Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 6
Написах писмо на "Тати" понеже ми изтри темата, която според мен е прилична тема ставаше въпрос за сексуалните фантазии на жените-съпруги. Ето какво му написах:
"Жалко, че хора като теб поддържат подобни сайтове - наистина нямаш идея от семейство и ценности и от теми вълнуващи и подрастващи и теми сплотяващи едно семейство! Нищо лично, но си задръстеняк. Мога накратко са да се обоснова - едно семейство го сплотява секса, децата порастват със секса и с желанието за секс, но тези неща явно за теб са неморални. За теб предполага е морално да отидеш в стриптйз бар и да точиш лиги по танцьорките от колкото да се замислиш, че и съпругата ти има нужда от нещо екзотично, нещо различно, а не само да се местиш от компютъра в кенефа и да се правиш на моралист, разглеждайки в късните часове порно сайтове. Съжелявам, но това брачед не е морала дето ми го пишеш - чаткаш ли (не по клавиатурата), това е скапания морал на бълъци като теб, такива които се сещат, че имат съпруга само когата самата тя жадна за ласка (понеже това може да има единствено) се докосне до теб,искаща те, а ти не откъсващ поглед от монитора си мислиш колко много ти досажда.... Секса сплотява семейството, а не твоите скапани размишлениея за морал и ценности! И за да е цирка пълен ще пусна нова тема - "Написах писмо на Админа..." "
 #2gunfire

# 1
 • Мнения: 6
"Гледат ли съпругите ни порно филими и картинки"
"Колко време сте издържали без секс"
"Харесвате ли анален секс"......
.... и още много, много

# 2
 • Мнения: 34 793
Все повече се убеждавам, че този подфорум трябва да се закрие ...

# 3
 • Мнения: 6
Съгласен съм! Нека се закрие - по логиката на Админа за всичко си има форуми - има за компютри, има за коли, има за всичко....

# 4
 • Мнения: 3 847
Какви са тези драми Thinking
И моята тема, която пуснах преди дни е изтрита. Не  е била в синхрон с идеята на форума предполагам...
Siderov, защо така грубо с това писмо?...
Просто можеше да я обмислиш тематично и да я публикуваш може би написана в различен стил.
За какво беше темата ти?

# 5
 • Мнения: 6
Темата беше да сексуалните фантазии на омъжените дами - нищо фрапиращо или обиждащо. Не мисля, че съм груб, просто малко повече ми идват тези дни псевдо моралистите. Мисля, че достатъчно съм коректен като описвам в заглавието за какво е тамата - който не иска просто да не чете!

# 6
 • Перник
 • Мнения: 246
Ето,мисля,че вече си пуснал темата,и тук можем да ти отговорим,но като се правим че отговаряме по тази.Ще задам въпроса си така:
Татти,смяташ ли за перверзно това,че жените също имат сексуални фантазии,та да махаш темата,нека тук споделят и татковците и майките тогава.  Party

# 7
 • София, "Младост 3"
 • Мнения: 9 059
Все повече се убеждавам, че този подфорум трябва да се закрие ...

защо? колко мъже пишат и в действителност колко жени?? имаш ли идея колко от вулгарните отговори и теми са пуснати от жени?
според мне тук жените се вихрят за всичмко дето не си позволяват с мъжете си.

# 8
 • Sofia
 • Мнения: 2 070
Желанието на някои хора да гледат тук непрестанен цирк е разбираемо, но лично за мен неприемливо. Желанието да има сексуален форум, също е разбираемо, но няма да бъде тук.
Пионерският патос на автора на темата също е похвален.
Загрижеността му за ценностната ми система, съпругата ми и заниманията ми в късните часове за мен е изключителна чест.
Към всички засегнати имам молба да прочетат темата с правилата на форумите.
За изтриването на темата съм се обосновал на автора.
За пристрастните по темата за сексуалните фантазии : Темата е разисквана доста пъти и тук и в клюкарника, материал за обобщения има достатъчно.
Провел съм разчистване на темите и ако случайно съм пропуснал някоя, ще се коригирам.
Какво смятам за перверзно и какво смятам за ненамясто във форум за татковци и бъдещи майки може да се съди от темите, които са оцелели след разчистването.
Това че има хора на които не им се четат чужди теми е съвсем друг въпрос.

# 9
 • Мнения: 34 793
Все повече се убеждавам, че този подфорум трябва да се закрие ...

защо? колко мъже пишат и в действителност колко жени?? имаш ли идея колко от вулгарните отговори и теми са пуснати от жени?
според мне тук жените се вихрят за всичмко дето не си позволяват с мъжете си.

Не става дума за мъже/жени, Tatti е дал отговора вече:

Желанието на някои хора да гледат тук непрестанен цирк ...


# 10
 • in the boulevard of broken dreams
 • Мнения: 1 517
Аз пък без да защитавам някого или да обиждам...нещо не схванах логиката  newsm78 Прочетох новите правила за този подфорум и че ще се трият еди какви си теми. Но пък виждам доста "сексуални" теми, които са останали  newsm78 и не разбрах принципа, по който ще се подбират.
Татти като администратор има пълното право да създава свои правила, на който не му понася, да се изнася.
Сидеров - имаш право да се сърдиш, особено на база това, което написах по-горе. Но като че ли малко си попрекалил с обидите в писмото до Татти...

Според мен админите не са задръстеняци и като всички нас знаят, че секса е неразделна и много важна част от семейния живот. Не мисля, че ще е проблем тук да се обсъждат някакви сексуални проблеми...но някои от темите ( в които и аз съм писала - казвам го, да не изляза "светица") са доста извън добрия тон, има доза вулгарност...абе в противовес с правилата.

# 11
 • на крилото на самолета
 • Мнения: 87
На мение съм , че правилата в този под форум трябва да се преразгледат от "администраторите"! Не смятам , че ако се спазват правилата за неспамене и флудене този подфорум ще живее! Една тема се изчерпва след изказване на мнението на няколкото потребителя на които тя е интересна !Недай си боже някой да каже нещо наобратно - предходният човек решава да реагира и това се приема за спамене или флудене - съответно си заплашен с БАН (да не се бърка с Българската Академия на Науките)
 Смятам , че идеята на този подфорум е за развлечение и присъствието на толкова майки го доказва! Сега след като изразих мнението си....и след като вече имам (цитирам): "първо и последно предупреждение" от мама Laughing смятам , че ще съм БАН-нат во веки! Бих могъл да сложа цялото й писмо като доказателство , но така или иначе ще бъде изтрито та за това и няма смисъл!  Само в своя защита бих искал да вземат участие всички майки , че и татковци и да ми кажат кога аз точно съм пускал снимки с порнографско съдържание или кога и къде аз лично съм подклаждал спорове , защото бях обвинен и в това!
В случай , че повече не Ви видя уважаеми съфорумци - сполай Ви и със здраве! Беше ми приятно с вас! Simple Smile

# 12
 • Мнения: 1 431
Абе има тук един задръстеняк, дето се прави на голям отворенгяз, ама май не е татти  Twisted Evil

# 13
 • София
 • Мнения: 5 418
Бих могъл да сложа цялото й писмо като доказателство , но така или иначе ще бъде изтрито та за това и няма смисъл!  Само в своя защита бих искал да вземат участие всички майки , че и татковци и да ми кажат кога аз точно съм пускал снимки с порнографско съдържание или кога и къде аз лично съм подклаждал спорове , защото бях обвинен и в това!

1. Никъде не съм написала, че сте публикувал снимки с порнографско съдържание и че сте подклаждал спорове!
2. Аз нямам притеснение да публикувам това, което съм написала, защото винаги държа на мнението си и мога да дам точна обосновка за всяка една от думите си.
По-долу ще цитирам личното си съобщение и моля да ми укажете къде точно в него съм Ви обвинила, че сте публикувал снимки с порнографско съдържание.


Цитат на личното съобщение до тонколона басова
Моля да спазвате правилата във форума.
Поведението и публикациите Ви във форума досега са в нарушение на доста от правилата, а самият факт, че досега не сте предупреждаван за това, а само мненията Ви изтрити говори за доста по-либерално отношение, отколкото би било моето.

Настоявам да вземете предвид правилата, особено тези по-долу:

Цитат
3. Публикуването на порнографски снимки, текстове и др. е забранено.
4. Публикуването на картинки трябва да бъде съобразено с максимално допустимите размери и обеми.
6. Спамът, флудът и "чатът" не се толерират
Спам - оф-топици, рекламни съобщения и др.
Флуд (flood - наводнение, потоп) - заливане на форума и темите с безсмислени, едносрични и/или повтарящи се постинги.
"Чат" -  личен разговор между двама или повече потребители, размяна на реплики от рода "Как си днес", "Хайде да пием кафе" и др.
Всички теми с "израждащ" се характер ще бъдат заключвани и/или личните разговори ще бъдат изтривани.
Потребители, които се "включват в разговора" за по едно "да .. добре .. чао" ще бъдат предупреждавани.
Ако имате да кажете нещо по темата - изразете го с повече от една дума. Пускането на едносрични постинги с цел трупане на брой мнения не се толерира!

Идеята на форума е да се помага на потребителите, а не да се използва за празни приказки  и лични разговори - за празните приказки използвайте чат канала, а за личните разговори има функция Лични съобщения!

10. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, ще бъдат предупреждавани.
Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума.

Модераторите си запазват правото да променят, преместват или да премахват постинги по тяхна преценка.


Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение е недопустимо.


Потребителите могат/биват предупреждавани максимум 3 пъти за спам, обиди, расова дискриминация и др.
 
Ако се наложи 4-то предупреждение то ще последва и временен бан (забраняване на достъпа до форумите за определен период от време).

Допускат се изключения на правилото за 3-те предупреждения в случай, че даден потребител тормози, обижда или използва вулгарни изрази към други потребители, Модератор или Администратор - това може да доведе до постоянен и незабавен банКакто е видно, нарушили сте неедно от правилата.
Никой не е длъжен да дава обяснения защо са изтрити постинги, които са недопустими за тези форуми.

Моля спазвайте добрия тон и се съобразявайте с правилата!

Считайте това съобщение за първо и последно предупреждение.

Добре дошли сте тук, ако спазвате нормалния тон и уважавате стила на форумите и правилата.
Отношението ми не е персонално към Вас, а е такова към всички, които си позволяват подобно държание тук.


С настоящето си съобщение не целя предизвикване на дискусия или комуникация - то е с чисто информативна цел.
Моля не бъркайте тези форуми с тийн- или сексуално ориентирани форуми, с място за чесане на пръстите по клавиатурата и надпревара кой е по-интересен, кой повече нецензурни изрази знае и надприказване.


Всичко най-добро!

Обосновка на всяко едно от цитираните правила спрямо Вашите постинги

3. Публикуването на порнографски снимки, текстове и др. е забранено.
Примерите за цинични изрази не са малко. Цитирам 2-3 само за пример.

ако ми пратиш дудата си - аз щи пратя моя лазерен меч...сцепвамбез болка

...ако купиш на жена си силиконов кур дето са дълги по 1 метър ...ше мое да си го навирате в анусите докато се помпите...

буахахахахах , с малката ми пишка ше ви напълня бузките и на двамата кретена(па мое и да ви се хареса )...матриал ше има и за двамцата  Laughing Laughing Laughing демек всичко ше е вътре  Laughing Laughing Laughing


4. Публикуването на картинки трябва да бъде съобразено с максимално допустимите размери и обеми.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=160063.msg3106912#msg3106912
Както е видно и след отваряне на линковете и от постингите в темата, картинките са достатъчно големи и съм редактирала постинга така, че да останат само линковете към изображенията, а не да са публикувани самите изображения.

6. Спамът, флудът и "чатът" не се толерират
оф-топици, заливане на форума и темите с безсмислени, едносрични и/или повтарящи се постинги, личен разговор между двама или повече потребители, размяна на реплики от рода "Как си днес", "Хайде да пием кафе" и др.
Всички теми с "израждащ" се характер ще бъдат заключвани и/или личните разговори ще бъдат изтривани.

Тук примерите за off-topic, лични разговори тип "чат", постинги израждащи темата са прекалено много. Цитирам първите, които ми попадат пред погледа.

аааааа, чи как нема  а тъ търся...без твойти цомби сме за никъде... Wink

аре бегай , че да не зема некоя сопа... Laughing

Отговор в тема със сериозен въпрос относно подходящи овлажнители
ще поканим създателката на темата за да види , че и с био матриал ефекта с овлажняването е безотказен Wink

Отговор в тема със сериозен въпрос за климатици
...аз като съм на плажа...и от тез женски дупета ми става толкова горещо..., че никакъв климатик не ме оправя... Wink

е , ти пък от де знайш колко фърлям ма?!  Laughing

Цитат
Влюбена съм в мой бизнес партньор. Деловите ни отношения са чудесни, но не знам как да му покажа, че го харесвам. Не умея да флиртувам. Помагайте!
пусни ми се на мен! Принтни негова снимка...а аз ше я държа пред лицето си докато се помпаме...и ще се старая да я виждаш през цялото време  Laughing Laughing Laughing
...запретни си полата - той сам ше те прониже  Laughing Laughing Laughing (само си сложи чисти гащи)

мен като ме зарязоха...и пръднах яко! После направо се насрах....от пиене...и още не моа да намеря пропорцията дето така да се напия , че да не моа да стана повече...  Laughing

10. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, ще бъдат предупреждавани.
Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума.

внимавай как го пишеш , защото някой ненормален мод...мое да ти изтрие  поуста...което обезсмисля писането на отговора ти ...хм! Laughing

п.п.- поздрав за ненормалния мод! така е брат - комплексите ти ти тежат много...и разбирам , че трябва да се разтовариш нейде..., ама не разбирам какво и на кого доказваш!?На мен ми правиш демонстрация на виртуалната си сила ли?!Не се престарвай - не ми пречиш , само ми ставаш смешен , че и жалък! Взел си се прекалено на сериозно - това си е твоя работа , ама що разваляш рахатлъка на останалите юзъри ?!

модератора - шо се заяждаш бе?!
Поне имай смелост да се покажеш кой си и да ми кажеш 'що ми триеш поустовете!Бактън от "компетентни" индивиди! Кажи ми къде и как наруших правилата на форума за да ми триеш поустовете!Или май заради един-двама твои лични познати , се опитваш да ми се прайш на много велик?!Спокойно бе братчет - разпусни малко...или отиди на проститутка ..., че след това мое да напишеш и ти някой поуст тука!

# 14
 • София
 • Мнения: 5 418
За останалите обвиняващи, на които не им харесва, че се трият и няма да се допускат подобни изрази и теми, искам да уточня, че не се борим за най-посещаван форум и че за нас определено съдържанието на темите и стойността им е по-важно от броя постинги.
С две думи - по-добре 2 стойностни теми, отколкото 200 теми с подобен тип разговори.

И да, има форуми за всичко, включително такива, в които нецензурните и вулгарните изрази са на почит и всеки може да си хареса място, което да е подходящо за интересите му и стила на писане и изказване.

Изключително погрешно е схващането, че форумите тук са забавление, а не за сериозни дискусии, ценна информация, съвети и споделяне на опит, свързани с бременността, раждането, семейсвото и дома и съжалявам ако по някакъв начин с наше действие или временно бездействие сме създали такова впечатление.

Относно сексуалните теми и въпросите свързани със секса.
Абсолютно нищо против. Делта, вече го е написала.

Не мисля, че ще е проблем тук да се обсъждат някакви сексуални проблеми...но някои от темите са доста извън добрия тон, има доза вулгарност...абе в противовес с правилата.

Да, сексът играе важна роля за отношението между партньорите.
Но "секс" и "тема за секса" не е равносилно на вулгарщина, цинизми и простащина и теми с подобни включвания тип "седнали сме в кръчмата и си говорим мръсотии" нямат нищо общо с нормално, културно и интелигентно обсъждане на сексуален въпрос, което да доведе до някакви полезни дискусии и да даде отговори на поставените проблеми.

Последна редакция: ср, 31 яну 2007, 21:16 от Mamma

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт