Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 10 септ. 2007, 22:46 ч.

Въпрос за замразяването на патладжан

  • 2 201
  • 3
  •   1
Отговори
  • у дома
  • Мнения: 2 606
Снабдих се с няколко патладжана  и реших да ги изпека на тиган и да ги сложа във фризера.
Знам, че не е хубаво да се солят продукти , които ще се замразяват, но как да го отцедя от водата тогава? Thinking Без да го соля дали ще стане? newsm78

# 1
  • Мнения: 5 604
Избели го само и нарежи надлъжно. Постави на обратната страна на цедка/гевгир и той ще се изцеди за 5-6 часа.

# 2
  • у дома
  • Мнения: 2 606
Благодаря ти за бързия отговор pep-4o. Hug

# 3
  • Мнения: 5 604
Моля  Grinning

Но лично мен леко осолено не ме притеснява да слагам във фризера - като казвам леко, имам предвид, че ако на някакъв продукт трябва 1 лъж. сол, слагам 1/4 до 1/3 от нея. Замръзва си без проблем, и няма проблеми с ония вътре  newsm78 newsm78 замръзватели  Embarassed

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт