Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

MAC & Sephora - 5 тема

• 56 606
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Момичета, препоръчайте ми цвят червило на Мак, подходящо за есеннно-зиминия период.
За сега имам само Ravishing, но определено ми се струва твърде ярко, и подходящо за летните месеци.
Cremesheen или Satin финиш предпочитам.
Искам да ме насочите, да погледам малко снимки в нета как стои, и като отида в магазина да знам какво искам да пробвам. Да не целя насляпо.

Забравих да кажа, че искам да е нещо бежово-кафяво, но не нюд, хем да се забелязва цвета, хем да не е крещящо или прекалено тъмен цвета.

# 316
Мацата, ето някои суочове. Много харесвам как седят Honeylove, Half n Half, Velvet Teddy и Кinda Sexy

Скрит текст:

# 317
  • София
Благодаря ти Жаки, записах си ги.

# 318
  • в пералнята
На мен Kinda Sexy ми е любимо за ежедневието. Simple Smile

Момичета, къде съхранявате всичките си съкровища? Аз започвам да осъзнавам, че не може вече така, да ги редя на тоалетката, място не остана. Гледах разни куфари, чанти..

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 16:26 от Arhinora

# 319
Днес отивам в Sephora и гледам 4е са докарали Palette Collector,които миналата година толкова много исках и не можах да си взема,доста се за4удих,но не си ги взех,но има о6те време,някои имал ли ги е и ако може да каже дали е доволен от тях  Simple Smile

# 320

Момичета, къде съхранявате всичките си съкровища? Аз започвам да осъзнавам, че не може вече така, да ги редя на тоалетката, място не остана. Гледах разни куфари, чанти..
Държа ги в големи пластмасови кутии на тъмно и хладно. Нещата, които използвам всеки ден пак са в кутия, но много по-малка. Други сезонни продукти или палитри са сортирани в едно шкафче с 3 чекмеджета, но обмислям да си купя едно по-голямо с поне 5-6

# 321
Днес отивам в Sephora и гледам 4е са докарали Palette Collector,които миналата година толкова много исках и не можах да си взема,доста се за4удих,но не си ги взех,но има о6те време,някои имал ли ги е и ако може да каже дали е доволен от тях  Simple Smile

Писала съм поне няколко пъти за въпросната палитра в темата назад, но явно не четете.  Naughty Най-добре се разровете, ако искате да намерите пълното ми мнение. С две думи аз съм много доволна от палитрата (сенки, червила, моливи, ружове). Единствено някои сенки и гланцовете са малко по-бледи. Но за тези пари си заслужава и то много. Аз се гримирам основно с нея.  Wink

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 23:06 от bubanka

# 322
Върху тоалетката държа дървен разделител за кухнеско чекмедже, нещо от този сорт. Има добавени  контейнери тип моливник чаша за четки, моливи и т.н. Другите отделения са много удобни  за подреждане в редички  така че всичко е подредено и  лесно се вижда кое какво е, и са отделени по тип, едно отделение червила, сенки, ФДТ и т.н.. Това е ежедневния сет, побира доста, особено в палитри и е много удобен. Останалите продукти си имат шкаф,  от време има ротация на дневния сет за да ползвам всичко.

# 323
Днес отивам в Sephora и гледам 4е са докарали Palette Collector,които миналата година толкова много исках и не можах да си взема,доста се за4удих,но не си ги взех,но има о6те време,някои имал ли ги е и ако може да каже дали е доволен от тях  Simple Smile

Писала съм поне няколко пъти за въпросната палитра в темата назад, но явно не четете.  Naughty Най-добре се разровете, ако искате да намерите пълното ми мнение. С две думи аз съм много доволна от палитрата (сенки, червила, моливи, ружове). Единствено някои сенки и гланцовете са малко по-бледи. Но за тези пари си заслужава и то много. Аз се гримирам основно с нея.  Wink
Благодаря много за бързия отговор   Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 23:06 от bubanka

# 324
  • в 1001-та нощ

аз си поръчах това:

размерите са:

габарити  307 x 146 x 375mm.
25 чекмедженца с размер: 52 x 138 x 35mm
3 чекмеджета с размер: 87 x 136 x 58mm
2 чекмеджета с размер: 135 x 136 x 58mm

отвън е метално, може да се монтира и на стена

# 325
  • София
Момичета, нека не разводняваме темата със снимки и подробности за шкафове и чекмеджета  Laughing
Ако искате, може да се направи отделна тема за подредба на грим и козметика, съхранение и идеи за оптимизиране на пространството.

# 326
# 327
Ще ни огрее с пълна сила Flutter Това е есенната им колекция 2012
ето ги всичките продукти http://www.neimanmarcus.com/category.jsp?itemId=cat41610741

# 328
  • София
супер  newsm44 (още ме е яд за скинфиниша от extra dimension  #Cussing out )

# 329
Extra Dimension не си ли приличаше с това?
или те сигурно и него вече го нямат

Общи условия

Активация на акаунт