Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 255
  • София
За заместването на кърменията с твърда храна - аз лично почнах лека-полека откъм петия месец (първо с 1 хранене и т. н.), че аз само кърмех - 30 мин. на едната гърда, още толкова на другата, като понякога преди това си поревавахме, че от шишето принципно  е по-лесно, после АМ за дохранване (не качваше иначе, т. е. не й стигаше), после цедене с помпата и след това миене и стерилизиране, и то дошло вр. за следващото хранене. Съвременните тенденции иначе са кърменето да не се замества изцяло с хранене, а да е кърмене+дохранване с твърда храна докъм годинка. Аз надали ще процедирам и втория път така, де, ама да го имате за инфо.  Peace

# 256
Виждам че всички си купувате по някоя дрешка от сега:)Само аз ли съм суеверната  Whistling Усещам от време на време едни бодежи отдолу и едно придърпване (не всеки ден) ,това ли са подготвителните контракции? newsm78

# 257
  • София
Виждам че всички си купувате по някоя дрешка от сега:)Само аз ли съм суеверната  Whistling Усещам от време на време едни бодежи отдолу и едно придърпване (не всеки ден) ,това ли са подготвителните контракции? newsm78

По принцип са такива, каквито ги описваш.  Peace

# 258
Ясноооо мерси:)

# 259
Със свекито не се виждам и чувам от 2 години и ми е много добре!Децата също не вижда,а за третото и понятие си няма,та този проблем е решен кардинално!
Аз хич не съм от суеверните,обаче имам друг проблем.От няколко дни качвам обяви с момичешки дрешки в Продавалника,за да направя място за момчешки.Само дето имам купища дрешки за момиченце и идея нямам къде ще слагам и момчешките Crazy

# 260
Здравейте,аз сутринта си пих кафето сама,никакви ви нямаше,и не закусих......
Та в 11 часа вече ми беше зле,започнаха пак едни топли и студени вълни,виене на свят,отпадналост,на си легнах,но преди това изпих едно кисело мляко със сол.Явно кръвното ми беше паднало.
she_moto ,нека Примависта,ти обясни къде се намира тази пицария ,че беше тъмно и бяхме в колона колите и аз не разбрах къде отиваме.Иначе  беше супер там,такива вкусотии ядохме,такова обслужване направо супер.....Бяхме с много малки деца изтърпяха ни,а имаше доста други клиенти.Така стабилно хапнах и пийнах,че цял ден ми беше тежко...бебето много рита днес....

За водата:Ади не пиеше вода никак,само преварявах по 100 мл,и вечерта хвърлях,сутринта пак така...и след няколко седмици се отказах.Иначе беше изцяло на АМ.Сок опитах да дам около 2 месец,ябълков/стъргана/,не искаше,опитах още 2 дни...и се отказах.Сок дадох чак след 7-8 месец,тогава вече ги хареса и си пиеше.Вода пак тогава пропи.Иначе захраних с плодово,след това със зеленчуково,после местно,не съм имала проблеми.Обичаше и попара,след 6-7 м.,кус-кус на Плазмон/обожаваше/.иначе твърда храна след 1г. и 2-3м.

# 261
  • Sofia
roni.k, аз пък точно зяпах момичешки неща в продавалника и си мислих, колко много приличаш на една мацка там Grinning

# 262
she-moto, Фратели се намира точно на центъра на Виница, в прасковената кооперация до супермаркет Макао, който пък е до светофара във Виница на кръстовището.... няма как да не се забележи, Laughing не, че е нашата кооперация, но поне за мен, това е най-красивата кооперация по централната улица на Виница - хваща окото така да се каже...има и спирка точно пред Фратели, червен надпис с бели букви Fratelli ( озн. "братя" на италиански), има и навес да се сяда отвън при хубаво време ( да не ти падат неща от дърветата в чашата), има и чадъри бели - пак при хубаво време...ратанови столчета отвън, палми, цветя.... има и реклама на Фратели ( трансперант) над самите стълби от спирката до заведението, както и някаква рекламка на бира Стела Артоа...има и отвън 2 от тези колички, дето им се пускат монети и децата стоят в тях няк.минути и те се движат и свирят няк.мелодии... тук долу мн.често правят всякакви партита - вкл. детски рождени дни и др.партита, самия шеф има 2 близначки на 2г и нещо, сега май чакат и 3-то дете ( така подозираме жена му  Laughing) и децата са на почит в заведението,а за обслужването - няма какво да се добави просто - мн.е изпипано всичко, несъмнено....... ето малко повече инфо - http://picarii.zavedeniya.catalog.bg/company/%D0%BF%D0%B8%D1%86% … D0%BB%D0%B8/49489
а това тук сега е подарък за всички настоящи и бъдещи майки  Heart Eyes
http://jadieangel.blogspot.com/2010_05_01_archive.html

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 00:51 от primavista7

# 263
Добро утро.Кафето е готово...

wonderteddy ,и аз купих няколко неща за бебчо.Не робувам на суеверия,ако се съобразявам,трябва да се побъркам.

Съдбата си е съдба,не можем да избягаме от нея.Онзи ден почина и втория син на моя колежка.Гледала ги толкова години единия почина на 23,сега и втория на 40г........
Така че щом е начертано......
Лек ден ви желая,днес може да изляза с колежка из Варна на разходка....

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 08:31 от Пепито

# 264
  • Sofia
ДА ВИ ПОЖЕЛАЯ ХУБАВ ДЕН И ВИ ЧЕРПЯ ВИРТУАЛНО, А КАТО СЕ ВИДИМ И НАЖИВО   party023Grinning, с ей, това емотиконче, че поради някаква причина не мога да ъплоудна снимка в момента.
Днес кака става на 2х18  Mr. Greenи искам да пожелая на всички ни в темата много здраве, спокойствие, да бъдем доволни от живота си и да се радваме на всичко на което можем, да си носим сами положителните емоции, за да сме обичани и да ни обичат!
Пепито е права, че не трябва да се живее със страх, защото единственото сигурно нещо в този живот е знаем кое Mr. Green Спомням си, че като родих сина си го гушнах и без да съм особено вярваща и да се моля често, в главата ми отнякъде изплува някаква странна молитва, която започнах така: "Знам, Боже, че ми го даваш за малко и ще сме заедно много за кратко, обаче..." и после се спазарих за някакви неща Mr. Green. Чудех се, откъде ми хрумна подобна простотия, да почна точно така, обвинявах се, че едва ли не, сама съм си сложила срок. Но от дистанцията на времето си мисля, че подобно мислене е сигурно първата проява на мъдрост в главата ми  Grinning
Абе с една дума, да сме живи и здрави!

А и още нещо, което ме влуди и ни засяга - ще гледат при майчински 24 мес. назад., режат и болничните. Ми, да спрат изобщо да ги дават, та да се знае  #Cussing out Най-им е лесно да посягат на най-беззащитните - болните, бременните и младите майки, толко ли не можаха да орежат от другате #2gunfire

# 265
elsi и тук да ти честитя рожденния ден!Само хубави емоции във вашето семейство!
Искаме майчинство през втората година да е по-високо,трябва да ни отрежат преди това,зада ни го дадат.....Това е простата Българска държава.......

# 266
ЧРД,elsi!Бъди жива и здрава! newsm59
Аз съм от молещите се,но същевренно ми е ясно,че каквото е писано ще стане Peace
И мен много ме подразни новината за орязване на майчинството,ама какво да правим-магистралите на Б.Б. са по-важни от децата ooooh!В моя случай,понеже съм била по майчинство последните 24 месеца,сега 2 години ще взимам минимума!
И да се оплача,че от няколко дни ме боли зверски корема долу ниско в дясно.Нямам идея защо,но снощи като станах от леглото директно се свлякох на земята...Така ме заболя,че не можах да се задържа на крака,та изкарах акъла на децата SickДнес мисля да отида при доктора да видим от къде е тази болка.

# 267
Добро утро на всички ранобудни мами  food010 За почивните дни със семейството сме решили да разпускаме в един хотелски комплекс с минерални извори , та въпроса ми е мога ли да се къпя в закрит минерален басейн с минерална вода? Температурата на водата не е много висока между 26-28 градуса, но си спомням че веднъж на мъжът ми му прилоша от изпаренията на водата защото басейнът както споменах е закрит и парите се задържат в помещението.

# 268

Добро утро дами  bouquet

Честит Рожден Ден elsi ! ! ! С пожелания за всичко най-хубаво и да гушкаш най-сладкото бебче baby_neutral    ura nbirthday Tada

# 269
newsm59 ЕЛСИ HugЖива,здрава,моооого любов и сбъднати мечти!Децата да те даряват най-хубавите и щастливи моменти newsm51.Мин.извори май не са добра идея според мен,че на здрави прави не им действат добре,на бременни незнам newsm78То по такива места мисля има лекари,така че ще си направите консултация PeaceАз от снощи едни сополи точа,глава ме цепи,кръста едно на ръка-развалина от всякъде SickКато си спомня с големия до 8-я месец на работа,барманка да же бях,едно заледено по улиците,студ сутрин по спирките-бе нямах умора,като младо яренце подскачах LaughingСега братче,толко ли пък да съм амортизирала Mr. GreenЯ да си трая,че и по зле има сигурно,да стискам кълките  до февруари и после-ШОУ ТАЙМ LaughingХайде хубав и спокоен от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт