Тиквеник

  • 4 180
  • 32
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 4 700
Naправи го най после. Стана страхотен.   chef

Обаче го направих със сурова тиква и орехите бяха счукани, а не смляни.

Мерси zа рецептата.  Hug

# 31
  • В лудницата на 2-рия етаж.
  • Мнения: 2 026
Gvendolin  -интересен тиквенодюлник си измислила,сигурно се е получило голяма вкусотия.Аз скоро пак ще правя,може да пробвам и твоя вариант. Mr. Green

# 32
  • Мнения: 121
Здравейте, аз правя тиквеник така : наръсвам кората с 1-2 ч.л. олио, отгоре настъргана тиква (сурова), след това последователно поръсвам със захар, орехи, канела и 1-2 ч.л. мед (разтопявам го леко в микровълновата). Завивам кората на нестегнато руло ,  редя в тавата и поливам с няколко лъжички мазнина. След изпичане завивам с кърпа да отпусне. Готовият тиквеник поръсвам със захар.

Ето снимка на днешния ми тиквеник:

http://images20.snimka.bg/004534140.jpg

Общи условия

Активация на акаунт