Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 28 ян. 2005, 16:38 ч.
  • Преглеждания  7 728  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 4 966
Момичета, в неделя имахме гости и нямах нищо предварително подготвено. Чудих се какво най-бързо, лесно и вкусно да сготвя и се получи нещо много пикантно. Необходимите продукти са:
крехко свинско месо без тлъстини - нарязано на малки хапки,
1 или 2 глави средно голям лук - нарязан на едро,
сол и черен пипер на вкус,
олио,
1 кубче зеленчуков бульон,
1-2 ч. сладко червено вино.
Сложих в малка тенджерка с двойно дъно олиото, лука и месото и ги запържих. Когато почнаха да се зачервяват, сложих останалите продукти и ги оставих да се задушават на слаб огън.
Няма нужда да се виси до печката и докато си пийнем ракийката беше готово.
Поднася се с пържени картофи.

Реклама
# 1
Към допълнени към твоите мога да кажа само, че добавям и ситно нарязан морков и гъби при запръжката, по към края слагам и печена чушка (нарязана) и заливам със сметана.

# 2
  • Мнения: 4 966
Хонда, по твоя начин звучи още по-апетитно.
Замислих се също дали, ако му се слижи и малко ориз, няма да "докара" на вкус на китайско?!
Ще пробвам Grinning .

# 3
Абе не знам. Но защо пък не ориза да си е като гарнитура. Аз така го серивирам или с картофено пюре

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт