Отмъщението сезон 2 "Revenge Season 2"

• 33 124
  • 365
  •   1
Отговори
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Отмъщението сезон 2 "Revenge Season 2"

Отмъщението е американски сериал.Излъчва се всяка неделя по ABC.Втори сезон започна скоро историята е изключително интересна и вълнуваща.

"Емили Торн (Емили ван Камп) е новопристигнала в Хемптънс за лятото. По всичко личи, че тя е дружелюбното и изискано „съседско момиче", чиито чар и щедрост й осигуряват достъп до непристъпните крепости на висшето общество. Но зад този примамлив и бляскав свят, в който тя се потапя, се крие мрачна семейна тайна.

Емили Торн не е такава, каквато изглежда. Когато е била на 9 години, баща й е бил натопен за престъпление, което не е извършил, и е осъден на доживотен затвор. Емили не вижда повече баща си и прекарва детството си в плен на гнева, загубата и предателството. 17 години по-късно тя се завръща с фалшиво име и една единствена цел - ОТМЪЩЕНИЕ.

Всяко светско събитие за нея е внимателно планирана стъпка за подкопаване на основите на стабилността на враговете й. Докато целият им живот се сгромолясва около тях, Емили е непреклонна в усилията си и острият й ум е винаги на пет стъпки пред тях. Но когато миналото я застига, сърцето й може да се окаже мишена в кръстосания огън."

В ролите:

Emily VanCamp (Emily), Madeleine Stowe (Victoria), Gabriel Mann (Nolan) , Ashley Madekwe (Ashley),
Joshua Bowman (Daniel) , Connor Paolo ( Deklan) , Christa B. Allen ( Sharlot) , Nick Wechsler (Джак) ,
Henry Czerny (Конрад)

Темата е отворена за всякакви мнение и въпроси!

Погребението на Аманда!

Приятни минути на всички!

Разполагам с епизодите и музика от филма!

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 20:25 от bezymnalydost

# 1
Дами добре сте ми дошли в момента по ABC тече този епизод пускам ви подсказките от тази седмица пак и малко снимки от следващия епизод за да загреем  box

">#![/video]

# 2
Нямам търпение утре да изгледам епизода.
Благодаря за темата,както винаги страхотна.   bouquet

# 3
Лудостче,темата е супер   bouquet

# 4
  • По света и в нас.
И аз се записвам да следя темата.

# 5
  • Под кривата круша
И аз нямам търпение вече, за да я гледам. Утре цял ден докато съм на работа ще си мисля как ще се прибера и ще си я дръпна.  Laughing

# 6
# 7
Дано да няма вече такива паузи, че много започнаха да го разводняват по този начин. Човек прегаря от чакането и имам чувството, че ще се загуби интереса.

# 8
  • София
Лудосче, благодарско за прекрасната тема  Hug
Както винаги е страхотна, едно огромно БЛАГОДАРЯ от мен!
А по отношение на филма, вече тотално с тези паузи ме подлудиха, всичко забравих, поне се кефя, че ще гледам Виктория /тя мн ми допада/, Емили и Даниел /фенка съм им и това си е Simple Smile/

# 9
Много ви благодаря за думите и за това,че сте тук   bouquet

Ще се опитам да подържам интереса ви и аз силно се надявам да няма вече прекъсвания защотото нямам търпение до неделя пък ако трябва да чакам още седмица ужас  Thinking

Ето го и промота за следващия епизод в снимки скоро ще излезе и клипчето Simple Smile

# 10

# 11
Браво за старанието!!! Прекрасна тема!   bouquet

# 12
Ето го и промото Simple Smile

# 13
  • КиТ
Запис Peace

# 14
 Hug вижте кой се вписва при вас  Mr. Green