Цитат
Папарашките снимки на Бритни - нагласени?

Не за пръв път се чуват твърдения, че някои от звездите сами карат папараците да идват при тях, за да добият по-голямо популярност.

В интервю за Ню Йорк Поуст бразилският фотограф Алисон Силва твърди, че Бритни се обажда на папараците 15 минути преди да излезе от къщата си. Папаракът споделя още, че през миналата седмица, когато четирима фотографа бяха арестувани, тъй като преследваха звездата, Бритни изпратила съобщение на един от тях, в което му се извинявала и твърдяла, че се опитала да разговаря с полицаите, за да не го арестуват.

По всичко личи, че Бритни е приключила краткотрайната си връзка с женения папарак Аднан. Носят се слухова, че тя дори има ограничителна заповед срещу него.

Страстта на Бритни към мъжете с фотоапарати обаче не затихна, през тази седмица тя покани един от арестуваните папраци в колата си, а преди няколко дена известно време в дома й прекараха други двама фотографа. Пред тях Бритни споделила, че иска да направи „нещо ново” в следващия си клип към песента Hot as Ice. Тя им добавила още, че не харесва изобщо последния си клип към Piece of Me.
източник и снимки -> http://top.bg/news/?id=1421390397