Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 11 ноем. 2005, 18:45 ч.

TRIVAGO ...zа мамите в Германия и UK

  • 649
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 7 606
В друга тема споменах ве4е zа Триваго а в интерес на истината отдавна се каня да ви раzправям zа тоzи сайт.

Представете си, 4е кроите планове zа следваЩата отпуска. Искате да ходите на плаж примерно, но не zнаете къде. Търсите информация zа хотели, цени, zа дестинацията, zа zабележителности, и т.н. Това ви отнема доста време, естественно.

Ами ако цялата таzи информация е събрана на едно място? И то4но това е целта на Триваго.

При Триваго намирате хотели zаедно с оценките/критики на бивШи гости от тоzи хотел, както и снимките правени от тях. Едно е как иzглежда хотелът по каталоzите на туроператорите, друго е как иzглежда в действителност, нали?  Wink
При Триваго Ще намерите и линкове към сайтове с информация zа дестинацията с описание, та не ви се налага да търсите вие самите надълго 4реz гугъла.
Освен това при Триваго са събрани и критики/оценки на хотели от други места, примерно стация във вестник, или постинг във Форум, или препоръка от пътеводител, или или или.... Ако тръгнете сами да търсите инфо zа някой хотел, едва ли Ще успеете да намерите вси4ко това.
Но това не е вси4ко, при Триваго има и zабележителности, това не са само оби4айните като муzеите и т.н., но и примерно ресторанти, дискотеки, магаzини, паркове, еzера и мн. др. По тоzи на4ин предобивате представа какво може да направите там, където искате да си прекарате ваканцията.

Ако търсите хотел, при Триваго те са иzредени според оценките, събрани от раzли4ните места и кумулирани. Имате и въzможност да ги подредите по цената и да иzбирате, какво искате да има в тоzи хотел, примерно да е то4но на плажа, да има басейн и миниклуб zа децата и интернет по стаите.... тогава Ще видите вси4ки хотели, отговярваЩи на теzи иzбрани от вас критерий.

Триваго има и комерциялна цел, там можете да се zапиШете на екскурzия (полет и хотел) или да реzервирате хотелска стая на по ниска цена от официялната. За таzи цел има един куп партньори (примерно раzни туроператори), а предимството е, 4е вие можете да намерите най ефтината оферта.

А zаЩо ви го каzвам вси4ко това? Ами zаЩото триваго е едно community както тоzи форум  Wink 4леновете са теzи, които пиШат оценките. Ходили сте на ресторант сноЩи и сте много доволни? Споделете го. Хотелът където сте отседнали миналато лято беШе коШмарен? Предупредете други потенциялни туристи. Попаднали сте върху сайт на една БГ мама във вебШотс където има снимки от хотела? Пуснете линк zа да ги видят и други хора. Въzможностите са беzбройни.

Не пътувайте много? Няма zна4ение. ПиШете zа интересни места там, където живеете zа да zнаят хората, идвайки във ваШия град, какво да раzгледат, какво да посетят. Или пиШете zа България. Пълнете баzата данни с интересни атракций, с информация zа хотели, и т.н.

Кел файда? Ами zа всяка активност полу4авате то4ки, които на края на даден период се обменят в пари  Money Триваго спе4ели пари от продажбата на екскурzий и хотелски ноЩувки, и полувината се иzплаЩа на 4леновете, и всеки полу4ава свой дял в zависимост от събраните то4ки. В на4алото оЩе нямате въzможност да правите много раzли4ни неЩа и то4ките са малко, но бърzо Ще се иzдигате и се добавят нови въzможности zа които се плаЩат пове4е то4ки. Няма да zабогатеете от това, но няма да полу4ите и само стотинки при редовна активност. А сериоzни са, редовно си полу4авам парите от тях.
В момента иzплаЩат само на сметки в Германия и Великобритания, но в бъдеЩе Ще се раzШирят и в други страни (Франция, Испания и др).

Знам, 4е сигурно ви zву4и малко сложно, това е zаЩото има толкова много функций там. Но всеки нов 4лен си има свой ментор, един по стар 4лен, който ти помага с вси4ко.  А си има и форум  Laughing Ли4но аz прекарвам доста време там и ве4е съм полу4ила добри пари и се zапоzнах с много готини хора, и хем нау4их доста zа раzли4ите страни по света.

Така 4е, ако искате, хвърлайте по едно око на http://www.trivago.de/?affid=1304 или на английски
http://www.trivago.co.uk/?affid=1304 , мен Ще ме намерете там под ника Мис Варна  Mr. Green

# 1
Аз преди да дам гласа си го разцъках на две, на три и видях що годе, че иде реч за тур информация, което наистина хич не е лошо. Ама наистина ми звучи сложно. (щото не съм се заровила Crazy Grinning)
А мис Варна я спотнах Mr. Green
Кой всъщност стои за "Триваго" ?

# 2
  • Мнения: 7 606
Аз преди да дам гласа си го разцъках на две, на три и видях що годе, че иде реч за тур информация, което наистина хич не е лошо. Ама наистина ми звучи сложно. (щото не съм се заровила Crazy Grinning)
А мис Варна я спотнах Mr. Green
Кой всъщност стои за "Триваго" ?

Да, в първия момент zву4и малко сложно, zа това всеки нов 4лен си има свой ментор които да помага. На първо ниво можеШ само да даваШ оценки zа хотели и др. и да пускаШ снимки, и постепенно zа увели4ават функцийте.

Зад триваго стоят трима млади мъже които преди това основиха Ciao.com и Ciao.co.uk и .fr и .it  и .es та имат иzвестен опит в таzи дейност  Wink Поzнавам ги ли4но, много са свестни.
Или zа името триваго ли става въпрос?  newsm78 То е кратко zа Trips, Vacation, GoWink

# 3
  • UK
  • Мнения: 1 310
регистрирах се.мерси  Grinning

# 4
  • Мнения: 7 606
Супер, ако неЩо не ти е ясно питай ме  Wink

Общи условия

Активация на акаунт