САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 64

• 45 482
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Искахте шум?!
Вдигнахме шум!
Остава да чакаме резултата!

Аз не мисля че беше редно да се вдига чак такъв шум. Извинявам се за спама... Sad Имам предвид постовете на Ирена Иванова на стената...Съжалявам но не мисля че е редно да тръгваме така с рогата напред. Как може 5 поста един след друг, да пишеш дискриминация и т.н. Съгласна съм да протестираме ако получим официален отговор че това са нови правила. Излагаме се така. Ако искаме да постигнем нещо мисля че е редно да се държим по-дипломатично Peace
Еве, благодаря ти!  bouquet На толкова смислени въпроси се надявам да отговорят адекватно Peace Аз също чакам отговор на мейла от тях.

# 181
Скъпо, нескъпо, поръчах си балерините с код за БД (рожденденски) и ми чарджна 10.57 евро - както писахте = цената за доставка и 20%
Сега ще им пиша и ще казвам и аз развоя  Blush

# 182
  • София
Искахте шум?!
Вдигнахме шум!

Аз не мисля че беше редно да се вдига чак такъв шум. Извинявам се за спама... Sad Имам предвид постовете на Ирена Иванова на стената...Съжалявам но не мисля че е редно да тръгваме така с рогата напред. Как може 5 поста един след друг, да пишеш дискриминация и т.н. Съгласна съм да протестираме ако получим официален отговор че това са нови правила. Излагаме се така. Ако искаме да постигнем нещо мисля че е редно да се държим по-дипломатично Peace
Еве, благодаря ти!  bouquet На толкова смислени въпроси се надявам да отговорят адекватно Peace
Аз отговарям само за себе си, Ирена Иванова, ако чете тук, да се изтрие.
По този начин нищо няма да направим!  Naughty

Предполагам, че ако повече хора подкрепят постовете във фейса с Like ще има по-голям ефект...

# 183
Искахте шум?!
Вдигнахме шум!

Къде си писала прати линк за да можем да се включим? Hug

# 184
  • София
Искахте шум?!
Вдигнахме шум!

Еве, благодаря ти!  bouquet На толкова смислени въпроси се надявам да отговорят адекватно Peace
Аз отговарям само за себе си, Ирена Иванова, ако чете тук, да се изтрие.
По този начин нищо няма да направим!  Naughty

Предполагам, че ако повече хора подкрепят постовете във фейса с Like ще има по-голям ефект...
Може ли линк,че не мога да намеря къде трябва да подкрепя.

# 185
  • София
http://www.facebook.com/laredoute?sk=wall&filter=1
Като отивате на  Най-нови публикации на стената на ЛР, че аз помислих, че са ми изтрили снимките...
Аз буквално им заринах стената от съобщения....

# 186
  • София
Здравейте на всички,
които се вълнувате по проблема с доставките от Ла Редут. Кореспонденцията ми с ЛР продължава и днес.

Ето какво ми отговориха днес:

La Redoute 16 март в 10:14
Hello,
we have simulated the order and the fowarding charges are 10% on the amount of your purchases and the fixed participation is 5€95 eur.

Véronique de La Redoute.

Ще информирам по-нататък какво се случва.
Ами, освен да ти пратя снимките на моята "симулация", за да им докажем, че грешат!?

# 187
Спокойно бе хора,

Ла Редут работи по въпроса, не е нужно да ги обиждаме с глупави  постове ( Ирена Иванова)  във facebook.

La Redoute 16 март в 10:53 Докладвай
I should need your customer number and your e-mal adress.

Véronique de La redoute.

Хората ще симулират поръчка, явно от мое им,е и дано хванат проблема къде е.

# 188
  • Сливен
Момичета това дали може да се намали с някой код - пробвах 400029 и 41114 но нестава http://www.laredoute.fr/vente-blouson-enfant-garcon.aspx?product … =1&pos=37_n_n

# 189
Спокойно бе хора,

Ла Редут работи по въпроса, не е нужно да ги обиждаме с глупави  постове ( Ирена Иванова)  във facebook.

Véronique de La redoute.

Аз по-скоро се притеснявам че или не са запознати ако има наистина направена промяна, или се правят на ударени...Не съм била тук по времето на Пей пал, но четох че после като сте питали защо е спряна опцията, така и не са дали адекватен отговор. Даже първоначално май твърдяха че няма никаква промяна и би трябвало да си е ОК ooooh! Както и да е, дано с тази ситуация решението да е по-бързо и лесно и наистина да е технически проблема... Peace

# 190
http://www.facebook.com/laredoute?sk=wall&filter=1
Като отивате на  Най-нови публикации на стената на ЛР, че аз помислих, че са ми изтрили снимките...
Аз буквално им заринах стената от съобщения....

Браво на тебе добре си го написала!  bouquet

# 191
Спокойно бе хора,

Véronique de La redoute.

Aбсолютно  Peace нека да изчакаме какво обяснение ще дадат те и дали ще има промяна smile3530
Илна   bouquet

# 192
Моите "глупави" постове се дължат на факта, че също както някои много по-умни от мен хора са помислих, че ми трият съобщенията, затова писах още няколко. Като забелязах, изтрих излишните. Не съм толкова глупава все пак! Благодаря!
М/у другото ми отговориха също, че било грешка за 20-те процента, опитват се да я оправят.

# 193
  • София
Моите "глупави" постове се дължат на факта, че също както някои много по-умни от мен хора са помислих, че ми трият съобщенията, затова писах още няколко. Като забелязах, изтрих излишните. Не съм толкова глупава все пак! Благодаря!
М/у другото ми отговориха също, че било грешка за 20-те процента, опитват се да я оправят.
На теб ти отговориха на ЛС ли?
Защото мен(като много умна  Mr. Green) не ме отразиха изобщо!  hahaha

Цитат
Bonjour Evelina,

nous avons effectivement un bug sur site pour les frais en Bulgarie.
Nos équipes s'efforcent de solutionner ce problème rapidement.
Merci pour votre compréhension.
...
Е то го дългоочаквания отговор!

# 194
Отговорили са във Фейса, че е бъг и работят за отстраняването му.
Дано!

Общи условия

Активация на акаунт