Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 14 ноем. 2007, 22:19 ч.
  • Преглеждания  1 321  Мнения  6  Онлайн  1
Отговори
  • Стара Загора
  • Мнения: 63
Искам да ви попитам как мога да съхраня домашно притотвени крутони за по-дълго. Имам повече от половин хляб,който ще правя на крутони но просто няма да можем да ги изконсумираме всичките наведнъж.Затова се обръщам към вас с молба за съвет към една начинаеща мама в света на кулинарството.
Предварително ви благодаря за съветите!
Лека и спокойна вечер на всички.

Реклама
# 1
Здравей,

Първо нарязваш (или начупваш) хляба на малки хапки, запичаш ги във фурната и като изстинат хубаво ги слагаш в найлонов плик (без дупки), който завръзваш хубаво. Предполагам, че ако имаш от системите за вакуумиране ще стане още по-добре, но и само в плик се съхраняват за няколко месеца.

При печенето може да поръсиш и подправки по желание Simple Smile

Поздрави!

# 2
  • София
  • Мнения: 4 291
Като са в плик няма ли да хванат мухъл  Thinking

# 3
  • Гърция
  • Мнения: 2 348
В хартиен плик.

# 4
  • София
  • Мнения: 4 291
Здравей,

Първо нарязваш (или начупваш) хляба на малки хапки, запичаш ги във фурната и като изстинат хубаво ги слагаш в найлонов плик (без дупки), който завръзваш хубаво. Предполагам, че ако имаш от системите за вакуумиране ще стане още по-добре, но и само в плик се съхраняват за няколко месеца.

или


Кое от двете, ако някой е изпробвал нека сподели.

# 5
  • Мнения: 375
   И в двата варианта съхранявам по няколко месеца. Моят съвет е още на филийки да ги намажете с олио или масло, да ги поръсите с червен пипер, подправки, каквито обичате, и чак тогава ги нарязвате на хапки и печете - стават тип брускети.

# 6
  • Стара Загора
  • Мнения: 63
Благодаря ви за бързите и ценни съвети!
Имам хартиени пликове и ще пробвам в тях първо.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт