Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 50 отговора

Пловдив

Мнения: 125
Бърза и лесна закуска- всеки знае как се пържат филии, затова не пускам рецепта, а само искам да обясня идеята. Франзелата трябва да не е прясна и се нареже така: първо на много тънко не докрая и после пак тънко до края - така стават филиите с джоб. В процепа се слага или сирене или кашкавал. Филиите се пържат както обикновено с яйца.
Цитирай

на едно прекрасно място

Мнения: 111
Уау,изглеждат много вкусни.Ще ги пробвам.Мерси  bouquet
Цитирай

София

Мнения: 4 676
Много ми хареса този начин  Peace
Не ми беше идвало на ума да ги направя като джоб !
Страхотна идея   bouquet
Цитирай

DE

Мнения: 4 648
Страхотна идея! Ще я пробвам непременно! Благодаря!
Цитирай


Мнения: 7 473
Строхотна идея   bouquet и изглеждат  Crazy
Цитирай

София

Мнения: 2 740
Невероятни са!Още сега отивам да ги пробвам. Wink
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Мммм, супер идейка. Благодаря!   bouquet
Цитирай

Ст.Загора

Мнения: 185
 Закуската за утре ще са тези пържени филиики.
 Благодаря ти за чудесната идея  Very Happy
Цитирай

DE

Мнения: 4 648
Направих ги за следобедна закуска. Много вкусно!
Цитирай

Пловдив

Мнения: 125
Благодаря, момичета.
Дано са ви харесали филийките. Рецептата я знам много отдавна от майка ми и мислех, че няма да е нещо ново и за вас. Smile
Цитирай


Мнения: 108
Обожавам пържени филии, ако не са толкова калорични бих ги яла всеки ден. Тези непременно ще ги опитам!
Цитирай

София

Мнения: 19 804
Много добре изглеждат- ще пробвам   bouquet мерси
Цитирай


Мнения: 8 606
Тая рецепта ме изненада приятно, като среща със стар познат. Very Happy Имам я от сп.Цар Кулинар, бр.2/2000г. Само не мислете, че търся автор. Споделям го като факт. Списанието беше обявило конкурс: "Какво научих от свекървата?" И от там си преписах тази рецепта на Дора Мандалчева от Бургас. Нейната свекърва е била от Македония и тя пише, че е попивала всичко от кулинарния и опит. И предлагаше няколко от Рецептите на Атина /нарекла ги на свекърва си/. Тези Пълнени филии "джоб" не ги е правила с франзела, а с филии от хляб, разрезани от едната страна, така, че да се образува джоб, в който се слага дебело парче кашкавал; потапят се в смес от прясно мляко и разбити яйца и се пържат в горещо олио. Поднасят се топли. Тогава ги правех често-често по всяко време, просто много ни харесваха и ни се прияждаха, а  и доста познати научиха тия пържени "джобчета".
Благодаря на magratea, че ми напомни за тях.    bouquet  bouquet  bouquet
Цитирай

Холандия/Хага

Мнения: 1 352
Мммммм, изглеждат прекрасно!
Ще пробвам тази "калорична бомба" Crazy.
Цитирай

Варна

Мнения: 6 763
Много идейно!   bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 50 отговора