Свински джулан ?

  • 26 925
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 1 283
http://i216.photobucket.com/albums/cc120/gaxit/DSC00026.jpg
http://i216.photobucket.com/albums/cc120/gaxit/DSC00034.jpg
Ето и джолана,който първо го сварих и после запекох в гювеча с червен  и черен пипер, дафинов лист и бяло вино.Червеното ми идва доста тежко като вкус.

# 16
  • Мнения: 3 537
Гювеч или със зеле на фурна.

# 17
  • Мнения: 3 537
http://i216.photobucket.com/albums/cc120/gaxit/DSC00026.jpg
http://i216.photobucket.com/albums/cc120/gaxit/DSC00034.jpg
Ето и джолана,който първо го сварих и после запекох в гювеча с червен  и черен пипер, дафинов лист и бяло вино.Червеното ми идва доста тежко като вкус.

Леле, супер вкусно изглежда  chef Бравос!  Grinning

# 18
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
http://i216.photobucket.com/albums/cc120/gaxit/DSC00026.jpg
http://i216.photobucket.com/albums/cc120/gaxit/DSC00034.jpg
Ето и джолана,който първо го сварих и после запекох в гювеча с червен  и черен пипер, дафинов лист и бяло вино.Червеното ми идва доста тежко като вкус.

Леле, супер вкусно изглежда  chef Бравос!  Grinning
Абсолютно!  Peace

# 19
  • София/Сливен
  • Мнения: 1 194
Няколко дни вече чета тази тема - мислех да пускам рецепта, после се отказах. Сега пак реших да я пусна. Пък е и само линк - няма да ме озори много Wink

Общи условия

Активация на акаунт