Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Важно!

Тук ще се запознаете с правилата и политиката за ползване на форума и ще откриете подробни инструкции за публикуване и форматиране на мнения. Можете да зададете и своите въпроси към модераторите и администраторите на форума или да докладвате за възникнали проблеми или затруднения.

1 Група
Теми
Отговори
Участници
Здраве

Дискусии за здравословни проблеми и профилактика, детско здраве, здравни заведения, очно здраве и красота, стоматология, алтернативна медицина и психология. Консултации с лекари и специалисти.

8 Групи
Теми
Отговори
Участници
Красота

Всичко за красотата и поддържане на фигурата. Диети и отслабване, бяла и декоративна козметика, парфюмерия и грижа за косата и маникюра. Модни тенденции в грима, прическите и облеклото. Консултации и дискусии за обмяна на опит и постигнати резултати в грижата за фигурата с диети и спорт.

4 Групи
Теми
Отговори
Участници
Бременност и раждане

Информация за всичко, свързано с естественото зачеване и асистираната репродукция, за периода на бременността и раждането. В отчетните групи имате възможност да общувате с родители, очакващи дете през определен месец или обединени от сходни интереси, свързани с бременността и майчинството.

7 Групи
Теми
Отговори
Участници
Деца

Всичко, свързано с грижите и отглеждането на бебето и детето от 0 до 18-годишна възраст. Можете да откриете и публикувате информация, както и да задавате въпроси за кърмене, захранване, разходки, игра и възпитание, хигиена и козметика, детски ясли и градини. Дискусионни групи на родители с деца, родени през определена година.

25 Групи
Теми
Отговори
Участници
Образование

Всичко, свързано с началното, средното, висшето и продължаващото образование. Информация и дискусии за училища, университети, колежи и други учебни заведения в страната и чужбина, школи и курсове за допълнителна и извънкласна подготовка и спорт.

6 Групи
Теми
Отговори
Участници
Родителски групи

Чрез дискусиите в групите от тази категория можете да се свързвате и общувате с родители, живеещи в конкретни градове в страната или държави в чужбина, както и с родители на близнаци, породени, многодетни родители и осиновители. Тук е и групата за взаимна подкрепа на родители, преживели загуба.

12 Групи
Теми
Отговори
Участници
Дом и семейство

Всичко за дома и семейството - обзавеждане и интериорен дизайн, строителство и ремонт, градина и озеленяване, бяла и черна техника. Дискусии за семейни отношения, сватби и тържества, семейни и лични финанси, работа и професии.

10 Групи
Теми
Отговори
Участници
Хоби

Споделяне на рецепти за начинаещи и запалени кулинари. Информация за почитатели на шева и плетивата, изобразителните и приложни изкуства, фотографията, графичния дизайн, компютърните и настолни игри и колекционерството. Място за дискусии на собственици на домашни любимци, спортни фенове и любители астролози.

11 Групи
Теми
Отговори
Участници
Пазаруване

Всичко за пазаруването от физически и онлайн магазини в страната и чужбина. Обсъждане на покупки, цени, промоции и намаления, информация за начини на доставка и посредници.

2 Групи
Теми
Отговори
Участници
Туризъм

Споделен личен опит за туристически обиколки и почивки в страната и чужбина, посещения на музеи, исторически паметници и забележителности. Информация и отзиви за курортни селища и комплекси за почивка, хотели, къмпинги, къщи и стаи за гости, условия за настаняване. Съвети и предложения за планински маршрути, екопътеки, хижи, селски и СПА туризъм.

2 Групи
Теми
Отговори
Участници
Свободно време

Новини, обсъждане на общественозначими теми и политика. Дискусии и информация на тема литература, кино и телевизия, музика и концерти.

8 Групи
Теми
Отговори
Участници
Организации

В тази категория можете да откриете теми за различни благотворителни и доброволчески каузи и инициативи, както и групата на сдружение "Настоящи и бъдещи майки”, в която можете да научите всичко относно правните и счетоводни въпроси, свързани с бременността, раждането, майчинството и отглеждането на дете.

3 Групи
Теми
Отговори
Участници

Общи условия

Активация на акаунт