Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 7 окт. 2011, 20:20 ч.

Ясновидци(врачки)-пета тема

 • 218 041
 • 737
 •   1
Отговори
 • Мнения: 56
Хайде нова тема!

старата тема

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 11:16 от Tatti

# 1
 • Мнения: 122
Напоследък темата се превърна наистина в безмислен спор  Peace

И в предната тема споделих и сега ще споделя, че от тук намерих координатите на две от жените от които съм изключително доволна, Стефка и Огняна, и знам отговорите на много от въпросите ми, но въпреки това реших да се свържа и аз с Карла, сякаш да потрети това което знам, но уви, аз също не останах доволна от нея, почти нищо което каза не съвпадаше с мен и моя живот  Peace

# 2
 • Мнения: 55
Момичета,нека запазим добрия тон!
Все пак всеки изказва свое мнение.Едни доволни други не...
Чувала съм,че има хора,на които много трудно и натоварващо се гледа.
Почти нищо ,което им казват не отговаря на това,което е в действителност.
Това са обикновено хора с трудни характери.
Сещам се за нещо,което искам да споделя с Вас.Аз бая от урочасване!Много деца и възрастни са идвали у дома ми и винаги съм помагала,но има един човек,на когото да се убия,помощ няма.Това е малката ми дъщеря.На нея и е помагала само една жена в Равно поле.Като малка се бяхме видели в чудо с това дете.Хиляди пъти съм и баяла,помощ няма.Аз умирам,на дете все едно не бая.Днес имам много проблеми с нея,ходила съм при Дари в Люлин,ходила съм по черкви,поп и чете...Е това е.Оправия няма!До сега никога нищо не са могли да ми кажат за нея.С голямата ми дъщеря,проблеми няма.До сега,каквото са ми казвали за нея,винаги е ставало.
Някой може ли да ми обясни защо е така и на какво се дължи?
Може пък и тези на който не казват нищо вярно,да са като дъщеря ми?!Знам ли...?
Лека и спокойна нощ на всички!!!

# 3
 • Мнения: 0
Щом сме в тази тема всички ни вълнува...не се карайте...няма смисъл.Нова съм тук, но наистина няма смисъл.Целия ни живот е нерви проблеми защо да си създаваме излишни вместо да си помагаме? Аз имах проблем с леля Искра първоначално ми каза че била болна не можела имала температура, три дни след това се обадих беше мила. Всеки човек си има проблемите. Не зная дали познава ще разбера до 3 месеца. С Карла ще говоря в неделя. Ще ви споделя..Аз лично не съм се допитвала до сега никога за това чета с интерес.

# 4
 • Мнения: 82
Здравейте,искам да попитам за да отида при леля Искра от Бистрица, трябва ли да си записвам предварително час по телефона. Също така намерих два нейни телефона 0898881191 и 0899353988, кой е актуалния телефон за връзка с нея. Благодаря предварително.

# 5
 • Мнения: 520
Момичета айде стига вече...Разбрахме кой е доволен и кой не от Карла, също и за Стефка...В крайна сметка, както вече се доказа в този форум има хора на които определени гледачки са познали и други на които същите тези не са познали, все пак и гледачките пък може да могат да влязат в полето на всеки.
Имайте предвид, че ние ги търсим, така че...а за Карла все още не съм я пробвала, но 10лв не са нищо, има такива на които им ходиш на крака и им оставяш в пъти повече, а тази жена колкото успява по скйп го прави, уважете поне това, а и все пак ви отделя време да ви слуша проблемите. Като не сте искали да рискувате дали ще познае или не защо вообще ходитеили търсите врачки...
Аз ходя, но когато не ми познаят пиша че не ми е познала и без лишни коментари и нападки.

Айде със здраве!!!И спрете с нападките една към друга във форума, като искате да си се заяждате моля правето го на ЛС!

# 6
 • Мнения: 96
А колкото до gogi4 - втория телефон е верния!

# 7
 • Мнения: 82
А колкото до gogi4 - втория телефон е верния!
fr_aleks, благодаря за отговора.

Сега към всички останали.Редовно чета темата но досега не бях писала.Искам да помоля за мир и да не се пълни темата с без мислени спорове, защото ще я заключат ако продължавате така. Всеки има право да изкаже мнение и не е нужно да се нападаме взаимно ако мнението на друг не ни допада. Всеки е достатъчно зрял, за да прецени по мненията дадени тук на кого да се довери и на кого не. Приятна съботна вечер.

# 8
 • Мнения: 169
В предната тема бях написала това:При Карла мога да кажа,че 95% от нещата са така. Не ми каза всичко,това което ми се искаше да чуя, че ще стане ,но все пак продаде ми надежда и то поне евтино, за разлика от други капацитети.
От 45 мин,само около 5 говорих аз и то почти накрая,когато беше на приключване и аз нямаше какво да питам и за уточняване на някои неща.
Доста хора са говорили с нея,нека да споделят дали на всяко изречение ги е карала да потвърждават или отричат.При мен това не се случи.

# 9
 • Мнения: 334
Искам да споделя и моето впечатление от Карла,тъй като темата се е превърнала в безсмислен спор.
Първо да кажа, че всеки има право на мнение, но не и да повтаря като латерна едно и също.
Лично моето мнение за Карла-изключително позитивна и мила, всичко което ми каза е изумително точно.Доволна съм и бих я потърсила отново.
 

# 10
 • Мнения: 3
при мен познаваемостта при Карла беше също доста висока - знаеше факти, които само аз знам. Имах известни притеснения по някои въпроси преди да говоря с нея, но още в същия ден досега - всички те са изчезнали, чувствам се много по-добре  Simple Smile За бъдещето - времето ще ми покаже, но изумително точно познаваше нещата за хората и нещата около теб  Peace

# 11
 • София
 • Мнения: 2 830

Аз си имам врачка,която ми познава на 100%.

Коя е? Simple Smile

# 12
 • София
 • Мнения: 2 830
Здравейте Simple Smile
Ходих при леля Искра. Не знам за бъдещето, но ако познава така бъдещето, както ми позна миналото - направо е № 1.

# 13
 • София
 • Мнения: 11 611
Здравейте Simple Smile
Ходих при леля Искра. Не знам за бъдещето, но ако познава така бъдещето, както ми позна миналото - направо е № 1.

Аз вчера говорих с леля Искра по телефона /най-накрая успях да се свържа /.Отдели ми 10-на минути и каза за по-обстойно гледане да й звънна друг път и ако е свободна нямало да има проблеми.
Тя ми каза да й задам въпросите си. Бъдещето ще покаже. Някои неща трябва да станат до 1 месец. Каза 2 неща от преди 1-2 години , позна.
За мен беше много важно да проверя един въпрос, който е много важен за мен. Това, което ми каза леля Искра / макар и накратко и набързо / се препокрива с казаното от гедачката, която доста често посещавам и й вярвам.
Доволна съм. При първа възможност е я посетя лично.

# 14
 • Мнения: 0
Аз днес говорих с Карла - много приятен човек. Позна ми някои неща от миналото. По основния въпрос отговора и беше като на леля Искра. Истината е че чух неща които бих искала да чуя - надявам се не се заблуждавам поради това, че ми се иска да е така.Но при мен и двете бяха категорични, а ситуацията не изглежда да е такава към момента. За съжаление преди нова година няма да мога да кажа дали са познали. При всички случаи мога да кажа, че при разговора ми с Карла не е имало въпроси на които да отговарям с да или не.Не очакваше от мен отговори. Въпросите си зададох накрая както и разясненията в някои разлики от миналото, но имах логично обяснение. При всички случаи ще потърся личен контакт при първа възможност и с двете.

Общи условия

Активация на акаунт