Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 145
Някой готвел ли е елен
Моля дайте рецепта
Цитирай


Мнения: 4 380
Аз съм хранила години наред семейството само с еленско. Месо като месо, готви се като всяко друго. На вкус малко по-различно разбира се, но каквото и да е ядене което правиш с друго месо, ще стане и с еленско.
Цитирай


Мнения: 2 515
И аз съм приготвяла еленско. Права е Xenia, че става за всякакви ястия. Аз го държа в марината от червено вино, лукчета, дафинов лист, черен пипер, бахар и после го готвя. Най- често го задушавам в тенджерата под налягане, за да стане по- бързо и да е крехко.
Цитирай

Пловдив

Мнения: 3 304
За месо от елен не мога да кажа, но като живеехме в Коми, често гтвехме с месо от лос. Иска си повече обработка и за това най-често майка ми го правеше задушено на фурна в чугунен съд на бавен огън. Слагаше му морковки, лук, дафинов лист и черен пипер на зърна (а може и бахар да е било). Ставаше невероятно вкусно.
Цитирай


Мнения: 1 868
Съчетава се страхотно със сини сливи.Имам предвид като яхния-с много лук и сини сливи и става.....   eat
Цитирай


Мнения: 707
Аз не съм готвила, но често го ям (при свеки или в ресторант). Единствената особеност е, че месото трябва първо да се маринова и после да се готви.
Свеки го готви като гулаш. Много вкусно  Peace.
Цитирай


Мнения: 1 705
За сърнешко ли говорите  Embarassed ?
Цитирай

София

Мнения: 559
тъпо,ама горкият елен Crying or Very sad
Цитирай

out of space

Мнения: 7 341
тъпо,ама горкият елен Crying or Very sad

горкия вкусен елен  Wink
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.