Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 5 дек. 2005, 05:06 ч.

Въпрос за риба сом

  • 7 159
  • 5
  •   1
Отговори
  • Мнения: 4 629
След като ми казахте страхотни рецепти за сьомга сега да ви пиитам за сом. Може ли да ми кажете как се приготвя?

# 1
  • все тук
  • Мнения: 1 695
Яла съм го в различни разновидности, но най-подкрепям и харесвам пържен на котлети или пъниран в царевично брашно или галета. Невероятен е на вкус сам по себе си, така че не търпи много различни подготовки

# 2
  • Мнения: 2 253
Аз също го режа на "котлети" и го панирам с царевично брашно - става страхотен

# 3
  • София-България, Израел - където си поискам
  • Мнения: 2 723
Става и желиран. Само съм яла така приготвен затова не ти предлагам рецепта, но е много вкусно и красиво и си струва да се опита.

# 4
  • Мнения: 910
а какво месо има сома? нали е сухо?
питам защото ние взехме такива котлети за Никулден, понеже не обичаме шаран - много мазна риба и винаги ми смърди на тиня newsm78 а не съм яла сом преди и незнам  newsm78

# 5
  • Мнения: 4 629
Мерси момичета   bouquet

а какво месо има сома? нали е сухо?

Сома не е мазен като шарана

Общи условия

Активация на акаунт