Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 29 май 2008, 16:21 ч.
  • Преглеждания  2 761  Мнения  24  Онлайн  1
Отговори
Здравейте,имам 2 килограма чушки- от тези за пълнене-тумбестите, но не искам да ги пълня.Помагайте с идеи? Какво да ги направя?

Реклама
# 1
  • Гърция
  • Мнения: 2 348
Миш маш, със сирене и яйца, печени на салата или почистваш и прибираш във фризера, за да ги направиш пълнени когато ви се доядат.

# 2
те са от тези тумбестите-не стават за печене.а миш-маш с непечени чушки не ме блазни много

# 3
# 4
  • София- павлово
  • Мнения: 2 597
те са от тези тумбестите-не стават за печене.а миш-маш с непечени чушки не ме блазни много

търбушиш ги, измиваш и ги оставяш да се изцедят, след това ги редиш една във друга колкото за едно ядене ( пълнени чушки)  и в пликове и във фризера или камерата, после когато ти се ядат вадиш, размразяваш и пълниш
а може и трушия да ги направиш някъде имаше рецепта за пълнени камби, ама май е рано още

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 17:42 от rut

# 5
  • Мнения: 3 374
Пиперена яхния с прясно мляко или сметана  Peace Любимата ми

# 6
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Аз си ги пека на котлона, беля и слагам в буркани в хладилника със сол и олио и си ги ползвам за салати  Simple Smile

# 7
  • София
  • Мнения: 5 001
Чушки бюрек....

# 8
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528

А, от тези тумбестите не знам дали ще стане бюрек  newsm78

# 9
  • София
  • Мнения: 5 001

А, от тези тумбестите не знам дали ще стане бюрек  newsm78
Що?Тънки ли са?

# 10
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Не, дебели са, и ципата им е дебела, но нали за бюрек чушката трябва да легне, да се сплеска, за да я оваляш в панировката и да я изпържиш? Тубместите камби са твърди и големи, високи, няма как да ги напълниш и сплескаш, без да ги счупиш. Но може и да греша, де  Peace

# 11
  • София
  • Мнения: 5 001
Аз ги пека първо,обелвам ги,изчиствам им семето...И после слагам сирене и панирам (с острата и хрупкавата панировка)
Като се опекат си се сплескват.....



Сетих се и още нещо от чушки...Паприкаш....

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 18:00 от TheNMaster

# 12
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Аз ги пека първо,обелвам ги,изчиствам им семето...И после слагам сирене и панирам (с острата и хрупкавата панировка)
Като се опекат си се сплескват.....

Да, така става.  Simple Smile
И аз много се смях след теб за боцкането; сега пак  Joy

# 13
  • Мнения: 2 392
те са от тези тумбестите-не стават за печене.а миш-маш с непечени чушки не ме блазни много


ах не стават  Flutter Вчера на грила много добре ми станаха Simple Smile А през зимата във фурната ги пека за салата.

Миш-маш правя само със сурови чушки. Червените винаги са тумбести.  Мия, махам семките, нарязвам на ивици и мятам в дълбок тиган с малко мазнина (те си пускат вода).  Simple Smile

# 14
  • Мнения: 6 461

Можеш да ги изпечеш и след като ги обелиш им правиш марината от олио,оцет ,малко сол и захар,чесън и морков,Идеални за салата Wink
Можеш да ги накълцаш на ситно и да ги замразиш ако са ти в повече.
А също така ,можеш да приготвиш миш маш,ризото,месо със зеленчуци.


Тумбестите пиперки ги пълня със смес от сирене,яйце ,ситно нарязан магданоз   и ги пека във фурната.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт