Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 20 март 2005, 12:00 ч.

Ананас ?

  • 687
  • 4
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 1 911
Купих един ананас вчера. Голям, зелен и твърд. Сега седя и се чудя, как да разбера дали става за ядене. Трябва да го чакам да замирише на ананас ли, защото в момента всяка краставица може да му завиди. Или трябва да чакам малко да поомекне?

Помогнете, моля.

# 1
  • Мнения: 373
Режи и яж! Обожавам ананас и съм му станала спец Stuck Out Tongue  Повечето от сортовете (почти всички с изключение на "Виктория" ) излеждат по този начин. В краен случай изчакай ден-два, но не много, рискуваш да започне да покафенява отвътре без да придобие аромат и цвят.

# 2
  • София
  • Мнения: 1 911
Мерси DolceVita. Ей сега ще му видим сметката.

# 3
Рая, тук в едно кулинарно предаване (не знам обаче до колко е вярно), обясняваха, че като издърпаш едно от листата на ананаса и то трябва да мирише на ананаса Embarassed  Grinning

# 4
  • Бургас
  • Мнения: 2 264
Цитат на: Honda
Рая, тук в едно кулинарно предаване (не знам обаче до колко е вярно), обясняваха, че като издърпаш едно от листата на ананаса и то трябва да мирише на ананаса Embarassed  Grinning


Ей и аз бях чула как се познавало по откъснато листо дали ананасът става за ядене, но не си направих труда да запомня - мерси че каза Grinning .Ще си купим най-накрая ананас, досега само обикаляме с мъжа, попипваме ги, споглеждаме се и отминаваме Confused

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт