Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

СРЕЩА НА МОМИЧЕТАТА и МОМЧЕТО ОТ ГОТВАРСКИЯ ПОДФОРУМ

• 6 145
  • 83
  •   1
Отговори

Анкета

ЗА коя дата сте за среща?

Опции:

Скъпи ми девойки,

тъй като си знаем вече не само манджите, ами и вилиците, лъжиците, чиниите, та чак солничките и клечките за зъби......Предлагам да си научим и нещо, което не си знаем само - физиономиите.....

Е, да....определени момичета се знаят на 100%, ама....вярвам,че не са много........

Първо..има ли желаещи, второ - къде да е срещата, трето - кога да е? Все въпроси.......Чакам и други въпроси, както и идеи, предложения, всичко.......От мен идеята - от вас изпълнението Mr. Green.....

Чакам предложения, ще пусна и анкета първо с първия въпрос.........

Аз не познам никой от готварския подфорум, така че ще ми е много интересно да се запозная с всички вас.........Гласувам с 2 ръце, 2 крака и всичките си домакински посуда ЗА една такава среща.......Кой е следващия?

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 11:27 от Мама Цоцоланка

# 1
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Скъпи ми девойки,

тъй като си знаем вече не само манджите, ами и вилиците, лъжиците, чиниите, та чак солничките и клечките за зъби......Предлагам да си научим и нещо, което не си знаем само - физиономиите.....

Е, да....определени момичета се знаят на 100%, ама....вярвам,че не са много........

Първо..има ли желаещи, второ - къде да е срещата, трето - кога да е? Все въпроси.......Чакам и други въпроси, както и идеи, предложения, всичко.......От мен идеята - от вас изпълнението Mr. Green.....

Чакам предложения, ще пусна и анкета първо с първия въпрос.........

Аз не познам никой от готварския подфорум, така че ще ми е много интересно да се запозная с всички вас.........Гласувам с 2 ръце, 2 крака и всичките си домакински посуда ЗА една такава среща.......Кой е следващия?

Маме, получаваш  Hug от мен. Ако успеем ще бъде чудесно!  Grinning

# 2
Не е лоша идеята, ама да видим другите какво ще кажат  Laughing
Както казах вече на Мама Цоци в Славяни няма да има проблем с резервацията,
ако решите.

# 3
ЛЕЛЕЕЕЕЕ......Мамееее.....Направо онемях като видях темичката  Crazy Crazy Crazy Crazy

С удоволствие ще се запозная лично...Готварският ми стана нещо като втори дом...Обичам си ви всичките и всички сте ми много близки вече....
Дано само да мога да смогна с мойто работно време да дойда на срещата....Да видим къде ще решите,че ще е.... Rolling Eyes На мен лично само това ми е проблема...времето....Ама ще направя всичко възможно...

Това е за всички вас:

# 4
ако решите.

А къде е това Славяни?

# 5
# 6
ако решите.

Аз съм ЗА! Идвам със сигурност!

# 7
  • София
И аз съм за  Peace и ще си нося тефтера  Joy

# 8
  • out of space
И аз съм за! Май само Лео и Блонди познавам...  Rolling Eyes
Единствено не мога на 31-ви октомври.

Иначе предлагам да е петък или събота.

# 9

Събота на мен ми е по-удобния ден......

Ако има пътуващи......като мен Embarassed.......ще ми е добре и на обяд, или ранния следобед.......

# 10

Събота на мен ми е по-удобния ден......

Ако има пътуващи......като мен Embarassed.......ще ми е добре и на обяд, или ранния следобед.......

newsm10 newsm10 newsm10
Така е съвсем удобно и за мен (примерно)...Аз не мога само на 24.октомври

# 11
  • out of space
7-ми ноември или 14 ноември остава. Да сложим анкета? Може и 21 ноември да прибавим  Rolling Eyes

# 12
Маме, ти си по добрите идеи, браво! Hug
Бих искала и аз да се включа, но не знам дали ще успея, ще видя коя дата и ще се опитам Wink

# 13
Аз много бих искала да дойда, но ми е доста далечко, така че ще чакам снимки от срещата!!!  bouquet

# 14
7-ми ноември или 14 ноември остава. Да сложим анкета? Може и 21 ноември да прибавим  Rolling Eyes

Гласувах за 7 ноември......

ще видя коя дата и ще се опитам Wink

Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт