Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 56 975
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
Моля ви някой ако има тези да пише на лични см на стелката. Praynig Praynig Praynig
http://www.getthelabel.com/fcp/product/reebok/Trainers/Go-Chill- … 4751?colour=black

# 736
  • Варна
Здравейте Simple Smile
Искам да направя поръчка от Next и се насочих към Алезар,но когато влязох в сайта им и
 видях ,че в момента не приемат поръчки.Може ли някой да ми каже защо е така,дали е заради предстоящите празници или има друга причина?

Няма някаква конкретна причина, просто са затрупани с поръчки и гледат да се поосвободят, а и по празниците най-веоятно ще искат да си починат. Предполагам, че след Великден пак ще започнат да приемат.

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 23:22 от smile29

# 737
Здравейте Simple Smile
Искам да направя поръчка от Next и се насочих към Алезар,но когато влязох в сайта им и
 видях ,че в момента не приемат поръчки.Може ли някой да ми каже защо е така,дали е заради предстоящите празници или има друга причина?
Ако не ти е спешмо изчакай,след празниците ще започнат Peace Избрала си коректен и бърз посредник Peace

# 738
  • БУРГАС
Момичета,много моля някой да ми отговори,не мога да се регистрирам във форума на Емпреса зада ги попитам-трябва ли да ги оведомя преди да дам адресат им в някой сайт.И директ асда приемат ли бг карти. Много благодаря предварително  bouquet

# 739
Предлагам всеки пост от писал в темата до момента да завършва с червен надпис с огромни букви- АСДА НЕ ПРИЕМАТ БГ КАРТИ!
тогава може и да не се пита през пост

# 740
Здравейте Simple Smile
ivet.,пускай си спокойно поръчката,вече си работят и са много точни наистина Peace.

# 741
Предлагам всеки пост от писал в темата до момента да завършва с червен надпис с огромни букви- АСДА НЕ ПРИЕМАТ БГ КАРТИ!

Joy Joy Joy
Взе ми думите от устата! Hug

mama vili,
ЕЕ, ама страхотни са новите неща, със здраве да си ги носите...
Аз да питам за тези дънки-клинче(jeggings), че отдавна се каня да купя на малката, как стоят, дълги ли са или са по към 3/4? Kaква е материята, по-плътни ли са или?...Лесно ли се обуват.
Гледам че си купувала за 4г (доколкото си спомням newsm78), почти като за моята дъщеря...

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 01:00 от Fitzgerald

# 742

И аз мислех да пиша същото  Peace
Аз пък, да ви кажа, хич не се главоболя със сайтовете за 7 паунда на 100 поръчка-пускам си на Алезар и чакам. За 10тина дни нещата са ми тук, не се занимавам с карти, с откази, с телефони. С кеф им плащам комисионната, защото си вършат перфектно работата  Peace
В тази връзка: поредната ми поръчка от Алезар(от новата колекция на Некст) е вече тук, много са бързи  Hug
Който чака, да знае, че вчера са ги разпратили, днес ще се вземат  Grinning

# 743
  • София
Момичета, едно въпросче- дамските обувки на Кларкс отговарят ли си на номерата?
 Благодаря   bouquet
Да отговарят си, аз имам едни боти 4 и1/2, ако искаш мога да измеря стелката довечера.

# 744
Моля ви някой ако има тези да пише на лични см на стелката. Praynig Praynig Praynig
http://www.getthelabel.com/fcp/product/reebok/Trainers/Go-Chill- … 4751?colour=black
И мен ме интересува дали си отговарят

# 745

Joy Joy Joy
И NEXT трябва да  включим  hahaha

# 746
 Здравейте! Да питам и тук! Свиват ли се дрехите от Некст в сушилнята?
Имате ли наблюдение и за другите английски сайтове?
Досега съм сушила само дрешки от Асда. Бодитата се свиха ужасно много - умалиха се с два номера. Горните дрешки и нощниците се свиха съвсем малко, почти незабележимо.
Имам в гардероба и дрешки от Теско, но не съм ги изпрала още. А сега чакам поръчка от Некст.
Надявах се като са английски дрешки да са по-качествени и да не се свиват. Какви са Вашите наблюдения?

# 747

Общи условия

Активация на акаунт