Бухтички с прясно мляко и сирене

  • 13 620
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 1 722
Направих ги тази сутрин, станаха страхотни! Благодаря за рецептата.

# 16
  • Torino,IT
  • Мнения: 1 833
Току що вечерях с тях , с много сирене и мармалад от ягоди  Mr. Green

# 17
  • София
  • Мнения: 10 858
Никога не успявам да направя какъвто и да е вид тестено изделие, освен кекс.
Дано поне това да успея Embarassed, че изглеждат страхотно Peace

# 18
  • Мнения: 520
Охаа.. ще ги пробвам задължително.   eat

# 19
  • някъде
  • Мнения: 4 956
А вместо прясно дали ще стане с кисело мляко? newsm78

# 20
  • някъде
  • Мнения: 4 956
А вместо прясно дали ще стане с кисело мляко? newsm78

Никой ли не знае Sad

# 21
  • Мнения: 5 001
Става с кисело мляко,ако прочетеш рецептата там пише,че Снежи не е имала кисело мляко и го е заменила с прясно...Действай смело   bouquet

# 22
  • някъде
  • Мнения: 4 956
Става с кисело мляко,ако прочетеш рецептата там пише,че Снежи не е имала кисело мляко и го е заменила с прясно...Действай смело   bouquet
Embarassed като чета между редовете така е Embarassed
мерси  bouquet

# 23
  • И тук, и там, навред....
  • Мнения: 755
Леле, супер изглеждат бухтичките, ще се пробват задълбително!!! Hug
Аз правя едни други, които също стават страхотни. Ето им рецептата:
2 Яйца
3-4 с.л. захар
3/4 кисело мляко с 1ч.л. сода
брашно - да стане по-гъсто от кексово тесто, което да не пада от вилица.
Вс. се разбърква мн. добре. С малка лъжичка се гребва от сместта и се слагат в мазнината. Те стават кръгли като топчета и се обръщат сами при пърженето.
Пържат се в повече олио. Докато е студено олиото, в него се сипват 1-2с.л. спирт или ракия /аз слагам спирт/, за да не поемат бухтите мн. мазнина.  chef

# 24
  • Torino,IT
  • Мнения: 1 833
Леле, супер изглеждат бухтичките, ще се пробват задълбително!!! Hug
Аз правя едни други, които също стават страхотни. Ето им рецептата:
2 Яйца
3-4 с.л. захар
3/4 кисело мляко с 1ч.л. сода
брашно - да стане по-гъсто от кексово тесто, което да не пада от вилица.
Вс. се разбърква мн. добре. С малка лъжичка се гребва от сместта и се слагат в мазнината. Те стават кръгли като топчета и се обръщат сами при пърженето.
Пържат се в повече олио. Докато е студено олиото, в него се сипват 1-2с.л. спирт или ракия /аз слагам спирт/, за да не поемат бухтите мн. мазнина.  chef
А тези са сладички, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт