Житният режим на Учителя Петър Дънов – 6 тема

 • 44 326
 • 693
 •   1
Отговори
 • София
 • Мнения: 807


Той е създаден преди около 80-90 г. от един велик българин - Учителят Петър Дънов /пред когото се е прекланял дори великият Алберт Айнщайн/. От тогава са го правили хиляди хора /българи и чужденци/. Някои са издържали 10 дни, други-по-малко. Но това не е толкова важно. Не трябва да се фанатизираме. Важен е стремежът да обновим тялото си.
Отначало само от Бялото Братство, а през последните години и от хора извън него.
Има спомени за годините по време на Учителя и за Житния режим при него. Но, за жалост, инструкциите за режима са много общи. Затова и представянето му в сайтове и различни статии не е достатъчно, за да се разбере така , че да се направи по-лесно.
  
В основата на Житния режим е огромната жизнена енергия, която се крие в едно житно зърно, което е във фазата на покълване. Полезни за нашия организъм са и орехите/за мозъка,имат такава форма/и ябълките/за сърцето/. Освен свалянето на килограми, чрез Житния  режим можете да обновите организма си на клетъчно ниво.
Този режим е съобразен с фазите на Луната и с енергиите, които ''носят''отделните дни.Най-добре е да го започне в сряда или понеделник, след пълнолуние.

Но от огромно значение е и поведението на всеки, когато се захранва. Въпреки че резултатите могат да бъдат по-трайни,много често едно неправилно захранване почти ''ликвидира'' усилията, положени по време на режима.
Естествено, за някои този режим може да бъде неподходящ /болни, с по-слаба воля.../
За разлика от други диети, той не е толкова труден. Дори има дни в които почти не ти се яде. Но всичко е много индивидуално.
Макар че понякога има и по-незадоволитени резултати ,за мен Житния режим е полезен.Дори и като изпитание на волята.
Затова си заслужава поне веднъж да го направите.Защото е български, изпитан е десетки години и защото някои го правят по няколко пъти в годината.


Режимът реално е 30 дни: десет дни подготовка /хранителна и психологическа/, 10 дни хранене с жито, орехи и ябълки и 10 дни захранване.


Преди да останете изцяло на жито е добре да си хапват повече плодове, постепенно да изключва сладкото и месото, да пие повече чайове и вода. Дори може да пробва малко накиснато жито заедно с другата храна. Няма да му навреди / Препоръчвам го на тези , които никога не са правили режима/. Естествено, трябва малко да се намали останалата храна. Опитайте се да си оправите и алкално-киселинния  баланс, за да нямате киселини по време на режима. Малко по-надолу ще намерите подробности за подготовката.

Житото не се вари, а се залива с топла вода, за да омекне /поне осем часа/.
Накисни 100 гр.жито сега. Използвай топла вода. Но не гореща.Тя се използва само в случаите , когато ти остават осем часа до сутринта , когато ще ядеш. Най-добре е житото да кисне  24 часа, с температура на водата около човешката. Водата се сменя два пъти , а третата се пие. Покривай съда, в който е житото.
ЖИТОТО НЕ Е ПОКЪЛНАЛО/НЯМА ЗЕЛЕНО/.Аз съм твърдо за жито за покълване. Заради потенциала, който съдържа в началото на покълването.
Има и една друга основна причина, която ни кара да използваме такова жито /макар че в някои сайтове пише грухано ,то е за болни и за хора с ''лоши''зъби/.Това е паметта на или от материята.ГРУХАНОТО ЖИТО ПОМНИ КОЙ ГО Е ''БИЛ'' КАТО МАТЕРИЯ И ЕНЕРГИЯ И СТАВА СМЕСВАНЕ НА ЕНЕРГИИТЕ. А НИ ТРЯБВА ЕСТЕСТВЕНА ЕНЕРГИЯ.А  И В НЕГОВАТА ЛЮСПА ИМА МНОГО ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА.АКО ПОЛЗВАТЕ ГРУХАНО ЖИТО ,ПОМНЕТЕ ,ЧЕ ТО МНОГО БЪРЗО СТАВА НА КАША, АКО СЕ ЗАЛЕЕ С ГОРЕЩА ВОДА.
Слагайте 10 лъжици жито/напълнени без ''връх''/. ЕДНА ЛЪЖИЦА ЖИТО Е ОКОЛО 8-12 гр. ЗАВИСИ КАК Е НАПЪЛНЕНА.
Ако мерите с лъжици,сложете 10-12 лъжици.Не е фатално, че не сте измерили точно 100 гр.

Някои от  вижданията ни за провеждането на режима се промениха през тази година/според мен-към по-добро/ и затова още веднъж ви предлагам разликите с първата страница на темата  или със статиите  в нета.
-Режимът се прави с жито за покълване, а не с грухано.
-Режимът не се прави с по-големи кълнове, а с кълнове в много ранен стадий/има и снимки  в темата/
-Не се  ползва термос, а съд, в който се поставя 100 гр.жито, който може да се покрива и вода с температура около 22 градуса..Залива се с нея до ''върха'' на житото.Покрива се съда. Трябва да се сменя водата поне през 12 часа. Необходими са поне 36 часа ,но може дори и 48. Затова трябва да пробвaте преди началото на режима покълването/ при вашите условия/.
 -Вече има и подготовка на режима /от 10 дни/.Постепенно се изключват част от храните,намалява се количеството на приетите калории.Има и по-духовна подготовка за тези ,които имат желание и възможности да я правят.
Подготовката за Житния режим е много важна.За съжаление ,някои, които го правят ,наподобяват млади хора ,които се хвърлят във вода ,без дори малко да се понамокрили предварително.Може и да не се случи нещо неприятно ,но това е стрес за организма
  Според мен ,някои още не са разбрали,че Житният режим се състои от три части,които продължават по 10 дни /подготовка,същинска част  и захранване/.Нормално е да се акцентира върху същинската част ,но не трябва да се пренебрегват и другите две ,за да няма здравословни проблеми и неразположения.

  Ето някои препоръки за подготовката.
  Определяте си средното количество  калории ,които приемате ,когато се храните без ''режимни'' ограничения.Нормалните стойности за жените са около 2000 -2100 ckal. ,а за мъжете -2600-2700 ckal.В деня преди режима трябва да приемате 1200 ckal /гранична стойност/.Тези калории ги изваждате от 2000 или 2700.
Полученото го разделяте така ,че всеки ден да се ''отказвате'' от почти еднакви количества калории /80-150/
   Трябва да променяте и вида на храната си. Ако ядете месо ,трябва да се откажете от него за тези дни и до края на режима. До началото на петия ден /до началото на режима/трябва да сте престанали да ядете и млечни храни.През останалите пет дни до режима можете да се храните със супи,салати ,плодове и повече ядки./мазнините трябва да са до една четвърт от храната/.Последният ден, в деня преди режима, си хапнете възможно най-приятно ,най-леко и полезно /плодове,зеленчуци,ядки,картофи,.../
  Опитайте се да си спомните и каква храна обикновено ядете повече-киселинна или алкална.Ако киселинната е повече от 60 процента ,то можете да имате различни неразположения .Затова се опитайте да направите корекция в алкално-киселинния си баланс / http://daoin.com/feeding.php /.
  
Ето за по-духовните и духовната  подготовка.Това са малки наряди, съставени от песни, молитви и формули /Всеки си има любими/.Една от песните може да бъде МОГА ДА ПОСТИГНА....Естествено ,може и да се казва формулата, която е за Житния режим, но ориентирана в бъдеше време.


Търсете българска обикновена пшеница за покълване.

Разрешени напитки:
Не могат да се пият фрешове. И аз ги обичам, особено пресните...
Може да се пие билков чай /ако не можеш да пиеш само вода/
Сложи го на масата и го раздели на пет равни части.

Можеш и да не ядеш мед. Не е задължително. Но ще ти е трудно. Дневната доза е до 50 гр. /при желание за отслабване /и най-много -100 гр., ако сте много слаби или сте в криза по време на режима. Не го смесвай с житото.Сложи го в устата и го размий с вода.

Лимонът /един за ден/ не се яде , а се цеди сока му ,за да се поддържа алкално-киселинния баланс на организма ви.
Ако киснете житото 8 часа , ползвайте по-гореща вода. Първата вода не е много приятна за пиене/макар че е полезна/. Ако желаете, я сменете и после /след поне 2 часа /-пийте другата.

OЩЕ ВЕДНЪЖ ДА ПРИПОМНЯ,ЧЕ ЖИТОТО НЕ СЕ ЗАЛИВА С ХЛОРНА ВОДА. ПОЛЗВАЙТЕ ИЛИ ИЗВОРНА, ИЛИ МИНЕРАЛНА ВОДА.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ И ВОДАТА, И ЖИТОТО НЯМА ДА ИМАТ ''ПРИЯТЕН''ВКУС.

За предпочитане е храната да се яде разделно през половин час. Ябълката е първа. Някои смесват орехи и жито. Тази комбинация е по-вкусна за тях.
ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ ДА НЕ ЯДЕТЕ НАСТЪРГАНА ЯБЪЛКА /ЗАРАДИ ДОПИРА И С РЕНДЕТО/. НО ТОВА ЗАВИСИ И ОТ ЗЪБИТЕ ВИ..
АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА ПИЕТЕ ВОДА, ПИЙТЕ ЧАЙ /ОТ ПО-ТРАДИЦИОНИТЕ И ПОЛЕЗНИ ЗА СТОМАХА БИЛКИ/. НО НЕ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ДОЗАТА ОТ 1,5 ЛИТРА НЯМА ДА ВИ ДОЙДЕ МНОГО И НАЙ-МАЛКОТО - ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ ДОСТА ОТПУСНАТИ. ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ Е ДА РЕДУВАТЕ ВОДА С ЧАЙ .

Не се пуши, не се пие алкохол... Пие се много вода. За предпочитане - с топлината на тялото/около 37 градуса/

Не смесвайте храните! Особено ябълката и житото. Тогава коремът може да се подуе. И да има малка ''ферментация''в него. Но не е опасно. А и ябълката е един от най-съчетаемите с другите храни плод.
Има и някои тънкости: Ако имате повече време, можете да разделите храните. Например в 12 часа ябълката, в 12,30 орехите, а в 13-житото .По този начин намалявате лекото ''вкисване'' на житото в стомаха ви. Макар че ябълката може малко да повиши глада ви. Опитайте се да не смесвате вода и храна. Поне не много. Не прекалявайте с меда. На хранене - по лъжичка. Най-много един буркан за режима/За най-гладните/.Ако често страдате от запек,внимавайте с орехите.В повечето случай няма проблем с тях,но не всички хора га еднакви.Опитвайте се по-често да ходите до тоалетна.

Ако имате нужда от някаква информация , можете да я открите тук:

http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/2forum/index.php?topic=289.msg1059#msg1059

Ако ви боли глава, опитайте се да си помогнете с чай от мента,маточина,мащерка,лайка ...и мед.
Но първо сложете меда в устата си и после го ''размийте'' там с чая.
Възможно е да е паднало и кръвното ви.Пробвайте да го нормализирате с някакъв чай/зелен/ или по-леко кафе /преди обяд/. Ако ви пада кръвното ,увеличете количеството на меда ,което ядете. Нормално е да ви е по-студено.
Не се притеснявайте за главоболието.Има връзка между стомаха и главата /Дори при запек може да те боли глава/.А и главоболието е резултат от ''чистенето''на организма.Понякога при такива процеси се ''атакуват'' по-слабите места в конкретния ораганизъм.В следващите дни болката постепенно ще изчезне.И... в такива случаи не вземайте болкоуспокояващи!
Не се насилвайте да пиете много вода.Или ще затрудните бъбреците си,или ще напълните стомаха си с много вода ,няма да ви се яде и ще сте слаби ,поради липса на хранителни вещества в организма ви.Препоръчителната доза за тези ,които пият по-малко вода,е 1 литър и половина/заедно с житената/.Може би нормално е да изпивате  по два литра.Всеки може  сам да прецени  колко е нормалното за него количество.

Ако не се съобразите с фазата на Луната и денят на започване на режима ,е все едно да плувате срещу течението на река.Плува се от добрите плувци, но е по-трудно.
И обратно - ако се съобразите, ще плувате по течението по-лесно. Луната има доста голямо влиянияние върху живота на човека. За жалост, ние имаме много малко знания за това.


Ето и продуктите за режима:


Разделете за всеки ден по :
100 гр. жито (то съдържа всички елементи, необходими за поддържането на живота),
три ябълки (за сърцето),
девет ореха (за мозъка),
3 лъжици мед, шест-осем чаши преварена вода (изворна, но не минерална).

Броят на орехите и ябълките не е случаен.А понякога малките компромиси водят към по-големи. Зависи от волята на човека. Но не е някакво голямо прегрешение, ако сте изяли няколко ореха повече, ако имате някаква криза.
В такива моменти си спомняйте, че този житен режим е наречен така, защото се прави само с жито /според някои източници дори по 30 дни/. Но през годините са дадени тези обекчения с другите храни.


Режимът се започва винаги при намаляваща луна.


ЗАХРАНВАНЕ

Спокойно със захранването. Всичко трябва да стане постепенно.Основният проблем е в количеството.
По-добре е да ядете по по-малко -4-5 пъти на ден.

Класическата ангелска супа е само от картофи. Но може да се добави малко лимон,морков,лук...
Не е за предпочитане още първия ден да се прибави черен пипер.
Захранването с нея започва на десетия ден, на обяд.
Лекото захранване започва на десетия ден. Има духовна причина. 10-единица, Начало.

Първите три дни яжте пресни зеленчукови салати /макар, че няма хубави зеленчуци през зимата/.Сложете малко зехтин и малко сол. Хапвайте си и зеленчукови супи. Може и варени картофи. Въздържайте се от хляб. Можете да продължите да ядете орехи.
Елдата или булгурът са своеобразно ''продължение'' на Житния режим. При захранването може да ги включвате по мъничко към третия ден. Поне първите два дни изкарайте на зеленчукови супи и каши.
На четвъртия ден можете да си направите и една салата от моркови с малко мляко. Прибавете и една филия хляб.
На петия ден можете да си хапнете и шопска салата.През четвъртия и петия ден можете да ядете и варен ориз.
Основното е ,че ястията до този ден трябва да се варят.От шестия можете спокойно да ядете и по малко печени храни.
На шестия ден - малко варени овесени ядки със сирене, каши от пълнозърнест хляб,готвено прясно зеле. Можете да увеличите млякото и сиренето..Хапнете и мюсли.
Постепенно увеличете количеството на храните,които сте яли.Прибавете и малко кашкавал.
Може и малко маслини, грах, зелен фасул.Увеличете филиите хляб.
На осмия ден-боб, леща, готвено кисело зеле /постни ястия /яхнии/.
След десетия - постепенно включете месо, сладкиши, яица, гъби...
Гъбите са една от най-тежките за стомаха храни /от растителните/.За предпочитане е да ги включите след десетия ден. Ако много ви се ядат-по мъничко след петия.

Могат да се ядат салати със зехтин и С МНОГО МАЛКО СОЛ. Ако до третия ден задържите без нея-добре. Може да замествате СОЛТА  с лимонов сок. Киселото ''надделява''над соленото като вкус и не се усеща много липсата на сол. ПЪРВИЯ ДЕН СЛОЖЕТЕ  В ХРАНАТА МНОГО МАЛКО ЗЕХТИН.
  
Ако ядете прясно зеле ,да е много  малко в началото.Дал съм пропорциите като обем ядене през първите пет дни.Почвате с около  една трета от нормалното хранене за вас.Добре е да ядете 4-5 пъти на ден/храната за деня разделяте на 4-5/.
  
Има много добри  примери за захранване в тази и предната тема /Житен режим-3/. Трудно е да намерите някъде в нета по-подробна информация.
  
Показаните примерни захранвания/цели/ в някои от сайтовете или тук  /в началото/ са или за плодова диета ,или за лечебен глад. ЖИТНИЯТ РЕЖИМ НЕ Е НИТО ЕДНОТО, НИТО ДРУГОТО, НО ИМА НЯКОИ ОБЩИ ПРИНЦИПИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ СЛЕДВАТ.

При захранването можеш да ползваш зехтин от второто ядене.. Дори е за препоръчване. Печени чушки -по малко, нарязани, може от третото ...Но за овесените ядки забрави поне до петия ден. После може по малко. След десетия-обичайната си порция.
С оризът също няма проблем. Може да го включиш /варен,малко/ дори от второто ядене.
  
Този режим не е толкова ''строг'' /Захраването във форума е доста строго и е за други режими/.Не се плашете от захранването.Просто се пазете да не ''скочите'' веднага на ''твърдата'' храна, тортите и алкохола.
И със зелето не бързайте.Не яжте сурово зеле до десетия ден , но можете да ядете сготвено към 6-7 ден.
Забравете и за пърженото до края на захранването.


АЛКАЛНО-КИСЕЛИНЕН БАЛАНС:


За да имаме добър алкално -киселинен баланс,трябва да консумираме 60% алкални и 40% киселинни храни.
В повечето случаи консумираме много повече киселинни храни като:хляб,ориз ,месо,кафе,алкохол,соя и др.
Затова поне 10 дни преди режима трябва да ядем повече от почти всички плодове и зеленчуци, и боб/зрял и зелен/.Мога да ви препоръчам сушени праскови,добре узрели банани и моркови /те са силно алкални/.Такива са и сливите ,фурмите,смокините...

Ето някои признаци при повешена киселинност в тялото:
-Отпадналост сутрин.
- Мигрена.
-Затруднено концентриране и запаметяване.
-Раздразнителност.
-Прекалено мазна кожа при събуждане.
- Обилно потене при леки напрягания.
-Лош дъх и обложен език/ рано сутрин/
-Затруднено храносмилане.
-Събуждане по няколко пъти нощем.
-Болки в тялото, мускулите, схващания.

Затова трябва да регулирате алкално-киселинния си баланс преди режима.
Ако имате ниско кръвно, може да падне още малко. Понякога можете да усещате и студ ,слабост и дори леко да треперите.
Затова можете да пиете поне един път зелен чай. Някой пият и Ройбос. Други пък дори заместват водата с чай /но успокоителен и в никакъв случай да не е черен/.
Критичен период е 2-5 ден.Тогава организмът се пренастройва.Но все пак се наблюдавайте.
Ако ви пада много кръвното, пийте повече чай. Но ако стигнете рискови граници и започне много да ви се вие свят,прекратете режима.


КАЛОРИЧНОСТ:
Препоръчителната доза пчелен мед е около 50 гр.дневно.
100 гр. са 333 Kcal. Това означава ,че дневната доза е около 165.
Ябълките са най-много 100 Kcal. /най-малко 50/.
Орехите около 700 Kcal /ако са 100 гр./.
Подробности за хранителните им качества можете да намерите тук: http://natural.hemuz.org/oreh
Пшеницата е около 350./ Подробности можете да откриете тук: http://natural.hemuz.org/zhito /
Но най-често не се изяжда всичко.А и трудно се определя много точно количеството храна /като грамове/
Това е една от причините някои да не препоръчват Житния режим на кърмачки /освен отделянето на токсини/.Според тях, на кърмачките били необходими най-малко 1600 Kcal.

Ето снимка на жито за покълване с описание на немски език /понякога питате как трябва да изглежда и как се нарича на немски/

Линкове,които могат да ни бъдат от полза:

Житният режим през годината

Житен режим

Старите ни темички:

Житна диета
Житна диета 2
   
Житният режим на Учителя Петър Дънов

   
Житният режим на Учителя Петър Дънов - 4 тема


Житният режим на Учителя Петър Дънов – 5 темаНай-близките следващи дати на житния режим са. - 23 февруари, 23 март, 20 април, 18 май, 20 юни 2011 год..

И още една полезна информация - във Facebook има създадена отворена група. Нарича се „Житният режим на Учителя Петър Дънов”. Това е адресът: http://www.facebook.com/home.php?sk=group_139708342760018&id=141248725939313
Каним всички, които се интересуват от режима да се присъединят към нея. Заповядайте и там.

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 11:11 от Snow4eva

# 1
 • София
 • Мнения: 807
Добре дошли в новата тема!
Радвам се, че създаването й съвпада с началото на подготовката за предстоящия нов Житен режим - 23 фeвруари.
Пожелавам много успех на всички!  Hug

Последна редакция: нд, 13 фев 2011, 22:57 от Snow4eva

# 2
 • Мнения: 206
Благодаря за темата!
Дано имаме успех и тук!
Много любов и веселие за всички!
http://www.youtube.com/watch?v=ak1xMdjcyvQ
http://www.youtube.com/watch?v=3S6VZ9jVywg
http://www.youtube.com/watch?v=sp3RctkwvYc

# 3
 • Мнения: 3 117
Благодаря на всички, които влагате толкова желание и търпение, и любов!   bouquet  bouquet  bouquet

# 4
 • Мнения: 2 708
И аз да благодаря и за новата тема и за търпението и познанието, което придобивам тук. АЗ сега няма да правя режима, защото го правих преди 10тина дни, но ще следя Simple Smile

# 5
 • Мнения: 206
  Голяма част от духовния смисъл на Житния режим можете да откриете тук:
http://triangle.bg/books/1914-03-16--1.1998/1914-03-23--1.html .
  Темата е за диети.Но ,ако някои се интересува и от тази страна на режима ,може да прочете текста.
 Тази беседа може да се прочете сутринта,когато започва първият ден от същинската част.
  Така се доусмисля това ,което правим през следващите дни.

# 6
 • Мнения: 0
Здравейте !  bouquet - благодарско за новата тема,радвам се ,че ви открих.
Аз реших да започна от 21.02 , за сега съм с такава  нагласа.
Успешен ден  !

# 7
 • София
 • Мнения: 293
И аз съм с вас на 23 февруари.

# 8
 • София, България
 • Мнения: 5 609
Здравейте,
записвам се при вас. Решила съм да започна режима (най-вече с цел дезинтоксикация) на 21.02.
Прочетох доста от миналата тема, както и основните източници на информация, които сте посочили като линкове и да се надявам, че няма да задавам глупави въпроси  Mr. Green
Имам опит особено с внимателното захранване след подобни режими и предполагам, че съм сравнително наясно какво ме чака  Laughing

# 9
 • Мнения: 750
Запис, подготвям се психически - тази ми е най-трудната част.

# 10
 • Мнения: 0
Сериозно обмислям да повторя режима, защото трябва да взема важно решение за живота ми - къде и как да работя и да се установя. Просто реших да споделя с вас Simple Smile Откакто го направих месец януари не съм ял месо и се чувствам прекрасно.

# 11
 • Мнения: 206
Поздрав със стихове.
Религия

 

Трябва да съществува едно момиче.

 

Независимо дали ще го прегръщаш.

Независимо дали ще го целуваш.

Независимо дали ще го притежаваш.

 

Трябва да съществува едно момиче!...

 

Може да се намира завинаги в някаква далечна страна.

Може да се усмихва дори в някакви чужди ръце.

Може!

 

Не е толкова важно това.

Важно е момичето да е родено.

 

То ще те приспива в мъглите на своето гълъбово тяло.

То ще ти бъде зелена църква със единствени светли камбани.

 

Всеки човек има нужда от църква.

 

Една църква,

в която да влезе

и да падне на колене пред самотата си.

 

Една църква,

в която да плаче

и да слуша въздишането на иконите.

 

Всеки човек има нужда от църква!...

 

Дяволите се спускат над олтарите

и ти в този мрак, за да ги спреш —

едно момиче трябва да съществува

като бяла спасителна свещ.

 

Автор: Петко Братинов


# 12
 • Мнения: 1 559
Сноучи,благодаря за темичката Hug Hug ...но погледни моля те линка от старата тема.Само мен ли ме препраща към една доста по стара тема... newsm78
Аз се чудя кога да го започвам. newsm78За мен по добрият вариант е да почна от понеделник...,че идващият уикенд ме притеснjава най много. Tired

# 13
 • Мнения: 372
Много хубав режим, и аз ще съм с вас. Преди 2 седмици само след 3 дни на жито бях значително по-заредена и свежа. Не се чувствам така добре от другия тип режими предимно на белтъчини.

# 14
 • София
 • Мнения: 807
megan79  Hug Погледнах отново линковете - наред са. Навярно на теб ти прави номера. От старата тема, на 49 стр. има линк, който трябва да те изпрати в новата - 6-та. Както и линкът от първа страница на тази тема към 5-па /предишната тема/ е ок.
solej чудесно стихотворение! Много ми хареса!
стирко, това, което споделяш е чудесно! Важното е, че се чувстваш добре, останалото ще се нареди!
Добре дошли на всички! Режимът е чудесен и ще имате едно добро и по-високо самочувствие след него, едно по-здраво тяло, един по-чист дух, и други подобни "дребни" придобивки. Единственото, което можете да загубите няколко килограма от теглото си!  Grinning
Хубав ден! Настройвайте се психически, и същевременно продължавайте да олекотявате постепенно храната, която приемате при нормално хранене.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт