Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

Кой е любимият ви сайт за колективно пазаруване?

Опции:

* Може да изберете максимум 2 опции.

 • Мнения: 0
Списък на сайтовете за колективно пазаруване, които са ми известни до момента.
http://zadrujno.bg/Home.aspx
http://bg.kolektiva.net
http://grabo.bg
http://deals.bg/
http://napolovina.com
http://lapni.bg/
http://imasdelka.com
http://888.bg/
http://superdeal.bg/
http://promomax.bg/
http://vipoferta.com/
http://slon.bg/
http://dalavera.bg
http://sdelkite.bg
http://vzemigo.bg/
http://grupo.bg/
http://www.klik.bg/
http://www.sdelkatadnes.com/
http://www.travelborsa.bg/index.php
http://www.goldendeals.bg/

Сайтове, на които може да разгледате офертите на горните събрани на едно място.
http://www.eha.bg/ - нямат офертите на Грабо
http://www.vsichkioferti.bg/
http://gruponi.bg/


Сайтове с талони:
cutplanet.com (http://www.cutplanet.com/)
taloni-bg.com (http://www.taloni-bg.com/)

Два сайта,които още не са стартирали:
http://ofertomat.bg/
http://www.great.bg/

Линк към предишните две теми
тема 1 http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=548024.0
тема 2 http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=561246.0
тема 3 http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=564929.0

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 22:33 от didikobo1973

# 1
 • Мнения: 0
Здравейте, пуснах новата тема аз, защото исках да ви споделя впечатленията си от Троян Плаза, ходих с лапни и останах много доволна. Прекарахме си много добре, дори ще си взема още един ваучер сега, гледам че ги имаше и в друг сайт.

# 2
# 3
 • София
 • Мнения: 1 555
Готово - гласувах.  Peace Грабо ми е любимият сайт - просто като функционалност и като удобство е най-добрият.  Peace

Исках да добавя още един сайт, който събира всички оферти - http://www.moitesdelki.bg/Sofia.

# 4
 • Мнения: 5 174
Grabo и Колектива.

# 5
 • Мнения: 5 975
Grabo. Искам да пуснат някой хубав ресторант.

# 6
 • София
 • Мнения: 2 637
Grabo. Искам да пуснат някой хубав ресторант.

И аз чакам ресторант! Grinning

Взех си ваучер за спа-процедурата за ръце на Бона Деа.  Peace

# 7
 • София
 • Мнения: 526
Гласувах за Грабо и Колектива.  Peace

Преди любим ми беше Задружно (и първия, от който пазарувах), но напоследък не ми допадат офертите, а и след издънката с Вега теста днес, няма скоро да взема ваучер от тях Naughty

# 8
 • Мнения: 43
Завърнах се от София и както обещах, отзиви за двете места, които посетих. Но преди това малко уточнение: в града бях по повод на една сватба. Преди нея исках да посетя маникюр и фризьор и имах време от 10 до 1 да приключа с това.

Салон ДИАМАНТИ в София - спа маникюр: неутално към негативно
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=50

Предварително се бях информирала по телефона, че процедурата продължава един час. Влизам аз, предлагам да дам ваучера, те казват, накрая. Категорично твърдя, че не ме посрещнаха като 'ваучер'.Студиото е приятно и средно като интериор,  без да изглежда тежкарско или занемарено. Аз си притеснявам малко на маникюр, защото си гризя  ноктите  Embarassed  Embarassed  Embarassed , така че оставям маникюриста да опита да работи с каквото има. И жената почва бавно и внимателно, без особен замах. ОК. Т.н. спа терапия е пилинг с продукти на Амрита, после маска и накрая крем. Като работех в спа салон в САЩ, спа маникюр значеше да ти сложат ръцете във вана със соли, да приложат хидратираща терапия и масаж. Нищо, казах си, тук не е като там, и започнах да чакам с маската на ръце докато обслужваха друга клиентка.

И така сигурно към 20 минути, докато не виждях на стената часовника (моят беше махнат за маникюра), че става 11.20!  #Crazy  Shocked Изпитах ужас, защото на 10 минути пеша в 11.30 имах час за фризьор. Ужасно се притесних. Казах им, защо ми казаха, че е 1 час, а така се бавим час и половина? Ами трябвало да им кажа да побързат. Ама чакайте малко, не виждам час, а знаете, че съм ангажирана със сватба, защо не питате! Лакираха ме на две на три, защото аз здраво ги пришпорих. Дори не останах да изсъхне лака.

А ваучерът от Групово... показвам им го и те, ама това не е наш ваучер. Казвам им, как, Кирил Пейчинов 15, друг салон ли има?! Същият адрес  е, телефон, услуга. Имат продадени само 15 ваучера и може би аз съм първата, която е дошла с такъв. В момента се върти същата оферта през друг сайт за 10 лв, която съм виждала, но вече се бях набучила на тази. Както и да е, решиха, че трябва да са те и повече не ми го направиха на проблем. Поне това мога да им призная, защото можеха да се опънат и още повече да ме забавят.

И така, 45 минути по-късно от уговорения час пристигнах в салон Бона Деа.
БОНА ДЕА – много положително (подстригване + сешоар)
http://888.bg/offers/detail/expired/2956

Имам 4 ваучера от Бона Деа – това подстригване, 2 за прическа и 1 за маникюр. Реших се на 4, защото ми направиха много добро впечатление по телефона, а и защото работят от 7 до 22 часа. Влизам и виждам, че маникюрът ми е размазан! Аз си бях направила без да се усетя, но се случи, защото бързах в несвяст да стига за часа за фризьор. Извиних се съвсем искрено за закъснението, а собственичката – една слабичка женица на име Жулиета ме успокои, че сме ок и ме сложи да седна. Бях се обадила да кажа, че ще закъснея и Жулиета си беше прехвърлила свой клиент на друг колега, да ме поеме тя. При това го направи за ваучер закупен за 10 лв! Даже се опита да ме вмести при маникюристката им, за да ми поправи лака, но тя имаше ангажимент и излезе. Студиото вътре е приятно, обзаведено в романтично-античен стил. Понеже бързах много и изпусках часа за сватбата, едната маска предложих да я пропуснем. Подстригването през кичур не е нещо феноменално и уникално като техника, но направи това, което аз исках – само крайчета. Сешоарът не влиза във ваучера, но има 50% намаление за него – т.е. ми струва 15 лв. Направи ме с четка, малко маша и сплете две малки плитки в страни за общо към 35 мин. Прическата стана много хубава, съжалявам единствено, че нямам неразмазани снимки от сватбата в гръб да ви покажа.

От всякъде си личи, че целта на ваучерите е да си направи добра реклама, която да привлече нови клиенти. Мога да кажа, че успя. Жената многократно намекна, че е вложила много средства в това да си осигури централно разположено студио, апарати и персонал, на който може да се разчита. Определено е със самочувствие, че работи на най-високо ниво и се старае да те спечели за клиент с всички сили. Това би могло да подразни други клиентки, но наистина мога да кажа, че отношението беше много добро и не беше нарушено от факта, че съм с ваучер и че съм еднократно в София.

Впечатлена съм, че ме приеха след като закъснях с 45 минути и жената имаше друг клиент в това време. Другото, което допринася за положителната оценка е факта, че още по телефона се съгласиха да ме фризират в 7.30 сутринта в събота (!). Колко души биха станали и дошли на работа толкова рано, за да обслужат клиент с ваучер? Пак ще ходя в София след 2 седмиции пак съм там.

Рекапитулация:
Диаманти – с ваучер или без ваучер – не
Бона Деа – с ваучер – винаги; без ваучер – да, стига процедурата да е по джоба ми

Извинете за километричния коментар, надявам се все пак да сте имали търпение да прочете и да ви е било полезно.  Simple Smile Ако се интересувате за маникюра, не съм била все още, но имам конкретна информация какво предлагат там.

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 00:00 от Мahidevran

# 9
 • София
 • Мнения: 2 637
Mahidevran, радвам се, че си доволна от Бона Деа! Peace Смятам скоро да си използвам ваучера, така че и аз ще споделя впечатления. Simple Smile

# 10
 • Мнения: 295
Благодаря за темата   bouquet
Гласувах за Грабо  Peace

# 11
 • Мнения: 427
Дааам и аз гласувах за грабо. Много ми харесва възможността да си  принтирам ваучерите във какъвто си искам формат - .пдф или .тхт.  Освен това се получават в реално време - на секундата след като съм платила с карта.

пс. Ако някой от Варна иска да разбере кой е взел последните 4 билета за театър Българан, може да го направи сега!   Party Party Party

# 12
 • Мнения: 529
Най-много ми харесват офертите в Грабо.  Peace

# 13
 • Мнения: 1 516
Май съм единствената до тук гласувала за Задружно.  Wink Сравнително отскоро съм потребител и съм доволна от закупеното и отношението им. И разбира се от офертите, които съм се възползвала. В момента се опитвам да се сприятеля с Дийлс, но нещо не ни се получава, още при регистрирането ми имах въпрос към тях, мъка-мъка три дни, докато се разберем и в крайна сметка още си чакам отговора, та вероятно и от предложенията им няма да се възползвам, сайтове много, ще следя и темата за вашите отзиви.  Hug Но за Сф има най-голям избор, не е честно.  Laughing

# 14
 • Варна, морето и сините вълни!
 • Мнения: 2 617
Мahidevran СТРАХОТЕН отчет!
ПОкажи размазана снимка да те видим  Praynig

Аз гласувах за Грабо Peace

Общи условия

Активация на акаунт