Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 1 905
Купих един ананас вчера. Голям, зелен и твърд. Сега седя и се чудя, как да разбера дали става за ядене. Трябва да го чакам да замирише на ананас ли, защото в момента всяка краставица може да му завиди. Или трябва да чакам малко да поомекне?

Помогнете, моля.
Цитирай


Мнения: 373
Режи и яж! Обожавам ананас и съм му станала спец Razz  Повечето от сортовете (почти всички с изключение на "Виктория" ) излеждат по този начин. В краен случай изчакай ден-два, но не много, рискуваш да започне да покафенява отвътре без да придобие аромат и цвят.
Цитирай

София

Мнения: 1 905
Мерси DolceVita. Ей сега ще му видим сметката.
Цитирай
Рая, тук в едно кулинарно предаване (не знам обаче до колко е вярно), обясняваха, че като издърпаш едно от листата на ананаса и то трябва да мирише на ананаса Embarassed  Very Happy
Цитирай

Бургас

Мнения: 2 246
Цитат на: Honda
Рая, тук в едно кулинарно предаване (не знам обаче до колко е вярно), обясняваха, че като издърпаш едно от листата на ананаса и то трябва да мирише на ананаса Embarassed  Very Happy


Ей и аз бях чула как се познавало по откъснато листо дали ананасът става за ядене, но не си направих труда да запомня - мерси че каза Very Happy .Ще си купим най-накрая ананас, досега само обикаляме с мъжа, попипваме ги, споглеждаме се и отминаваме Confused
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.