Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Стара Загора

Мнения: 60
Искам да ви попитам как мога да съхраня домашно притотвени крутони за по-дълго. Имам повече от половин хляб,който ще правя на крутони но просто няма да можем да ги изконсумираме всичките наведнъж.Затова се обръщам към вас с молба за съвет към една начинаеща мама в света на кулинарството.
Предварително ви благодаря за съветите!
Лека и спокойна вечер на всички.
Цитирай
Здравей,

Първо нарязваш (или начупваш) хляба на малки хапки, запичаш ги във фурната и като изстинат хубаво ги слагаш в найлонов плик (без дупки), който завръзваш хубаво. Предполагам, че ако имаш от системите за вакуумиране ще стане още по-добре, но и само в плик се съхраняват за няколко месеца.

При печенето може да поръсиш и подправки по желание Smile

Поздрави!
Цитирай

София

Мнения: 4 282
Като са в плик няма ли да хванат мухъл  Thinking
Цитирай

Гърция

Мнения: 2 348
В хартиен плик.
Цитирай

София

Мнения: 4 282
Здравей,

Първо нарязваш (или начупваш) хляба на малки хапки, запичаш ги във фурната и като изстинат хубаво ги слагаш в найлонов плик (без дупки), който завръзваш хубаво. Предполагам, че ако имаш от системите за вакуумиране ще стане още по-добре, но и само в плик се съхраняват за няколко месеца.

или


Кое от двете, ако някой е изпробвал нека сподели.
Цитирай


Мнения: 375
   И в двата варианта съхранявам по няколко месеца. Моят съвет е още на филийки да ги намажете с олио или масло, да ги поръсите с червен пипер, подправки, каквито обичате, и чак тогава ги нарязвате на хапки и печете - стават тип брускети.
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 60
Благодаря ви за бързите и ценни съвети!
Имам хартиени пликове и ще пробвам в тях първо.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.