Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Важно!

Тук ще се запознаете с правилата и политиката за ползване на форума и ще откриете подробни инструкции за публикуване и форматиране на мнения. Можете да зададете и своите въпроси към модераторите и администраторите на форума или да докладвате за възникнали проблеми или затруднения.

1 Група
Теми
Отговори
Участници
Здраве

Дискусии и консултации с лекари и специалисти за здравословни проблеми и профилактика, детско здраве, здравни заведения, очно здраве и красота, стоматология, алтернативна медицина и психология.

8 Групи
Теми
Отговори
Участници
Красота

Всичко за красотата и поддържане на фигурата. Диети и отслабване, бяла и декоративна козметика, парфюмерия и грижа за косата и маникюра. Модни тенденции в грима, прическите и облеклото. Консултации и дискусии за обмяна на опит и постигнати резултати в грижата за фигурата с диети и спорт.

4 Групи
Теми
Отговори
Участници
Бременност и раждане

В настоящата категория можете да откриете и публикувате информация, както и да зададете въпроси за всичко, свързано с естественото зачеване и асистираната репродукция, а също така и за периода на бременността и раждането. В отчетните групи имате възможност да общувате с родители, очакващи дете през определен месец или обединени от сходни интереси, свързани с бременността и майчинството.

7 Групи
Теми
Отговори
Участници
Деца

Всичко, свързано с грижите и отглеждането на бебето и детето от 0 до 18 годишна възраст. Можете да откриете и публикувате информация, както и да задавате въпроси за кърмене, захранване, разходки, игра и възпитание, хигиена и козметика, детски ясли и градини. Дискусионни групи на родители с деца, родени през определена година.

25 Групи
Теми
Отговори
Участници
Образование

Всичко, свързано с образованието - от начално до висше. Информация и дискусии за училища, университети, колежи и други учебни заведения в страната и чужбина, школи и курсове за допълнителна и извънкласна подготовка и спорт.

6 Групи
Теми
Отговори
Участници
Родителски групи

В тази категория можете да се свързвате и общувате с родители по групи на база местожителство в страната или чужбина, както и родители на близнаци, породени, многодетни родители и осиновители. Тук е и групата за взаимна подкрепа на родители, преживели загуба.

12 Групи
Теми
Отговори
Участници
Дом и семейство

Всичко за дома и семейството - обзавеждане и интериорен дизайн, строителство и ремонт, градина и озеленяване, бяла и черна техника. Дискусии за семейни отношения, сватби и тържества, семейни и лични финанси, работа и професии.

10 Групи
Теми
Отговори
Участници
Хоби

Дискусии, информация и споделяне на рецепти за начинаещи и запалени кулинари, почитатели на шева и плетивата, изобразителните и приложни изкуства, фотографията, графичния дизайн, компютърните и настолни игри и колекционерството. Място за обмен на информация между собственици на домашни любимци, спортни фенове и любители астролози.

11 Групи
Теми
Отговори
Участници
Пазаруване

Всичко за пазаруването от физически и онлайн магазини в страната и чужбина. Обсъждане на покупки, цени, промоции и намаления, информация за начини на доставка и посредници.

2 Групи
Теми
Отговори
Участници
Свободно време

Новини, обсъждане на общественозначими теми и политика. Всичко за туризма и организирането на пътуване и почивка в страната и чужбина. Дискусии и информация на тема литература, кино и телевизия, музика и концерти.

9 Групи
Теми
Отговори
Участници
Организации

В тази категория можете да откриете теми за различни благотворителни и доброволчески каузи и инициативи, както и групата на сдружение "Настоящи и бъдещи майки”, в която можете да научите всичко относно правните и счетоводни въпроси, свързани с бременността, раждането, майчинството и отглеждането на дете.

3 Групи
Теми
Отговори
Участници

Общи условия

Активация на акаунт