Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 27 септ. 2008, 16:37 ч.
  • Преглеждания  628  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 145
Някой готвел ли е елен
Моля дайте рецепта

Реклама
# 1
  • Мнения: 4 380
Аз съм хранила години наред семейството само с еленско. Месо като месо, готви се като всяко друго. На вкус малко по-различно разбира се, но каквото и да е ядене което правиш с друго месо, ще стане и с еленско.

# 2
  • Мнения: 3 061
И аз съм приготвяла еленско. Права е Xenia, че става за всякакви ястия. Аз го държа в марината от червено вино, лукчета, дафинов лист, черен пипер, бахар и после го готвя. Най- често го задушавам в тенджерата под налягане, за да стане по- бързо и да е крехко.

# 3
  • Пловдив
  • Мнения: 3 307
За месо от елен не мога да кажа, но като живеехме в Коми, често гтвехме с месо от лос. Иска си повече обработка и за това най-често майка ми го правеше задушено на фурна в чугунен съд на бавен огън. Слагаше му морковки, лук, дафинов лист и черен пипер на зърна (а може и бахар да е било). Ставаше невероятно вкусно.

# 4
  • Мнения: 1 874
Съчетава се страхотно със сини сливи.Имам предвид като яхния-с много лук и сини сливи и става.....   eat

# 5
  • Мнения: 707
Аз не съм готвила, но често го ям (при свеки или в ресторант). Единствената особеност е, че месото трябва първо да се маринова и после да се готви.
Свеки го готви като гулаш. Много вкусно  Peace.

# 6
  • Мнения: 1 726
За сърнешко ли говорите  Embarassed ?

# 7
  • София
  • Мнения: 559
тъпо,ама горкият елен Cry

# 8
  • out of space
  • Мнения: 7 468
тъпо,ама горкият елен Cry

горкия вкусен елен  Wink

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт