Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 84-та тема

• 159 803
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Тирамису пастички
Може ли рецептата на тези прекрасни пастички Praynig!
Както се прави тирамису,напоих бишкотите с кафе и ром, и после ги слепвах с крема и ги поръсих с нес кафе  Peace
Между другото крема е от готовите, ама не помня на коя фирма, че бях го купила много отдавна и не помня от къде  Blush Мисля, че от Метро  newsm78

Благодрая на всички за пожеланията  Hug
Засъжаление нямам снимки на трапезата от снощи, но нямах време да снимам  Crazy

# 376
marabu, супата изглежда много вкусна!
nordina, честит рожден ден!(на патерици Grinning) И честита пувликация в "Домашна кухня"!Още много публикации ти пожелавам!
lux, погачата със сирене изглежда невероятно Heart Eyes
Lindita, пеп-4o, на една и съща италианска вълна сте май  bouquet
еликсир, много хубаво хлебче!Изглежда пухкаво!
dexy, много ми харесаха брускетите!Какво съдържа плънката?Печеш ли ги или ги пържиш?
verabel, шкембенцето изглежда мнооогоо вкусно!Аз много обичам, но тази зима не сме хапвали нито веднъж Crazy

Аз днес правих на детето Постни питки "Цигански банички".Много се харесаха и се ометоха за около 30 мин. BlushДовечера ще правя втора доза Joy

# 377
  • ГОре на черешата...
Аз пак неразбрала  Embarassed - Нордина, честит рожден ден  bouquet! Много здраве и щастие и още нови публикации!

Деликат, тези палачинки как ми намигат само ако знаеш Whistling...

Меганс, за пореден път съм впечатлена от невероятно пълното ти и разнообразно меню, браво  bouquet!

Линдита, пица, паста, яйчица, любими мои нещица /брех, на рими го докарах Crazy/.

Еликсир пак месила, Пеп-чо си пази съпружието и поднася разни вкусотии, Декси ми завира под носа едни изкушаващи брускети, за Верабел пък с тез месца какво да кажа и накрая Нолита и тя месила, пък аз да си се мъча тук като ми свърши брашанцето - прашинка нямам Cry  и чакам ММ да занесе на мелницата жито, ха да видим дали до Великден ще се накани Twisted Evil Crossing Arms...

Днес вкъщи - тиквички с ориз за детенце:

За нас - телешки стек на фурна с гарнитура салата от краставици и картофено пюре:

И ябълков кисел:

# 378
МАРИЕТА може ли рецептата за
Показвам ви една много вкусна спаначена супичка с натрошено сиренце:
    bouquet

Моите не ядат много много супи, но като му я показах сина ми каза ето пише много вкусна и е със сирене  Laughing Та ако може да споделиш как я правиш

# 379
  • ГОре на черешата...
Никито, с удоволствие - Спаначена супа със сирене

# 380
Вчерашното ни меню - изцяло вдъхновено от вас  bouquet

Кюфтенцата с бял сос на Гуинет:

Ябълков с ягодки пай по рецепта на Бенита:

# 381
Здравейте на всички!  Hug Hug Hug
Отдавна не съм се записвала в темичката.... ooooh! Не остава време....

Днес от мен.....Скромно,но от сърце.....

Домашен хляб с грис...Ужасно пухкав и вкусен....(още беше топъл и затова не съм разрязала филийка)

Зелена салата

Кюфтета с доматен сос

И десерт - желирано кисело мляко с ягоди(пресни) и сладко от горски ягоди-мое производство

# 382
Блангодаря много МАРИЕТА   bouquet   bouquet

# 383
nolita,метни рецептичката за циганска баничка,моля Praynig

П.С. Редактирам се - намерих си рецептата в блога на нолита Hug

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 15:11 от Дес

# 384
  • Brussels
Nordina, Delicate, Lindita, Pep-4o, много апетитни предложения! eat
Еликсир, TheNMaster, страхотни хлебчета!  bouquet
От мен една Муфалета

Градинарски сандвич

# 385
  • Den Haag
Здравейте  Hug

Една снимка на картофки от миналия ден, печени на фурна, хрупкави отвън, мекички отвътре, поръсени със копър,чесън и настъргана лимонена кора  Grinning

Сочна вратна пържола със свежа зелена салатка за обяд  Party

# 386
  • ГОре на черешата...
Реми, чуден пай Peace!
Мастерче, хлебчетата ти са убийствени Hug!
Наде, както винаги - професионални снимки  bouquet! Отивам да ги видя тези питки с плънка...
Аууууу, Диана, пресягам се за картофче - може ли повечко подробности, че само преглъщам тук Crazy, а щом не са пържени е идеално.

# 387
У нас от вчера супа топчета за децата, за вечеря салата капрезе,зелена с риба тон, свинско печено и една торта с крем тирамису

и една пърленка в тостер
,
Пеп-чо, много зверски ме зариби да знаеш  Wink

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 16:29 от rozita_2703

# 388
  • Den Haag
mari_eta със удоволствие ще споделя подробности  Hug
Рецептата я видях по тв канала FLN, дават страхотни готварски предавания преди обяд  Peace

Та за картофките: обелват се и се слагат във вода, обелените картофи се нарязват на ленти широки 1см.,които се връщат пак във купата с вода,хубаво се измиват след което се подсушават с домакинска хартия. Подсушените картофи слагаме във купа поръсваме със зехтин, сол и черен пипер. Изсипваме ги във тава, като гледаме да не са един върху друг, а всеки картоф да е отделно(тавата не се намазва с мазнина!) слагаме тавата с картофите в предварително загрята силна фурна на 230гр. аз я сложих на средно ниво и печем около 18 мин или до зачервяване. През това време си накълцваме на ситно чесън,копър или магданоз и настъргваме кората на един лимон на най ситното ренде, объркваме ги и поръсваме със тях вече изпеканите картофи. Връщаме тавата за около минута във изключената фурна и после сервираме. Много ще вървят с млечен чеснов сос, но от лакомия не ми остана време да направя  Embarassed Laughing

Това е бързо лесно и вкусно Wink

# 389
diana lobodova страхотни картофи  Hug

Мастерче, хлебчетата ти са  Simple Smileмного хубави

Общи условия

Активация на акаунт