Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 60 отговора

Burgas

Мнения: 160
Питам ви, защото в последно време не мога да попадна на свясно. Правя една торта с маслен крем / любимата на мъжа ми /, но вече 4-ти път крема не се получава както трябва. Явно е от маслото. Помагайте моля.
Цитирай

София

Мнения: 431
Аз купувам немско масло. Понякога взимам и българско но то си е жив маргарин. Mr. Green
Цитирай


Мнения: 7 473
Немско  Peace
Цитирай


Мнения: 9 728
Когато ми трябва масло,особено за сладкарство купувам само немско!!!Българското масло преди 6-7 години вътре в пакетчето си беше чист маргарин!Оттогава не съм купувала българско масло и даже наскоро се чудех дали все още предлагат маргарин за масло или вече са се коригирали!И аз ще се радвам да разбера,ако някой купува българско масло- как е?
Ако ти се пресича крема,значи е от маслото!Най-добре купи Президент- скъпо е,но за кремове е идеално! Smile
Цитирай

Burgas

Мнения: 160
Вчера точно с немско масло я правих тортата / не помня обаче марката /, но крема пак се пресече. Тази торта съм я правила много пъти и преди вигаги е ставала перфектна.
Цитирай

София

Мнения: 10 658
На Мегле маслото е добро от българските.
Иначе най-често купувам Милрам - немско.
Цитирай


Мнения: 192
немско Peace
Цитирай


Мнения: 6 026
Milram.....или едно такова в златна опаковка със сини крави ....
Цитирай


Мнения: 1 063
С Президент пробвала ли си?
Цитирай

Вече на село

Мнения: 547
Като пипна маслото в хладилника, меко ли е, обратно на мястото му  Mr. Green и за по-сигурно, немско  Smile
Цитирай


Мнения: 1 999
Президент
Цитирай


Мнения: 9 728
Вчера точно с немско масло я правих тортата / не помня обаче марката /, но крема пак се пресече. Тази торта съм я правила много пъти и преди вигаги е ставала перфектна.
Според мен за да стане крема най-важно е качеството на маслото!Виждала съм обаче пресечен крем и с Президент!Замисли се и си припомни дали не си променила нещо в последователността или технологията на крема!Понякога човек го прави неволно,без да се усети,а това може и да попречи!
Например: Би трябвало маслото да се разбива на бавни обороти в началото!Би трябвало да е със стайна температура (25градуса),това е от голямо значение,ако примерно добавяш сироп,който е топъл,а маслото е много студено!Като се добавят разни сиропи,млека и т.н. трябва да са поохладени!Последно ако добавяш алкохол в крема,може и от това да се пресече,зависи какъв е алкохола и кога го слагаш!
Дано съм била полезна и пробвай пак,дано този път е по-добът резултата!  chef
Цитирай

София

Мнения: 9 139
И аз купувам това в златистата опаковка с кравата отпред. 250 гр., два и нещо струва. И Президент е хубаво, но скъпичко май идваше, отдавна не съм взимала, защото ние вкъщи консумираме огромни количества масло - почти всичко се готви с такава мазнина, олиото не го уважаваме Laughing
Цитирай


Мнения: 6 083
обикновените български наистина са абсолютен боклук #Cussing out
купувам мегле, но напоследък най хубави ми стават курабиите /аз торти не правя/ с маргарина белла 80 % масленост. много по-вкусен е от всяко масло, и някак по-маслен, колкото и смешно да звучи
Цитирай

Варна

Мнения: 4 188
Милрам или Президент! За жалост, българското краве масло е под всякаква критика  Confused
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 60 отговора