Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Искам бебе
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Абсурдистан

Мнения: 3 316
Здравейте,
понеже тук сте най-запознати пускам темата тук.
Последната 1 година започнах да пълнея много /18 кг./. Искам да отбележа, че никога през живота си не съм била толкова дебела. Дори когато отидох да раждам. Дори винаги съм била под нормата 174 см. 52 кг.
Започна сърцебиене, промени в кръвното, окосмяване и напълняване. Чувствам се постоянно отпаднала и ми прималява. Щитовидната жлеза я изследвах - всичко е в норма. Така гинекологът ми ми пусна изследване на репродуктивните хормони. Естрадиол - още не е готов. Моля, дайте си мнението за резултатите:

16 - ти ден от МЦ при 28-30 дневен цикъл, т. е. трябва да съм в овулаторната фаза - нали???
 
 FSH 2.35 IU/l М(1.4-18.1) Ж(фол 2.5-10.2, овул 3.4-33.4, лут 1.5-9.1, мен 23.0-116.3)
 
 DHEA-S 10.28 mkmol/l Ж:от10-19г.0.92-9.99;от20-34г.2.68-11.0;от35-54г.0.96-9.15;от55-75г.0.26-6.68;
 
Цитирай

София

Мнения: 7 718
Нищо не си направила. Първо, ако приемем, че овулацията ти е на 14-я ден, което не се знае, си в лутеалната фаза.
Без да знаеш кога ти е овулацията не се правят хормонални изследвания.
Освен това най-добре е да си направиш 3-5 ден от началото на цикъла, тогава дават най-добра първоначална информация.
DHEA-S се прави по всяко време на цикъла, но кажи на колко си години.
Цитирай

Абсурдистан

Мнения: 3 316
DHEA-S се прави по всяко време на цикъла, но кажи на колко си години.
32г обясниха ми че точно той е отговорен за напълняването и окосмяването.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.