Pufies Fashion Collection – за модерни майки и бебета със собствен стил!

• 41 895
  • 375
  •   1
Отговори
               Бебе и мода – взаимоизключващи понятия ли са това или нещо много важно както за майките, така и за бебетата?

Може ли въобще да се говори за бебешка мода до 3 годишна възраст, има ли тенденции в бебешката мода?

Имат ли нужда бебетата да сa „в крак с модата”?

Модата е навсякъде около нас, но тя е преди всичко начин да се забавляваме, изразим себе си, а в случая с нашите деца - и отношението си към тях!

Какво влагате Вие в понятието "бебешка мода" - емоция, естетически усет, страст към купуване или просто е още един начин да изразите любовта и щастието си, че сте едно цяло с Вашето творение?

Какво мислите Вие за модата при бебетата?
Забавлявате ли се, когато обличате детето си за разходка, игра, веселба, рожден ден или гости да е например в тон с тоалета Ви?
Случвало ли Ви се е да си купите някоя дрешка или аксесоарче само, защото ще си "отивате"?
Трябва ли майките да изразяват своята индивидуалност чрез това, как изглежда тяхното дете?

Разкажете и ни покажете какво Ви вдъхновява, когато избирате дрешки или обличате малкото си съкровище!

Споделете примери - с линкове или снимки (ваши или от любимите ви сайтове) - за дрешки, аксесоари или цялостно излъчване, които са Ви възхитили!

33-ма от вас, които се включат в дискусията до 10-ти май, ще получат изненада - уникален моден подарък!

Мили майки,

Pufies с гордост ви съобщава, че създаде уникална модна колекция пелени – Pufies Fashion Collection. За първи път пелените на вашето бебе ще приличат на дрехи! Разработени в съответствие с модните тенденции, десените на Pufies Fashion Collection ще провокират въображението ви да експериментирате с гардероба си, за да бъдете в тон с тоалета на вашето бебе.

Новите Pufies Fashion Collection предлагат добре познатите качество и надеждност на пелените Pufies заедно с 40 страхотни дизайна в разнообразни модни стилове (всяка опаковка съдържа по 2 дизайна).

Пишете вашите мнения и коментари относно този уникален моден продукт. Харесват ли ви дизайните? Кой ви е любимият? Лесно ли ги комбинирате с дрешките на бебето? С какви дрешки и модни аксесоари бихте ги съчетали? Покажете ни! Ще се радваме да споделите всичко, което ви вълнува и впечатлява! Може да намерите уникалните дизайни в магазините и да публикувате снимки на вас и вашето бебе в предпочитания от вас моден стил. Диктувайте модата!

Вече можете да станете фенове на Pufies и във Facebook

ВНИМАНИЕ! Една от вас ще бъде изтеглена чрез томбола и ще получи невероятен подарък – пелени за 1 година*! Томболата ще се тегли в края на дискусията – 28.05.2012

* до 24 Jumbo пакета от асортимента на Pufies, в размери по желание на спечелилата. Наградата не може да бъде заменяна за паричната й равностойност.

Името на спечелилата участничка ще бъде обявено във форума на на БГ-Мамма в деня на тегленето на томболата.  Наградата ще бъде предоставена на спечелилата участничка в срок, удобен и за двете страни, след тегленето на томболата, чрез куриер за сметка на екипа на Pufies. За целта в срок от 3 работни дни от обявяването на спечелилата участничка, тя трябва да изпрати на екипа на Pufies на е-mail адрес ekip@bg-mamma.com своите лични данни: Три имена, телефон и адрес за доставка. В случай, че в посочения срок спечелилата участничка не изпрати e-mail със своите лични данни тя губи правото на награда и се тегли нова томбола.

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 14:48 от Реклама

# 1
Много ми харесва да обличам дъщеря ми с модни дрешки, но не ги купувам от България, тъй като цените тук са много високи. Преди всичко й взимам удобни неща - последното беше розово памучно сако Simple Smile

# 2
  • София
Много ми е приятно да виждам малки дечица облечени като истински дами и господа. Намирам го за забавно, сладко и стилно. При възможност обличам и своите деца така. Подобни дрешки и аксесоари намирам и поръчвам в интернет.

# 3
Мисля, че най-важното за едно детенце на такава крехка възраст е дрехите, в които е облечено да са комфортни и чисти. Пракадоксално, но не рядко срещано е да видиш момиченце с тоалет на детска площадка, с майка, подвикваща на всеки 5 минути - “Внимавай, не сядай, ще се изцапаш“...Стилът, аксесоарите и прочее елементи са по-скоро гъдел за суетата на майката. В по-късен етап може да се възпитават стил и отношение към облеклото.

# 4
  • София
Така...до сега в темата са се включили само мами на "принцеси"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, ами аз съм мама на "принц" Mr. Green Mr. Green Mr. Green и при момчетата си има мода...широки карирани панталонки(от удобна и проветрива материя...и какво като се изцапат, нали има перални Simple Smile)

И  да, определено държа моето малко момченце да е облечено "модерно" Peace Не е задължително модерните дрехи да са неудобни...напротив...толкова е сладко да видиш някой малък бонбон в дрехи като на мама или тати....всичко е въпрос на избор...е и на възможности...., но ако имам възможност ,защо пък не....

Усмихнат ден  bouquet

# 5
изобщо не държа децата ми да са облечени по последна мода. Искам да са облечени с дрехи, които да не им пречат на играта и да се перат лесно. Колкото до бебета - дъщеря ми мразеше всякакви шапки, шнолки и диадеми. Направо си ги сваляше от главата.
Но най-много ме дразни непрекъснатата реклама, в която се обяснява как ако не купиш на детето си чисто нови дрехи, не си добър родител. Сякаш като си решил да ползваш дрехи, носени от друго бебе или пък нямаш пари да си купиш количка по последна мода, си някаква "лоша" майка. Това е.
и при момчетата си има мода...широки карирани панталонки(от удобна и проветрива материя...и какво като се изцапат, нали има перални Simple Smile)

За първи път чувам за такава мода. Повечето момченца около мен носят тъмни дрехи в синьо, черно и кафяво и рядко са с карирани панталони и още по рядко с дрехи в червено, зелено или оранжево.

# 6
Като цяло гледам да комбинирам удобство и естествени материи с хубави дрехи. Не на всяка цена модерни, тъй като не винаги модното ми допада както и обратното, но хубави според моя и на мъжа ми вкус. Освен това, гледам да не купувам прекалено скъпи дрехи, за да не ми се изместят приоритетите от децатата ми върху дрехите и да се случи нещо подобно на това, което Рапунцел е описала.

и при момчетата си има мода...широки карирани панталонки(от удобна и проветрива материя...и какво като се изцапат, нали има перални Simple Smile)

За първи път чувам за такава мода. Повечето момченца около мен носят тъмни дрехи в синьо, черно и кафяво и рядко са с карирани панталони и още по рядко с дрехи в червено, зелено или оранжево.

Синът ми носи карирани гащи, червени и зелени дрехи, също както и сини, кафяви и черни. Дъщеря ми също носи синьо, черно и изобщо за да не изброявам цялата дъга ще кажа, че не робувам на стигмите за цветове и не оприличавам пола с даден цвят.

# 7

Много краен коментар. Не живеем в 80те. Такова ограничение отдавна отпадна!Както момченцата, така и момиченцата могат да се обличат в най-различни модели и цветове. Обличам синът ми и в дънки, джинси, панталони, суичъри, ризи..а е почти на 2месеца. Харесвам всички цветове, затова мога да си позволя да го облека и в червено и в розово...изобщо във всичко!

# 8
Има мода, да - всички дечица проходили или не - са с "оригинални" маратонки - Nike, Adidas...някаква мания или зараза по майките е не знам - защо е тази показност - децата са красиви, облечени във всичко - младостта им е красотата. Не робувам на мода - важно да е удобно и практично, да се пере лесно, да отива на детето и това е.

# 9
Като цяло гледам да комбинирам удобство и естествени материи с хубави дрехи. Не на всяка цена модерни, тъй като не винаги модното ми допада както и обратното, но хубави според моя и на мъжа ми вкус. Освен това, гледам да не купувам прекалено скъпи дрехи, за да не ми се изместят приоритетите от децатата ми върху дрехите и да се случи нещо подобно на това, което Рапунцел е описала.

Синът ми носи карирани гащи, червени и зелени дрехи, също както и сини, кафяви и черни. Дъщеря ми също носи синьо, черно и изобщо за да не изброявам цялата дъга ще кажа, че не робувам на стигмите за цветове и не оприличавам пола с даден цвят.

Ей така сме и ние  Grinning

# 10
Никога не съм робувалаа на модата... Смешно и жалко е да видиш млади понаедрели тела с тези ужасни, но пък толкова "модерни " потури...
А да си бебе си е гот
Моето мъниче много се кефи да е в ярки цветове и удобни дрешки, макар и с невръстните се 4-5 месеца: )))
 Sunglasses
Весели, слънчеви и мноооого приятни дни на всички   bouquet

# 11
Не мисля, че трябва да се вълнуваме кои знае колко от това как обличаме детето си, ако то е под 3-годишна възраст, тъй като на дали ще му прави някакво впечатление, пък и на дали ще има някакви спомени от този период Simple Smile

# 12
Когато човек/родител/ има възможност да облича детето си според модата,защо не ? Днешите деца са толкова умни,че когато започнат да говорят и разбират нещата,дори сами понякога диктуват модата или т.е. как искат да са облечени (говоря от името на дъщеря си,която постоянно иска роклички.
Давам малко снимков материал ,които са ме впечатлили :

Дъщеря ми : Друго момиченце : http://prikachi.com/images/215/4726215n.jpg

# 13
Според мен, най-важно за детенцето ми е да й е комфортно. Но и тук е въпрос на избор на бебешки дрешки, които са съобразени като материя и размер.
Може да ни се струва прекалено малко човечето, но аз мисля, че развитието на естетическото чувство също е много важно. Simple Smile Затова още от сега я обличам така, че да се кефим взаимно Simple Smile))

# 14
Една дреха или аксесоар могат да направят деня ми слънчев и по-весел.
Да, обличам дъщеря ми с красиви дрехи във всички цветове.
Харесвам шапките като аксесоар. Винаги, когато има възможност се обличаме в един стил или цветове.
Харесвам аксесоарите от филц-фибички, диадеми, брошки.
Етo eдин бонбон:)
http://savvybritchesboutique.com/images/PieceofCakeBirthdayTutuSet.jpg

Общи условия

Активация на акаунт