към нас и хиляди благодарности на един голям ЧОВЕК дрМитев-на тези хора аз дължа живота на Ивелина.Искам да се обърна към майки,които влизат за информация в нашия форум ако прочетете за лош край това не значи ,че някой лекар там не си е свършил работата -бъдете сигурни че те са направили всичко възможно а просто БОГ е решил така.

# 5
 • Мнения: 1 574
моето дете НИКОЛ е в интезивен сектор ,вече само се моля да се справи сама с дишането и да е все по добре ,страх ме е да се радвам предварително .за мен това е добра новина.дали господ ще ми върне момичето ,дай боже така да стане ,че вече неиздържам.

# 6
 • Мнения: 1 163
 smile3501  love001
 newsm17 newsm17 newsm17 всичко да е наред и мъничето да се справи

# 7
 • София, "Младост 3"
 • Мнения: 9 210
smile3501  love001
 newsm17 newsm17 newsm17 всичко да е наред и мъничето да се справи
и от мен стиснати палци

# 8
 • Мнения: 217
 Praynig и от мен!

# 9
 • Мнения: 408
Браво на малката Никол, щом е в интензивен сектор много скоро мама ще я гушка: Вярвам че ще е така:

# 10
 • Мнения: 343
Много се радвам, че Никол вече е в интензивното, защото от там ще отиде направо в прегръдките на мама, за да й гука и се усмихва!:hug:

Ние преди два дни се върнахме от София. Бяхме на преглед в 3-та градска. Всеки момент чакаме да разберем датата на операцията на нашето бебче. До колкото разбрахме, ще е януари месец. Толкова ми е свито сърцето.. не ми е до никакви празници. Дано новата година ни донесе повече късмет и здраве от тази!  Praynig Това го пожелавм на всички вас!

Поздрави от нас с бебе Аче!

# 11
 • Мнения: 384
Дано с идването на Новата година, дойде и късметът в нашата тема и от тук нататък вече да има само хубави новини в нея!!! 
Радвам, че Никол вече е в интензивното, защото от там ще отиде направо в прегръдките на мама.
alexa-smile-Знам как се чувстваш и те подкрепям  в тези трудни дни. Пожелавам ви много сила и вяра. Гледайте с оптимизъм  напред.Вярвам ,че всичко ще бъде наред .д-рЛазаров и д-рМитев са прекрасни хора и добри специалисти. Доверете им се и бъдете сигурни , че ще направят най доброто за Ачето.Вие мислете как след операцията Ачето ще започне по-добре да се храни,  ще се развива по-добре.
Аз се молех   въпреки, че ме беше страх Хриси да бъде оперирана по рано ,защото знаех ,че няма да се разминем без операция  и дори лекарите се чудеха, че съм единствената мама която настоява детето и да бъде оперирано но трябва да си сигурна ,че те си знаят работата и щом са преценили, че е дошъл момента за операция при вас значи е така . Сърдечните пороци, когато не се лекуват или оперират, сами по себе си водят до изоставане в развитието, затова решението за операция е правилно, не се съмнявайте в това. Ако имаш нужда да  поговориш с някого знаеш ,че можеш да разчиташ на мен .Обади се  или пиши.
Целувки на всички от мен и Христослава.

# 12
 • Мнения: 3 016
Пожелавам в тази -новата тема  да четем само хубави новини !

# 13
 • Варна
 • Мнения: 617
моето дете НИКОЛ е в интезивен сектор ,вече само се моля да се справи сама с дишането и да е все по добре ,страх ме е да се радвам предварително .за мен това е добра новина.дали господ ще ми върне момичето ,дай боже така да стане ,че вече неиздържам.
Супер много се радвам!!! Голям борец е малката Ники! Очаквам все по-хубави новини и като влезеш при нея да я нацелуваш и от мен!

# 14
 • Мнения: 101
Здравейте и от мен
В сряда ни изписаха от болницата със сина ми Петър.Сина ми беше с междупредсърден дефект.Казвам беше защото вече е напълно здрав и всичко е наред.Имахме късмета че дефекта можеше да се затвори по безкръвен начин чрез транскатетърно затваряне на дефекта с устройството на Amplatzer.За наше щастие операцията мина успешно и дивайса пасна идеално.
Искам да кажа едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ  Hugна лекарите които са едни иключителни професионалисти и ХОРА с големи сърца! bouquetБлагодаря на Д-р Кънева,д-р Димитров, д-р Велковски и д-р Маринов.
Пожелавам на всички Вас мили майчици едни  весели и радостни празници!Бъдете живи и здрави.

Общи условия

Активация на акаунт