Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 19 отговора

uk-kent

Мнения: 577
продукти:
5-6 филии бял хляб(тостер)
краве масло за намазане
3/4 ч.ч. захар
1ч.л. канела
50 грама стафиди
2 яйца
600мл. прясно мляко

начин на приготвяне:

1.
във сух съд смесете захарта.канелата и стафидите
2.
намажете хляба с маслото от двете страни и разрежете през средата за да се получат два триъгълника.
3.
на дъното на дълбок огнеупорен съд поръсваме със захарта.канелата и стафидите и

отгоре нареждаме хляб и така докато свършат.(зависи от големината на сьда'на мен ми излизат 3 реда)
 

остава доста от захарната смес която изсипваме най-отгоре.
4.слагаме млякото на котлона да се стопли(да не е горещо!).

след което го смесваме с двете разбити яйца.

и заливам хляба.
пече се на 180C за 45минути.

 
надявам се да ви хареса  bouquet

източник:готварска книга"Simply delicious"
« Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 00:22 от ani metcalf »
Цитирай


Мнения: 1 282
Изглежда чудесно   bouquet и лесно. Ще го направя!
Цитирай

weltweit

Мнения: 5 434
МНого ми харесва рецептата, то нещо като козунак става май  Thinking
Ще се пробва, мерси за рецептата  Flutter
Цитирай

uk-kent

Мнения: 577
радвам се че ви харесва Hug.
найстина е много вкусен и не отнема повече от 15 минути  Peace
Цитирай

~*iN a FaIrYtaLe*~

Мнения: 407
Фурната трябва ли да е предварително загрята?
Цитирай

пак на Рив Гош

Мнения: 1 420
Tакъв пудинг ядох в Лондон и много ми хареса. Но виж, не се бях сетила, че може и да го направя вкъщи!
Благодарности за рецептата Smile.
Цитирай

uk-kent

Мнения: 577
Фурната трябва ли да е предварително загрята?
да Peace
Tакъв пудинг ядох в Лондон и много ми хареса. Но виж, не се бях сетила, че може и да го направя вкъщи!
Благодарности за рецептата Smile.
и аз между другото го ядях само по заведения.и преди няколко дена се рових из едни  книги и хоп Party. но домашният е много по хубав
Цитирай


Мнения: 2 187
О, това задължително ще се направи в недиетно време, яла съм такъв пудинг и аз, но за първи път виждам рецепта за него.  Peace

Ани, а онази падащата да не би да се преби окончателно?
Цитирай

wild southwest

Мнения: 2 058
ще я пробвам, мерси за рецептата  bouquet
Цитирай

uk-kent

Мнения: 577
... то нещо като козунак става....Flutter
не.става със хрупкава коричка а отвътре е много сочно Smile
...
Ани, а онази падащата да не би да се преби окончателно?
Mr. Green
тя отдавна загина геройски , и аз днеска пак се обзаведох35
« Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 00:55 от ani metcalf »
Цитирай

UK

Мнения: 172
Между редовете с хляба слага ли се от захарната смес или само на дъното и най-отгоре колкото е останала? Малко не разбрах, мерсаж предварително за отговора.
Цитирай

uk-kent

Мнения: 577
Между редовете с хляба слага ли се от захарната смес или само на дъното и най-отгоре колкото е останала? Малко не разбрах, мерсаж предварително за отговора.
да Palatina Peaceръсиш м/у редовете и останалото изсипваме отгоре..  bouquet
« Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 16:31 от ani metcalf »
Цитирай

~*iN a FaIrYtaLe*~

Мнения: 407
Това непременно ще се пробва Very Happy
Цитирай


Мнения: 4 160
Интересно е.  Peace Не съм опитвала такъв пудинг до сега. Днес ще пробвам да го направя, надявам се да го харесат моите хора.  Very Happy
Цитирай

uk-kent

Мнения: 577
Интересно е.  Peace Не съм опитвала такъв пудинг до сега. Днес ще пробвам да го направя, надявам се да го харесат моите хора.  Very Happy

и аз се надявам да ви  хареса.  chef
ще чакаме да се похвалиш със снима  bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 19 отговора