Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 26 ян. 2010, 20:53 ч.

КАРТИ ТАРО- VIII ТЕМА

 • 50 449
 • 783
 •   1
Отговори
 • Мнения: 1
Ето и новата тема. Заповядайте тук.
Старите теми: Карти Таро, Карти Таро - 2, Карти Таро 3, Карти Таро 4, Карти Таро 5, Карти Таро 6

Полезни линкове:
Гледане на ТАРО онлайн (En)
Значение на картите по Уейт (En)
ИЗТЕГЛИ КАРТА за ДЕНЯ
Таротека
Наредби (Ru)
Очищение колоды Таро
Таротека ІІ
Няколко устойчиви съчетания
Таротека ІІІ
http://www.magicgatebg.com/MG/index.php
Tarot Plain and Simple By Anthony Louis
Онлайн гадаене с ДРАКОНОВО ТАРО
Онлайн гадаене със седем карти
http://okultizam.com/index.php

Наредби и други полезни неща, обсъждани в темите:
Определяне на сигнификатор
Още за сигнификатора
Наредба Тълкуване на сънища
Няколко наредби (на Руски)
Подредба Сън и Реалност (на Руски)  и на Български
Наредби "Избор" и "Смяна на работа"
Наредба "Прогноза на професионално рзвитие"
Наредба "Жизнен обрат"
Наредба "Циганска магия"
Цветовете в Таро
Наредба за вашите заложби
Наредба "Перспективи"
Наредба "Живи и мъртви" на Склярова
За пола на бебе
Пречистване на картите І
Ритуал за пречистване
Любовно гадание по Hajo Banzhaf
Наредби "Дървото на влюбените", "Вероятност за омъжване"
Наредби "Кога ще срещнем идеалната половинка", "Д …  бременност"
Някои съчетания на карти свързани със заболявания при подредби за здраве
Астрологична наредба с описание на домовете
Наредба "Биография"
Три наредби
Няколко съвета при гадаене с Таро
Наредба за диагностика на неизвестна карта
Проста подредба за да получим отговор ДА или НЕ
Подредба за ситуация "Седем въпроса"
Наредба "Проклятие"
Наредба за диагностика на аурата
Наредба "Духовно развитие"
Наредба "Промени"
Наредба "Жилище"
Наредба "Болести"
Наредба "Колесница" (подредба за изясняване на
ситуации)


Някои тълкувания на Таро:
Големи Аркани
Малки Аркани: Жезли,Чаши, Мечове, Пентакли

Таро и земните елементи: Огън (Жезли), Вода (Чаши), Въздух (Мечове), Земя (Пентакли)

http://www.taroastro.com/ има от всичко по малко за таро

http://www.taro-bg.com/ пак от всичко

http://ezoterica.com/ магазин за карти таро

http://taro.start.bg/ на едно място полезни неща

http://www.aeclectic.net/tarot/ преглед на колоди на английски

http://tarot.com/tarot/index.php всякакви езотерични работи

http://taroteca.multiply.com/ всички колоди снимки

Тук може да прочетете статия за имената: Звучащата Кабала. Науката за числата, буквите и човешките имена Цветана (Лиляна) Табакова http://www.beinsadouno.com/articles.php?id=286

А това е линк, където автоматично се изчислява именното число и характеристиките свързани с него. http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b15/kabala/index.php

http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showforum=121

В същият сайт има обсъждане за връзката Таро-Кабала:
http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=2997&hl=кабала

 Моля, особено новодошлите, пишете на кирилица! Не разбираме шльокавица! Благодарим предварително!

[/quote]

По предложение на Вятър слагам тук тази комбинация.

Три меча, жрец, колесница.

Какво е отношението на един човек към друг?

Подредбата няма позиции, отново са просто три карти.
Според мен всяка карта говори за наличието на 3-та фигура. Това е първото което ми се наби в очите.  Ще помисля още мало за други асоциации.

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 16:58 от shopkata

# 1
 • плевен
 • Мнения: 611
Здравейте и от мен.Не съм много активна с картите,но следя всичко написано   bouquet

# 2
 • Мнения: 2
Хайде и аз да се разпиша  newsm44
Шопката, съвета ми е от предната тема на първа страница има доста линкове, прехвърли ги в тази тема да ни е по- ласно когато търсим. И някое котелче с вещичка няма да е излишно  smile3508
В 3 меча, Жрец и Колесница и аз виждам намесата на трети човек или най- малкото жестока сърдечна болка. Вероятно е някой от двамата замесени да е женен или да има сериозна връзка на страни. И не мисля, че показва отношението на единия човек към другия, колкото указва каква е ситуацията около тях. Но няма лошо, дори болката или намесата на другия да са още актуални, то Колесницата оправя нещата.

# 3
 • Мнения: 5
Ще направя подредба ккаво мисли мъж за жена , отношението му , въобще към нея.подредба Тайната на Жрицата.
1 и 2 Действащите сили в момента, които могат да си помагат, може и да си противодействат. Асо пентакли  и 5 чаши.

3       В момента водещите сили и влияния- 4 чаши

4       Силите ,влиянията, които нарастват- 6 пентакли
 
5       Силите, чието влияние отслабва- Глупака

6       Подсъзнателните импулси- може и страхове, надежди, възможно и да е и да са осъзнати- 7 мечове

7       Съзнателните видими импулси, това, което се показва- Крал жезли

8       На къде води този път- близкото бъдеще- 8 чаши

9       Това е отговора на Висшата жрица за ситуацията и това какво води до нея- тази карта се тълкува единствено, ако е обърнат Голям Аркан. Ако е от малките се връща обратно и не се тълкува, означава, че Жрицата не дава отговор. В този случай картата е 5 жезли.
 малко дълъг стана поста . Значи аз мисля че този мъж се чувства добре , довелен от това че е подпалил нечия къща.В случая на жената.поставил я е на място според него.водещите сили при него са пресищане , дошло му е в повече , доволство отново.Нарастват радостни чувства, като от направен подарък.Отслабват вероятно усещанията ,че може да се започне отначало.
Подсъзнателно мъжа иска довършване на нещата , творене , продължение.Демонстрира сила и недостъпност.Пътя води към излизане от ситуацията и  преосмисляне на нещата .
Изцяло по картинки съм тълкувала.Когато нареждам карти с тази колода , почити винаги само по картинките се водя.Очаквам вашето мнение.малко ми е трудна тази подредба и не съм я ползвала често.

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 14:31 от zimma

# 4
 • Мнения: 0
Здравей, zimma! Моето мнение е следното: Според мен мъжът по-скоро в миналото е имал желания към тази жена и то доста силни (Асо пентакли). Сега обаче не вижда никаква надежда за тях двамата (5 чаши). Твърде е уморен от всичко, досадно му е вече, има и известна обида у него (4 чаши). За мен той иска и е готов да тръгне по нов път (8 чаши), мислил е доста за това, има план, търси най-добрата възможност да го направи (7 мечове). Твърд е в решенията си, уверен и готов за действие (Крал жезли). Силите, чието влияние отслабва - виждам, че картата е Магът, предполагам по грешка си написала Глупака - Не смята, че може нещо да промени в ситуацията, не иска да се бори, да опитва, нито да започва от начало.
За 6 пентакли не съм убедена какво да кажа, може би, решението му е правилно, ако жената е питащият за нея това е послание от рода - "всяко зло за добро".

П.С. Тази подредба действително е доста трудна и аз доста пъти съм си блъскала главата с нея...

# 5
 • Мнения: 1 434
  bouquet

# 6
 • Мнения: 5
Благодаря , всъщност ти мислиш като мен! Картата е Глупака , в действителност , може и мага да съм поместила по погрешка.

# 7
 • Мнения: 1
 newsm51

mmmmmmmmна  тези хора име трудно да се разделят - държи ги, дори да не е външно е вътрешно доста силна привъзаност - 6 пентакли много ечетсо се явява при любовни гледания тя е  отново карта на свръакат ан аминалоот и  настоящето има за "даване" , аи двамат аусещат  съдбовността на присъствието си един към друг  5 чаши допълва това те усещат и нуждат а да загърбята и да се отделят от нещо.. не ъсм убедена,ч е подредбата е на  истинска раздяла

понякоаг 8  чаши еново начало и мисля при подредба на сълза абеше бременност... нказва, че тук е така.. поскоро е думата " ново"

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 22:18 от Вятър

# 8
 • Мнения: 1
Zimma, и аз да кажа . Почвам от зад напред -8 чаши онзи ден ми излезе в дневата подредба,като любов в по-чист вид.т.е.някакви бариери, като че ли падаха.Съгласна съм с Вятър ,че беше нещо "ново" ,като на друуго ниво. Според мен мъжът има импулси да ''заземи '' връзката и някакви отговорности го дърпат и хем понечва нещо да направи ,хем не му стиска.Хем иска да излезе от рутината и мисля ,че осъзнава колко вече му е писнало ,хем желанието да завърши другите неща ,вече му се избистрят. 6 пентакли на всякъде съм срещала ,че е хубава карта за взаимоотношения. До сега ако всичко е било авантюра , сега вече се мисли за някакъв план за действие. Крал Жезли е много страстен  и човек на когото може да се разчита. За 8-цата писах вече.

# 9
 • Мнения: 5
Благодаря и на Вятър и Шопката , всъщност аз мисля , че 8 чаши , не означава раздяла , а по скоро поемане по нов път , и обмисляне на случващото се , но освен това си мисля , и че ще е необходимо много време. В тази колода 8 чаши много ми прилича на Отшелнка  и нещата се отлагат за по добри времена.От страна на жената със сигурност е така отлагане .
 Шопката , понеже познавам ситуацията напълно си права , че не му стиска на мъжа , а дали и иска нещо незнам.Съгласнасъм  и с Вятър , че трябва да се загърби нещо , за да има шанс да се продължи .
 СЕГА ЩЕ КАЖА КАК СТОЯТ НЕЩАТА В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ Значи тези двамата са в отношения които страдат от намеса на трети лица , и поради  сложността на такава ситуация  в момента те нямат връзка.Мъжа не я иска поне така демонстрира , точно в стила на  Крал Жезли - твърдост и гордост. За вътрешното желание на мъжа нямам информация. 6 пентакли в такава ситуация ми се струва странна, дали не показва отново доволството на мъжа?С една дума това е Радост.Може би е както казва Вятър вътрешна привързаност.Защото на практика няма как да се прояви 6 пенткали .Вероятно мъжа все пак вътрешно има чувства , което беше целта на въпроса.Благодаря , че ми помогнахте да разгадая този случай.

# 10
 • Мнения: 1
 направило ми е впечатление, че  6 пенаткли се появява често когато ням много комуникация,  но както казха я има вътрешната възка и то в любовни гледания, където има любов, която е трудна като асо пентакли+ 5 чаши и то в момента, когато няма подадена ъка между двамта ( в интерес на истиана виждала съм я когато мъжа в главата на жената  ебил надалеч Thinking)

7 жезли  е също любовна карта  и двете като чели показвта  някаква конфликтност ( 6 пентакли по невидимата връзка) , а 7 жезли невъзможността да направиш каквото и да било, което да сработи  споед питащия..  но при 7 жезли обикновнео  връзка има


zimma-  4 чаши  тук много ми допадна като образ ( беше точна за мъжа в подредбата) Mr. Green  рядко ми се случва карта и образ  вподреждане да са толкова ясни;
 а 3 човек.... може да се види само в 5 чаши и в мага ( нарочно и интенциозно вмешателство), но няма любов в него, а семеен ангаижимент?

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 09:00 от Вятър

# 11
 • Мнения: 5
ами Вятър то е така 4 чаши имаш предвид в образа й на  пресищане . А че има трети човек  има , даже и четвърти има за да сме по точни , но основната причина и намесата е третия човек така да кажа.АБСОЛЮТНО ТОЧНО СИ ГО КАЗАЛА ВМЕШАТЕЛСТВО.не споменах за 5 чаши , по вече защото наистина нещата свързвайги ги с действителността , са така както ги описах отначало , много довелен е мъжа от намесата.Все едно си е върнал за нещо.Освен това може да показват  картите ,в лицето на Асото , че са били доволни от връзката , но има както казваш  ти семеен ангажимент.аз тук  5 чаши я виждам като страст и страдание.Като както казва Шопката иска , ама не може.Също показва разочаровоние на мъжа от жената. 6 пентакли добре казваш , че е в главата на жената когато мъжа е надалеч , а би ли могло да се каже обратното , защото сега питаме за мъжа и неговите чувства , а иначе са далеч един от друг наистина.
 Много ми допадат и на мен всички  образи в колодата .А и самото име 78 врати е доста говорещо.

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 09:42 от zimma

# 12
 • Мнения: 1
 би трябвало да може .. обикновено все жените питат  и гледната точка е Crazy обаче акое тук 6 пентакли значи жената чака жест от мъжа- заслужен,  но обикновено не се получава така ( това не значи че няма връзка в главата му)

  въпросът е " къде е сега човекът" не  географкси,а във времето и пространството нещо от типа как се чувства: 1) паж мечове; 2) 7 меча ( ето това ме учудва?) 3) 8 жезли

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 09:57 от Вятър

# 13
 • Мнения: 2
Зима, една от любимите ми подредби е тази на Висшата жрица. Обичам я и за това, че когато наистина има нещо важно което трябва да научиш тя ти казва тайната си. Всъщност от това казва ли я или не я казва на мен ми говори има ли нещо важно което трябва да знам, ситуацията има ли развитие или ще остане така застопорена за по- дълъг период от време. Сега ще тълкувам картите, а след това ще прочета и другите коментари.
Тези отношения за мен са благословени от Съдбата, дадени са отгоре, но 5 чаши пречи. Това са двете сили, които се обезсилват, не си помагат. Тази любовна депресия и неверие, раздялата - всичко това е плод на човешки действия и грешки и това пречи на тази благословия Свише. За съжаление в този случай се обезсилнат двете сили. Това, което е доминиращо в момента, силата, която действа в този момент е обидата, но доброто е, че силата която нараства е добра карта- всъщност имам колебание изцяло положителна ли е 6 пентакли, или означава че какво даваш това получаваш или каквото получаваш това даваш. Иска ми се да я тълкувам наистина като подарък, но от скоро практическите ми наблюдения показват това, което написах по- горе. Ако трябва да я погледна с другите карти бих казала, че някой е обиден и смята, че е дал това, което е получил. Например бил е наранен някой, трябва и той да нарани. Силата която намалява- Глупака ми е трудно да я тълкувам. И изобщо Глупака ми е труден- дали означава в буквалния смисъл глупост, или едно ново начало по детски наивно и чисто. Подсъзнателно това което действа- за мен 7 меча е буквално "злоупотреба със слабостта на протвиника / партньора " В този случай при такива отношения умишлено използвам думата "противник", защото това не са чисти партньорски отношения. Тази карта ми излизаше често преди доста време за двама души. Следващата карта, която започна да излиза след действието на 7 меча беше 5 меча. Единият от двамата беше тотално размазан и свален на колене точно с помоща на 7 меча. Това което се покзва имам колебание кънкретен човек ли е или поведение, за това няма да я тълкувам. А 8 чаши си е заминаване, отпътуване, раздяла със старите неща, статуквото. Като цяло картите за мен са спокойни и без някакво конкретно развитие към промяна на ситуацията.

# 14
 • Мнения: 127

  въпросът е " къде е сега човекът" не  географкси,а във времето и пространството нещо от типа как се чувства: 1) паж мечове; 2) 7 меча ( ето това ме учудва?) 3) 8 жезли

По мое мнение човекът иска да се освободи от оковите на предишни емоции. За момента не му се получава. Спаднал е до минимума на чувстването изобщо, затворил се е за всякакви емоционални стимули, не изключвам това напоследък да е имал няколко еднократни сексуални авантюри. Може да е малко цинично, но първото нещо, което си помислих по тези карти, е "претриване" - в живота на този човек е имало прекалено много фрикция преди, прекалено много близки отношения, които обаче са носели повече болка, отколкото взаимно проникване и разбиране. В момента той има нужда да постои сам със себе си, да избяга от всякакви вмешателства на външни лица. Има нужда да презареди батериите. Опитва се да гледа обективно на себе си, но за момента не може. Най-вероятно е, ако някой близък се опита да говори с него за емоциите му в момента, той да подскочи и да се направи на корав тип.

Общи условия

Активация на акаунт