Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 3 апр. 2008, 23:11 ч.

Линията на живота

 • 15 901
 • 37
 •   1
Отговори
Според хиромантията дълга и непрекъсната линия означава дълъг живот.
Късата- обратно.
Прекъсната- болести и проблеми.
Двойната- дълъг и хубав живот.

Какво мислите?Дали има зависимост.Дали е отпечатано на ръката ни миналото и бъдещето?

# 1
 • софия
 • Мнения: 634
като си нямате друга работа - гледайте си ръцете!Според мен животът е такъв, какъвто Бог разпореждаи с негова помощ човек си го прави и всякакви врачки, гадаения, гледания на ръка и кафе са пълни простотии.

# 2
 • Pyce
 • Мнения: 3 378
Вярвам в хиромантията.
Даже като тийн си бях купила книга и изумявах приятели и близки с някои точни попадения,но от години не съм се въщала към това.

# 3
 • Мнения: 641
Хиромантията е наука и няма нищо общо с врачки и кафе.
Тя не гадае ,а предупреждава чрез знаците по ръцете как да ограничите отрицателното и развиете доброто в себе си. Анализира човека и посочва с кои качества да направлява живота си.
Природата е отбелязала в линиите на ръцете и лицето положителните и отрицателни качества.

# 4
 • софия
 • Мнения: 634
извинявам се, наистина признавам, че хиромантията е наука. Това безпорно е така. Просто се изразих малко крайно като исках да кажа, че всякакви подобни начинания пък били то и науки считам за безсмислени. Извинявайте ако съм обидила някого или съм омаловажила значението на тази научна сфера.

# 5
 • Мнения: 641
Естествено , че не си обидила никой.Просто уточних да не се бърка с кафе,карти и гледачки Peace

# 6
 • Galaxy 13197853088
 • Мнения: 2 479
то и за астрологията го имат за наука ... ама не е .

# 7
 • София
 • Мнения: 3 090
И аз вярвам в хиромантията и знам коя е линията на живота .
Беше ми интересно да видя дали на моята прабаба , която е почти на 100 години линията е дълга и непрекъсната . Е , такава е . Grinning
Знам че на лявата ръка и на дясната линиите са различни , тъй като на лявата е начертано ако мога така да се изразя това , което ти е дадено в живота , а на дясната това , което ще развиеш ....за жалост твърде са ми оскъдни познанията ...ще се радвам да науча  нещо ново . Simple Smile

# 8
 • плевен
 • Мнения: 859
Честно казано не вярвам много в тези неща. При мен линията на живота е доста дълга, но не знам дали наистина ще живея дълго.
Е, аз съм на принципа - не е важно колко си живял, а как.

# 9
 • Мнения: 1 243
Линията на живота на коя ръка се гледа - лява или дясна? newsm78

# 10
Аз пък не вярвам.Майка ми имаше  ясно изразена линия на живота, без прекъсване и пр. А си умря на 60- факт.И не само тя.Но не това ми пречи да вярвам в такива псевдонауки , като хиромантия или астрология.Защо да си губя времето с ала-бала, като мога да го оползотворя, като вярвам и служа на Бог, който е източника на живота и от  когото  идва всяко добро.

# 11
 • Мнения: 135
Аз пък не вярвам.Майка ми имаше  ясно изразена линия на живота, без прекъсване и пр. А си умря на 60- факт.И не само тя.Но не това ми пречи да вярвам в такива псевдонауки , като хиромантия или астрология.Защо да си губя времето с ала-бала, като мога да го оползотворя, като вярвам и служа на Бог, който е източника на живота и от  когото  идва всяко добро.

те първо не са псевдонауки, а почиват на закони и приципи, които са неизвестни за сега на по-голямата част от човечеството.
Един от тях е на съответствието.

"Принципите на Истината са Седем; този, който ги познава с разбиране, притежава Универсалния ключ, пред чието докосване всички Врати на Храма бързо се отварят." КибалионСедемте Херметични принципа, върху които се основава цялата Херметична философия, са следните:I. Принципът на менталността

II. Принципът на съответствието

III. Принципът на вибрацията

IV. Принципът на противоположностите

V. Принципът на ритъма

VI. Принципът на причината и следствието

VII. Принципът на рода
II. ПРИНЦИПЪТ НА СЪОТВЕТСТВИЕТО

"Каквото горе, това и долу; каквото долу, това и горе." КибалионТози Принцип олицетворява истината, че винаги съществува Съответствие между законите и явленията от различните нива на Съществуването и Живота. Старата Херметична аксиома, изложена в тези думи, е: "Каквото горе, това и долу; каквото долу, това и горе. " Схващането на този Принцип дава на индивида средствата за решаване на множество неясни парадокси и скрити тайни на Природата. Съществуват нива, които са извън възможностите на нашето разбиране, но когато приложим Принципа на съответствието към тях, сме в състояние да разберем много от това, което иначе би било неразбираемо за нас. Този Принцип има универсално приложение и проявление на различните нива на материалния, менталния и духовния свят - той е Универсален закон. Древните херметици разглеждат този Принцип като един от най-важните мисловни инструменти, чрез който човек е в състояние да надзърне зад преградите, скриващи от погледа Непознатото."


и второ , не е нужно да си губиш времето, то може да се използва полезно за придобиване на знание. Според мен човек със знания и вяра може да помогне по-хубаво, отколкото само с вяра, дори силна.
не сме дошли на земята да се молим само!

"бъдете разумни като змиите"?...

http://mailrun.mail333.com/Hiromantia.zip

# 12
 • София
 • Мнения: 2 998
И аз не вярвам. То аз в Господ не вярвам, какво остава ръцете си да започна да изследвам... Rolling Eyes
Вярвам в себе си!Това е! Crossing Arms

# 13
 • Мнения: 135
И аз не вярвам. То аз в Господ не вярвам, какво остава ръцете си да започна да изследвам... Rolling Eyes
Вярвам в себе си!Това е! Crossing Arms

трябва ли да вярваме във фактите, примерно трябва ли да вярваме, че река Дунав се влива в Черно море - няма смисъл, то е факт, независимо от нашата гледна точка. друг е въпроса дали ще използваме този факт или не и по каква причина...  bouquet

# 14
 • Мнения: 433
Прекъсната- болести и проблеми.


Брей, има ли хора без болести и проблеми?

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт