На 13 юни 2007 г. – сряда – в София, зала “Филип Кутев” (в сградата на Съюза на българските композитори”, ул. “Иван Вазов” № 2) от 19.00 ч. ще се проведе благотворителен концерт в помощ на Светлозар Чолаков с участието на:

Йосиф Радионов - цигулка

Струнен квартет “Хорс” (Анастасия Детистова-Абаджиева, Мариана Връбчева, Пепа Дженева, Палмира Грибнева-Томанова), Светослав Лазаров и Татяна Лазарова, Рени Пенкова - мецосопран, Цветелин Чакалов – тенор, народната певица Анастасия Костова, ученици от класа на Рени Пенкова и Людмила Хаджиева.

В програмата: Произведения на български композитори.

Концертът се организира със спонсорството на Съюза на българските композитори и любезното съдействие на г-н Велислав Заимов и композитора Димитър Николов.

Ще бъде организирана и благотворителна разпродажба на ескизи на художничката Паулина Стоева.

Нека дарим на Светльо живот!

Входът е с цена 5 лв

Тези от вас, които  не могат да отидат реално на концерта, могат да го направят виртуално - просто изпратете 5 SMS-а на номер 1365 и все едно сте си купили билет за концерта! Нали крайната цел е да се събере час по-скоро оставащата сума за лечението на Светльо и той за замине колкото се може по-бързо за клиниката във Франкфурт?! Разстоянието до там е няколко хиляди километра - всеки от нас може да помогне да скъсим това разстояние поне с метър! И поне със минута...