попара?

  • 1 239
  • 22
  •   1
Отговори
  • 1
  • 2
  • Всички
с какъв сухар приготвяте попарата и до кога се изкисва сирето/до колко месеца?благодаря

# 1
  • Мнения: 2 047
   Сухар Голдис; а сиренето си го обезсоляваме и за нас, затова и дъщеря ми ще го яде така още дълго време.

# 2
  • Мнения: 209
голдис и нормално сирене, не и хареса обезсолено!!от седмия месец я  давам , но пасирана, 4е иначе не я харесва!

# 3
  • Мнения: 2 019
сухари елит

# 4
  • Мнения: 832
Взимала съм и Голдис и Елит, а сега вече я правя с хляб.

# 5
  • БГ
  • Мнения: 1 162
Пшеничен сухар на Елит, а за сиренето и сега си го изкисвам, иначе е много солено!

# 6
  • София
  • Мнения: 15 221
Сухари-обикновени, пшеничени-Голдис и Елит.
Сиренето го обезсолявам и за нас, така че-за мен няма горна граница на въпроса "до кога".

# 7
  • Мнения: 2 197
Когато започнах да давам попара използвах сухари Голдис. След около месец започнах да я правя с пълнозърнест хляб. Сиренето продължавам да го изкисвам само за нея. Аз не мога да ям без сол.

# 8
  • Мнения: 2 587
Голдис.Все още обезсолявам сиренето,не знам докога.

# 9
  • Мнения: 4 621
Все още изкисвам сиренето. Използвах Сухари Голдис, но отдавна я прявя я с пълнозърнеста филийка вместо сухар Peace

# 10
  • Мнения: 950
Сол се препоръчва да се дава след годинка, така че и соленото сирене би трябвало да е от тогава.

# 11
  • Ямбол
  • Мнения: 28 236
Препичам хляб. Сирене кисна за цялото семейство. Не обичаме сол и солено.

# 12
  • Mediterraneo
  • Мнения: 38 327
Сухарите са обикновени- Голдис и Елит. Понякога вземам ръжени. Сирене обезсолявам.

# 13
  • Мнения: 2 309
Сухар - "Голдис","Елит"...
Сиренето - абсолютно винаги го изкисвам,без значение дали за нас или за детето Naughty

# 14
  • Мнения: 3 500
   Сухар Голдис; а сиренето си го обезсоляваме и за нас, затова и дъщеря ми ще го яде така още дълго време.
Peace

# 15
  • Мнения: 256
Голдис предварително ги смилам в роботчето- Сиренета вече не го изкисвам. Изкисвах го месец и половина Peace

# 16
  • София
  • Мнения: 2 298
Ние не ядем често попара, но когато правя - ръжен сухар на Голдис, а по-късно започнах и да препичам на тостера филийка от пълнозърнест хляб, който правя с робота за хляб.
Сирене и ние не ядем неизкиснато, просто  ми се струва с много дори и за възрастен човек сол, така, че винаги имаме в хладилника съд с изкиснато сирене без да правя нещо специално за детето.

# 17
  • Мнения: 77
    Попарата я правя  с хляб и  вече не изкисвам сирене

# 18
  • Мнения: 374
Сухари Голдис. По-добре опаковани са от Елит. Бебка е почти на 2 години, но още обезсолявам сиренето и за нея готвя безсолно.

# 19
  • Мнения: 398
Сухари ползвам Голдис,Чичи бебе,Бискотес.Сиренето ми е в кутия с вода и така не ми се налага да изкисвам от вечерта.Една бучица за 3-4дни ползвам и после пак си зареждам да се изкисва.

# 20
  • В Сънландия
  • Мнения: 1 445
Приготвях попарка с домашен хляб(аз си го меся и без това по цял ден почти нямам какво да правя) и с домашно сирене.Въобще всичко възможно в менюто на моят син е домашно приготвено.Резултатът е супер - не ми кихнал дори

# 21
  • Мнения: 1 021
   Сухар Голдис; а сиренето си го обезсоляваме и за нас, затова и дъщеря ми ще го яде така още дълго време.
И ние така!

# 22
  • Мнения: 508
А защо попарата се прави със сухар, а не с обикновен хляб ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт