Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Абсурдистан

Мнения: 3 316
Когато се пълнят тези патладжани с кайма и ориз белят ли се или само се измиват, издълбават и изкисват?
Цитирай


Мнения: 193
аз по принцип не ги беля.само ги дулбая и после ги накисвам. Flutter
Цитирай

Холандия/Хага

Мнения: 1 352
Не се белят. Издълбаваш, посоляваш, оставяш малко да си пусне водата и пълниш. Сърцевината се пържи с плънката.
Цитирай

Абсурдистан

Мнения: 3 316
Благодаря ви момичета! Супер сте   bouquet  bouquet  bouquet
Цитирай

София

Мнения: 728
Аз също не ги беля, де факто като не се белят си остаат целички, иначе ще се разкапят. Аз ги резвам от 4 страни с ножа, за да не се търкалят по тавата, после ги запържвам леко във фритюрника и после пълня с плънката.
Цитирай


Мнения: 2 846
Не се белят.Ако се обелят наистина ще се разпаднат.
Цитирай

Абсурдистан

Мнения: 3 316
Още веднъж ви благодаря момичета. Стана много вкусно. Освен патладжан напълних и тиквичка, домат и чушка. В тавата при печенето вкусовете се смесиха и стана божествено. Ето снимки:



« Последна редакция: нд, 14 сеп 2008, 12:49 от Гери »
Цитирай
Още веднъж ви благодаря момичета. Стана много вкусно. Освен патладжан напълних и тиквичка, домат и чушка. В тавата при печенето вкусовете се смесиха и стана божествено. Ето снимки:




И аз вчера правих нещо подобно. Напълних чушки, патладжан и тиквички, станаха страхотни и сосче направих към тях .Само патладжана бланширах за 5 мин.
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Още веднъж ви благодаря момичета. Стана много вкусно. Освен патладжан напълних и тиквичка, домат и чушка. В тавата при печенето вкусовете се смесиха и стана божествено. ..............
Ау, колко вкусно! Мммм!  Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.