Малко съм притеснена, защото преди 6-7 дни усетих бебчето си, но от неделя вечерта то изобщо не се обажда, дори и с леки почуквания . Сигурна съм, че това, което усетих беше бебчето ми, защото това ми е втора бременност а и почукванията бяха много ясно изразени. Това нормално ли е или да тичам при гинеколога си? Преди сдмица бях на консултация и всичко си беше наред!
Аз също бях така - усетих бебчето и след този първи път минаха няколко дни преди отново да усетя ритниче. Ако ще се чувстваш по спокойна иди на лекар - поне няма да се тревожиш излишно Спокойно и щастливо бременеене!
Аз мисля, че още си в много ранна бременност, за да усещаш бебчето - 13-14 седмица ...нали Понякога движенията на червата могат да се сбъркат с движенията на бебето
Аз мисля, че още си в много ранна бременност, за да усещаш бебчето - 13-14 седмица ...нали Понякога движенията на червата могат да се сбъркат с движенията на бебето
Всъщност съм в 15 седмица. А и по дебелите книги също и в нета пише, че при втора бременност и в зависимост от коремчето на бременната, бебчето може да се усети още през 12 седмица. Не съм объркала движениата на червата с движението на бебето си, това е 100 % сигурно. Все пак на 30 години човек малко или много познава добре тялото си и сигналите, който то му изпраща!
Благодаря на всички Ви И аз Ви пожелавам лека, безпроблемна и успешна бременност
Много странно ми се струва в началото на третия месец да усетиш бебето Знам ли, новото поколение може да са генийчета още от зародиша. Дано всичко е наред!
Не съм чела никъде че в 12 седмица можеш да го усетиш. На мен това ми 4 бременност - усетих го около 18 седмица, отначало плахо и през няколко дни после все по интензивно. На 36 години съм и твърдя че си познавам тялото... Във всеки случай не се притеснявай - това което описваш е нормално
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.