Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Подсъзнанието може всичко 23 /Линкове за всички техники има на първа стр./

 • 94 579
 • 709
 •   1
Отговори
# 480
 • в прекрасна къща в уютна градина
 • Мнения: 3 072
Hug PraynigМоля Ви, кажете ми, как да се справя с интриганти, зависници, злобари? Хора,който денонощно мислят, как и по какъв начин да наранят мен и близките ми? Моля Ви, помогнете ми!!! Praynig Praynig Praynig
Игнор?  newsm78 Или ги убий с любезност и усмивка.

аПсолютно!  Peace Това е много помагащ и шашкащ "противника" метод!  Mr. Green

# 481
 • Universe
 • Мнения: 1 556
Hug PraynigМоля Ви, кажете ми, как да се справя с интриганти, зависници, злобари? Хора,който денонощно мислят, как и по какъв начин да наранят мен и близките ми? Моля Ви, помогнете ми!!! Praynig Praynig Praynig


Моето днешно споразумение: - http://toltecs-today.hit.bg/daily-agreement.htm
Не приемай нищо лично. Откажи да поемаш емоционална отрова. Когато приемаш нещата лично, това те прави плячка на хищниците. Те могат да приковат вниманието ти с едно-единствено дребно схващане и да ти налеят всяка отрова, която си поискат. Откажи да поемаш отрова!
 *ЕНЕРГИЙНИ ЗАЩИТИ - lenny_pld   **PraynigДОБРАТА МОЛИТВА   ***  Praynig  Praynig ОЩЕ МОЛИТВИ ЗА ЗАЩИТА  - Учителя Петър Дънов


ПОГРЕБЕНИЕТО НА "НЕ МОГА"  / Из "Пилешка супа за душата"

В стаята на четвърти клас всички пишеха. Пишеше и учителката. Пишеха изречения, които започваха с "Не мога":
"Не мога да ритна топката по-далеч."
"Не мога да го накарам да ме хареса."
"Не мога да направя десет лицеви опори."
"Не мога да прескоча тази ограда."
"Не мога да накарам майка му да дойде на родителската среща."
"Не мога да накарам момчетата да използват думи вместо юмруци."
В края на часа всички сложиха своите "Не мога" в празна кутия от обувки.
Учителката взе лопата и поведе своя четвърти клас към близкия парк.
Започнаха да копаят. Готвеха се да погребат своите "Не мога".
Положиха кутията от обувки на дъното на изкопаната дупка. Покриха я с пръст. Учителката заговори:
- Деца, хванете се за ръце и наведете глави.
Децата се подредиха около пресния гроб, образувайки кръг с наловените една за друга ръце. Наведоха глави и зачакаха надгробното слово на своята учителка.
- Приятели, днес сме се събрали, за да почетем паметта на изречението "Не мога". Докато беше на земята, то докосваше живота на всеки от нас. За съжаление, то беше произнасяно във всички обществени сгради: училища, общински и държавни заведения и дори в парламента. Днес ние осигурихме за "Не мога" място за вечен покой. Написахме епитаф на надгробния му камък. Той бе надживян от своя брат "Аз мога". "Аз мога" не е толкова забележителен и могъщ като "Аз не мога", но с ваша помощ един ден той ще оставя по-значителен отпечатък в живота. Нека "АЗ не мога" почива в мир и нека всеки от вас, които присъствате на неговото погребение, вземе живота си в ръце и продължи напред без него. Амин.
Всеки четвъртокласник бе написал своето "Аз не мога", беше го погребал, беше чул надгробното слово на своята учителка. Върнаха се в класната стая и направиха бдение. Поле отпразнуваха края на "Аз не мога" с пуканки, сладкиши и плодов сок. Направиха надгробен паметник от картон и написаха "Аз не мога" и под него: "Почивай в мир". Поставиха и датата.
До края на учебната година картоненият паметник остана да виси над черната дъска. Макар и рядко, някой казваше: "Аз не мога…" Тогава учителката мълком посочваше паметника на погребания "Аз не мога" и ученикът започваше изречението си отначало, сега вече с "Аз мога". Така за всеки от учениците на този четвърти клас "Аз не мога" умря завинаги и животът им и до днес преминава без него.
[/i]

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 14:02 от lenny_pld

# 482
 • Мнения: 515
Благодаря ви за пожеланията, да ви се връща  Hug

Лени, много харесвам тази книга, но още не съм си купила втората част...
Ето една техника, която ми хареса и реших да споделя с вас...Може да се пише на лист или както ви харесва


Техника Прехвърли го на управителя

Представи си, че си собственик на голяма корпорация и за теб работят хиляди хора. Имаш служители, които помагат за производството и разпространението на продуктите ти; има счетоводители, секретари и съветници. Има художници, маркетингови експерти - хиляди хора, които се грижат за успеха на компанията ти.А сега си представи, че ти не ръководиш пряко всички тези хора, а си назначил управител, който да се грижи за това. Той ги разбира, съветва ги и ги насочва. Когато ти хрумне някаква идея, ти я споделяш с управителя, който казва: „Веднага ще се погрижа." И го прави. Бързо. Точно. Ефективно. Точно както ти харесва.
Може би в момента си казваш: „Би било чудесно да имам такъв управител - някой, на когото да мога да разчитам, някой, който да работи вместо мен."
 Ти имаш управител, който е всичко това и още много. Имаш управител, който работи непрекъснато от твое име, и той се казва Законът за привличането. Трябва само да помолиш и този Вселенски управител се втурва да изпълни молбата ти.
Ключът към успеха в този процес е да поискаш, очаквайки молбата ти да бъде изпълнена. Това е като да помолиш някого, на когото имаш доверие и който никога не те е подвеждал, да направи нещо за теб с абсолютната увереност, че той ще го направи. Това е настройката, с която трябва да отправяш молбите си към Вселената. Моля с очакването молбата ти да бъде изпълнена.

Пример1:
Ситуация със съседи: Харесваше ми квартала, в който живея, но в съседната къща се нанесоха нови хора, които са ужасни съседи. Кучето им използва нашия двор за тоалетна, имат четири потрошени коли, които паркират в двора си вместо на улицата пред къщата и ме е срам да си поканя гости. Обвинявам ги. Чувствам се обезкуражена. Чувствам гняв.
Сега обаче си спомням, че имам способен, чевръст и енергичен Вселенски управител, който работи само за мен. Затова ще го помоля следното, помнейки, че той е много добър в работата си и ще може напълно да удовлетвори молбите ми:
Бих искала това куче да си намери друго място за тоалетна, далеч от двора ми.
Бих искала тези стари коли да бъдат преместени от улицата.
Бих искала да съм в добри взаимоотношения със съседите си.
Искам да се гордея с улицата, на която живея.
Това е всичко засега. Благодаря ти, че се грижиш за тези неща.

пример2:
Ситуация - финансова нестабилност: Не мога да спестя пари. Непрекъснато изникват неочаквани разходи и се налага да харча всичко, което печеля. Отгоре на всичко използвам и кредитната си карта, така че реално харча повече, отколкото печеля. Опитвам се да направя някакъв бюджет, но всичко е толкова скъпо. Жена ми също работи и това доста улеснява нещата, но колкото по-големи стават децата, толкова по-големи са и разходите покрай тях. Разтревожен съм. Обезкуражен съм.
Но сега си спомням, че имам способен, чевръст и енергичен Вселенски управител, който работи само за мен. Затова ще го помоля следното, помнейки, че той е много добър в работата си и може напълно да удовлетвори молбите ми:
Моля те, уреди ми повишение на заплатата.
Уреди и повишение на заплатата на жена ми.
Намери ни кредитни карти с по-ниска лихва.
Напомняй ми често какъв страхотен живот живея.
Внуши на мен и на жена/мъжът ми благодарност за прекрасните неща, които имаме.
Насочи ни по някакъв начин към най-добрите финансови решения за хора като нас.
Това е всичко засега. Благодаря ти, че се грижиш за тези неща.# 483
 • София
 • Мнения: 536
Вики, виж тук
 smile3525

# 484
# 485
 • Мнения: 113
keitlin_ , за да се "справиш" с такива хора просто не ги допускай до живота ти. Могат да те наранят само ако ти им позволиш. Кажи си - това си е техния свят, това е и техния живот, а не ТВОЯ. Обърни им гръб и ги остави да си говорят каквото си искат. Дори не се оправдавяй или опитвай да доказваш правотата си.
Много скоро ще загубят интерес към твоята особа. Всяка съпротива която им оказваш дава нов материал за тях. Едва ли искаш точно това.
Накажи ги с безразличие.

Делфина фон Ю - писали сме заедно   bouquet
Ами ако с тези хора си в много,много близка роднинска връзка?

# 486
 • Universe
 • Мнения: 1 556
keitlin_ , за да се "справиш" с такива хора просто не ги допускай до живота ти. Могат да те наранят само ако ти им позволиш. Кажи си - това си е техния свят, това е и техния живот, а не ТВОЯ. Обърни им гръб и ги остави да си говорят каквото си искат. Дори не се оправдавяй или опитвай да доказваш правотата си.
Много скоро ще загубят интерес към твоята особа. Всяка съпротива която им оказваш дава нов материал за тях. Едва ли искаш точно това.
Накажи ги с безразличие.

Делфина фон Ю - писали сме заедно   bouquet
Ами ако с тези хора си в много,много близка роднинска връзка?

УПРАЖНЕНИЕ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА С ДРУГ ЧОВЕК - Amitola

УПРАЖНЕНИЕ ЗА  ПОСТИГАНЕ НА ХАРМОНИЯ В  СЕМЕЙНИТЕ ОТНОШЕНИЯ - Amitola

РИТУАЛ ЗА ОБЩУВАНЕ С ВИСШИЯ АЗ (НАШИЯ ИЛИ НА ДРУГ ЧОВЕК) - eldivine

# 487
 • Мнения: 620
Обикновено с най-близките хора имаме да отработваме огромно количество работа. Те са нашите духовни учители Peace те ни учат на търпение, на смирение, на безусловна любов, на прошка, на трудолюбие и още хиляди неща  ,,,, Игнорирането им само ще ни спъне развитието по пътя на собствената ни еволюция. Всеки има право да игнорира близките си но това нищо на никого не е донесло, включително и на мен Embarassed Да игнорираме близките си е все едно да се скрием като щрауса в пясъка и да си мислим, че сме успяли. Когато няко близък ни пречи, дразни, изнервя това е показател, че имаме проблем със самите себе си. Нужно е да започнем от себе си в поправката  Wink това сме го коментирали много пъти. В другите ни дразни това, което е наше несъвършенство, другите са огледало за нашите недостатъци и грешчици. Вместо да ги разгонваме и разчистваме е хубаво да благодарим, че са до нас да ни научат да станем по-хуманни и по -по- по -  Party във всяка една област.


12 - годишно момиче накара света да млъкне за 6 минути
http://www.facebook.com/pages/ALTERNATIVNA-MEDICINA/314836275496 … 938.470315983..1#!/group.php?gid=111444838886278&ref=ts

# 488
 • Мнения: 730
lenny_pld Благодаря, благодаря и за споразуменията. Ето какво изтеглих аз днес:

Моето днешно споразумение:
Винаги давай най-доброто от себе си. Давай най-доброто от себе си, защото го искаш. Ти даваш най-доброто от себе си, когато се наслаждаваш на действието или постъпваш по начин, който няма да има негативно въздействие върху теб. Ти даваш най-доброто от себе си, защото искаш да го направиш - не защото се опитваш да се харесаш на съдията, и не защото се опитваш да се харесаш на другите хора. 

humanis  Клипа е много силен Simple Smile

# 489
 • София
 • Мнения: 3 414
БЛАГОДАРЯ  Heart Eyes
Нормално е състоянието ми.Помага ми когато ви чета и когато пиша в дневника си.Все още не съм открила музиката,но и тя скоро ще дойде.

# 490
 • Мнения: 39
 благодаря на всички, които ми отговориха на питането.  Hug писанията ви са много зареждащи и мотивиращи
форумът е страхотен! Ще ви чета и се надявам да има за какво да ви се хваля с течение на времето ( постиганти резултати имам в предвид  Mr. Green).
Упсех на всички!

# 491
 • Мнения: 113
lenny_pld,humanis,благодаря ви!
РИТУАЛ ЗА ОБЩУВАНЕ С ВИСШИЯ АЗ (НАШИЯ ИЛИ НА ДРУГ ЧОВЕК) -това го правих многократно.Но след всеки разговор нещата се влошаваха. Cry
Явно имам нужда от психолог.Да си излея мъката.Ситуацията да се погледне от друг ъгъл.Да разбера къде сгреших...

# 492
 • Мнения: 18 584
Здравейте момичета!
Някой от вас има ли Излекувай тялото си на Луиз Хей?
Може ли да ми кажете какви са утвържденията за тинитус?
Имам книгата, но я дадох на една приятелка в България.

# 493
 • Мнения: 554
Maria-Iva, техниката с Висшия Аз винаги работи. Не е казано обаче, че ще получим резултатите, които очакваме. Това "влошаване" може да е за добро или всъщност да не е влошаване както ние си мислим. Опитай още веднъж да погледнеш ситуацията от друг ъгъл, а ако не можеш, потърси помощ.

# 494
 • София
 • Мнения: 33
Здравейте на всички!

Извинявам се, че отново нахлувам в темата, но не мога да се стърпя и да не споделя това, което ме развълнува изключително много. Току-що се прибрах след като посрещнахме Джон Кехоу - чакам срещата си с него отдавна и винаги съм очаквала, че е добър и разбран човек, но определено не очаквах да има толкова силно въздействие върху хората. Оказа се страхотен човек, страшно харизматичен и толкова зареден с положителна енергия, че имах чувството, че самият той се намира в облак от позитивизъм. Наистина нямам думи, с които да опиша въздействието му върху мен. А момента, в който пипна наедрелия ми корем и ми каза, че от там блика енергия, със сигурност няма да забравя през целия си живот.
Ако искате да видите поне частица от него, може да гледате тази вечер новините по Нова ТВ, ТВ 7 и ПроБг - предполагам, че ще пуснат репортажи за посрещането му. А утре сутринта по ТВ 7 в предаването Едно към Едно ще излъчат интервю с него и отделно от това ще е гост в На Кафе на Гала по Нова ТВ.

Това е от мен за сега. Хубав, усмихнат и позитивен ден пожелавам на всички!

П.П. Забравих да кажа, че тази вечер Кехоу ще е гост в Шоуто на Иван и Андрей.

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 17:12 от jeninik

Общи условия

Активация на акаунт