Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Проблемно забременяване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

на село

Мнения: 75
FSH 5.37 mIU/ml  /2.5-10.2/
LH 23.75mIU/ml   /1.9-12.5/
Estradiol 68.11 pg/ml  /11-69/
Prolactin 20.19 ng/ml  / 4.79-23.30/
Testosteron 60.85ng/dl  /14-76 /

Правени са на 3 ти ден , но цикълът ми закъснява последните два пъти - 56 и 44 дни , а този път беше по-слаб и продължи 14 дни.Миналия месец при фоликулометрия лекаря забеляза много дребни фоликули и каза директно поликистоза .Посъветвайте ме за лекар с опит с тези проблеми.имам 1 мисед преди 1 година.
Цитирай


Мнения: 4 700
Обърни се към ендокринолог. Той Ще ти наzначи и други хормони, които е добре да се иzследват. Може да има неЩо друго, което да не е наред и когато то се регулира и поликистоzата да иzчеzне.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.