Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 3 424
Мацки, спасявайте положението.
Как се приготвя заешко филе?
Пече ли се, маринова ли се, кво му
се слага, за да е вкусно. Колко може
да се пече, да е препечено ли, да е
задушено ли, кво да го правя, пустото?
Цитирай

София

Мнения: 3 797
Ами става шпиковано задушено. Преди малко писах за шпикован джолан 35
Шпикова се с лентички морковчета, чесън и чер пипер.
Овкусява се с вегетка, червен и черен пипер, запържи го от всички страни и го задуши с малко вода.
Цитирай


Мнения: 8 588
Ами и аз преди малко давах линка, та ето и тук - Пилешката фонтазия на Лео, която става чудесно и със заешко. Става въпрос за домашен заек. Кръстила съм си я пилешко/заешка фантазия и страшно я харесвам. Вкусотия е!
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Аз лично го предпочитам печен, но е важно да внимаваш да не изсъхне - преварително вариш и след това непрекъснато поливаш. Ето тук
Най-лесно и крехко става в гювеч (или йенско) с всякакви зеленчуци, каквито се сетиш, така мъжът ми си го харесва. Лесно е  Hug
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 491
Сварено и панирано.
В тенджера под налягане на яхния с лук, моркови, маслини, дафинов лист, бахар, черен пипер на зърна, вино...
Цитирай

weltweit

Мнения: 5 436
Шпикова се с лентички морковчета, чесън и чер пипер.
Овкусява се с вегетка, червен и черен пипер, запържи го от всички страни и го задуши с малко вода.
А може и с беконче или сланинка да се шпикова, че е сухичко месото, особено ако е от див заек. Иначе в йена със зарзават и дафинов лист е бомба. Може и на яхния с арпаджик и сини сливи, ако ти се занимава   Mr. Green
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
А, ако е див задължително се намазва с много подправки (девесил, джоджен...) и се вари предварително с вода и оцет, иначе смърди гадно  Sick
Цитирай

weltweit

Мнения: 5 436
А, ако е див задължително се намазва с много подправки (девесил, джоджен...) и се вари предварително с вода и оцет, иначе смърди гадно  Sick
Всъщност се кисне едно денонощие в голям съд с вода и оцет  Wink И после си е много хубав, направо може да се пържи/пече, без да се вари.
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Добре, може и така да е  Hug
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.