Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 4 966
Момичета, в неделя имахме гости и нямах нищо предварително подготвено. Чудих се какво най-бързо, лесно и вкусно да сготвя и се получи нещо много пикантно. Необходимите продукти са:
крехко свинско месо без тлъстини - нарязано на малки хапки,
1 или 2 глави средно голям лук - нарязан на едро,
сол и черен пипер на вкус,
олио,
1 кубче зеленчуков бульон,
1-2 ч. сладко червено вино.
Сложих в малка тенджерка с двойно дъно олиото, лука и месото и ги запържих. Когато почнаха да се зачервяват, сложих останалите продукти и ги оставих да се задушават на слаб огън.
Няма нужда да се виси до печката и докато си пийнем ракийката беше готово.
Поднася се с пържени картофи.
Цитирай
Към допълнени към твоите мога да кажа само, че добавям и ситно нарязан морков и гъби при запръжката, по към края слагам и печена чушка (нарязана) и заливам със сметана.
Цитирай


Мнения: 4 966
Хонда, по твоя начин звучи още по-апетитно.
Замислих се също дали, ако му се слижи и малко ориз, няма да "докара" на вкус на китайско?!
Ще пробвам Very Happy .
Цитирай
Абе не знам. Но защо пък не ориза да си е като гарнитура. Аз така го серивирам или с картофено пюре
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.