Кафене на езиколюбителите - 2

• 18 535
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Атти, знаех си, че ш'оцениш квадратния.  Mr. Green
Квадратен ли е, все съм си го отнесла  Mr. Green

# 166
имаме нови лица? или нови тоалети се размятат? пусто пиенЬе, не мога да се фокусирам. ХЛЪЦЦ

В темата като цяло имаме нови лица. От въпросната страница пък само аз съм с нов тоалет... та не знам.  Mr. Green Напоследък сменям често, та нема се пуашите... по подписа че ме познаете.  Mr. Green

само ако ме пратите при инуитите, иначе - не!
ама не съм сигурна какво е останало от тях, горките!
чух, че канадската методология ги е... унищожила.

Аз го мога сиртакито, узакито ви го оставям на вас!

Ване, почвай да репетираш отсега за сряда!  Mr. Green

Пиано бара, кой ще ни свири на пиано тази вечер, м?

# 167
Да попитам в кафенето - как му се вика на български на ice wine? Който ме осветли получава виртуална бутилка!

# 168
  • Варна
Пак така си му казват - Айс Уайн Simple Smile Ама е гадно.

# 169
Според Регламента на Съвета по отношение на защитените наименования за произход и защитените географски указания, традиционните наименования, етикетирането и представянето на определени лозаро-винарски продукти се нарича ледено вино.

Но с Айс Уайн, ми се струва, по-добре ще те разберат.  Mr. Green

# 170
  • КиТ
Ау Све идеална салатка си дала с туй узаки,перфектно ми дойде  Crazy

Приятен път към морето ти пожелавам  Hug Hug Hug Дано имаш включвания от там,да не забравиш кафенето и нас  Flutter Flutter Flutter

# 171
Дали ще доживеем да се видим и в ПРОГРАМАТА?  Heart Eyes Whistling Заведение сме, все пак, при това верига в цялата страна.

Ми как! Даже подозирам небивал наплив насам. С оглед на спокойствието и превенцията на неприятни инциденти, предлагам да въведем клубни карти и строг фейс контрол.

Очевидно с Розе се оказахме добри пророци, защото отварям ПРОГРАМАТА преди малко и що мислите израдва очите ми?

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 11:22 от Nickkie

# 172
  • Варна
Хах, колко сме известни Flutter

# 173
Според Регламента на Съвета по отношение на защитените наименования за произход и защитените географски указания, традиционните наименования, етикетирането и представянето на определени лозаро-винарски продукти се нарича ледено вино.

Но с Айс Уайн, ми се струва, по-добре ще те разберат.  Mr. Green

Благодаря. Да обогатим асортимента на кафенето: http://www.winesofcanada.com/icewine.html

# 174
Добро утро, да отпочнем деня с музикален поздрав:

Ай целувайте ръка.  Mr. Green

# 175
  • срещу двата комина :)))
добро утро, аз пропуснах 2 теми, но бях подсетена от добро другарче  ooooh!

# 176
  • n/a
Вай-вай-вай ...

Изчетох пропуснатото и онова, горното, е единственото, което успях да вербализирам  Mr. Green
Определено съм вече в нормалното си състояние, което, очевидно, дава странични
ефекти ... Не давам на късо и чета всичко буквално. Всичките лапсус лингва са в
миналото... Уви. Нещо повече - даже откровеният сленг не ме достига ... ЖДНБ,
знаете ли по колко пъти чета за лайката и се чудя що дири по темата и ми минават
кофти мисли за смяна на символите, а? Т.е. минаваме от коприва на лайка и ... СБСМ!
Тъй де, пак не ми е лесно с мене си, ама от другата страна Simple Smile
Радвам се да видя разширеното присъствие в кафепъба!

Гледам форумска реклама ---- Боди формър ... Има ли желаещи? Може да съм аз, ама
само след като разбера що е то ... Версии?

# 177
  • гр. София
Леле, Ники! Вярно сме пророци! Ми ин диЗ кейЗ предлагам всеки петък от 12 до 14 ч. да предлагаме спешъл услуга - гледане на карти и фъргане на боб. Срещу заплащане, ъв корЗ. С постъпилите приходи ще обновим зимната градина на кафенето.

ПП: аз добре гледам и на празна чаша от ракия.

ППП: ма и на пълна пак добре гледам.

# 178
Така, очевидно никой не е изслушал поздрава, който мислех да предложа за химн на заведението.  Crossing Arms

Боди формър ... Има ли желаещи?

Какво е това? Щото единствената асоциация, която правя е неприлична.  Blush

# 179
  • гр. София
Така, очевидно никой не е изслушал поздрава, който мислех да предложа за химн на заведението.  Crossing Arms

Е защо така с лошо? Ми аз го чух пък.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт