Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 24 фев. 2008, 23:23 ч.
  • Преглеждания  2 997  Мнения  19  Онлайн  1
Отговори
  • uk-kent
  • Мнения: 577
продукти:
5-6 филии бял хляб(тостер)
краве масло за намазане
3/4 ч.ч. захар
1ч.л. канела
50 грама стафиди
2 яйца
600мл. прясно мляко

начин на приготвяне:

1.
във сух съд смесете захарта.канелата и стафидите
2.
намажете хляба с маслото от двете страни и разрежете през средата за да се получат два триъгълника.
3.
на дъното на дълбок огнеупорен съд поръсваме със захарта.канелата и стафидите и

отгоре нареждаме хляб и така докато свършат.(зависи от големината на сьда'на мен ми излизат 3 реда)
 

остава доста от захарната смес която изсипваме най-отгоре.
4.слагаме млякото на котлона да се стопли(да не е горещо!).

след което го смесваме с двете разбити яйца.

и заливам хляба.
пече се на 180C за 45минути.

 
надявам се да ви хареса  bouquet

източник:готварска книга"Simply delicious"

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 00:22 от ani metcalf

Реклама
# 1
  • Мнения: 1 282
Изглежда чудесно   bouquet и лесно. Ще го направя!

# 2
  • weltweit
  • Мнения: 6 084
МНого ми харесва рецептата, то нещо като козунак става май  Thinking
Ще се пробва, мерси за рецептата  Flutter

# 3
  • uk-kent
  • Мнения: 577
радвам се че ви харесва Hug.
найстина е много вкусен и не отнема повече от 15 минути  Peace

# 4
  • ~*iN a FaIrYtaLe*~
  • Мнения: 407
Фурната трябва ли да е предварително загрята?

# 5
  • пак на Рив Гош
  • Мнения: 1 454
Tакъв пудинг ядох в Лондон и много ми хареса. Но виж, не се бях сетила, че може и да го направя вкъщи!
Благодарности за рецептата Simple Smile.

# 6
  • uk-kent
  • Мнения: 577
Фурната трябва ли да е предварително загрята?
да Peace
Tакъв пудинг ядох в Лондон и много ми хареса. Но виж, не се бях сетила, че може и да го направя вкъщи!
Благодарности за рецептата Simple Smile.
и аз между другото го ядях само по заведения.и преди няколко дена се рових из едни  книги и хоп Party. но домашният е много по хубав

# 7
  • Мнения: 2 187
О, това задължително ще се направи в недиетно време, яла съм такъв пудинг и аз, но за първи път виждам рецепта за него.  Peace

Ани, а онази падащата да не би да се преби окончателно?

# 8
  • wild southwest
  • Мнения: 2 064
ще я пробвам, мерси за рецептата  bouquet

# 9
  • uk-kent
  • Мнения: 577
... то нещо като козунак става....Flutter
не.става със хрупкава коричка а отвътре е много сочно Simple Smile
...
Ани, а онази падащата да не би да се преби окончателно?
Mr. Green
тя отдавна загина геройски , и аз днеска пак се обзаведохJoy

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 00:55 от ani metcalf

# 10
  • UK
  • Мнения: 172
Между редовете с хляба слага ли се от захарната смес или само на дъното и най-отгоре колкото е останала? Малко не разбрах, мерсаж предварително за отговора.

# 11
  • uk-kent
  • Мнения: 577
Между редовете с хляба слага ли се от захарната смес или само на дъното и най-отгоре колкото е останала? Малко не разбрах, мерсаж предварително за отговора.
да Palatina Peaceръсиш м/у редовете и останалото изсипваме отгоре..  bouquet

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 16:31 от ani metcalf

# 12
  • ~*iN a FaIrYtaLe*~
  • Мнения: 407
Това непременно ще се пробва Grinning

# 13
  • Мнения: 4 202
Интересно е.  Peace Не съм опитвала такъв пудинг до сега. Днес ще пробвам да го направя, надявам се да го харесат моите хора.  Grinning

# 14
  • uk-kent
  • Мнения: 577
Интересно е.  Peace Не съм опитвала такъв пудинг до сега. Днес ще пробвам да го направя, надявам се да го харесат моите хора.  Grinning

и аз се надявам да ви  хареса.  chef
ще чакаме да се похвалиш със снима  bouquet

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт