Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 26 ноем. 2008, 00:09 ч.

Отслабване с акопунктура-ето така

  • 3 728
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 52
Причините за увеличаване на храните, са считани от китайската медицина твърде различен начин: например, нервност, депресия, дисбаланс, умора или напрежение незабелязано апетит постоянно нараства. Дори писмото, с дясната ръка води в lefty за евентуално наднормено тегло. Вероятно, тези уязвимости с яденето (или в други случаи от тютюнопушене) компенсирани.

Поради тази причина, идентифицирани в китайската медицина лекар първоначално с помощта на диагностиката на така наречените Ohrreflexzonen извършените уязвимости. Защото той е истинската причина за затлъстяването открита, тя може да бъде насочена от негов пациент ухото акупунктура по смаляване помощ. В Akupunkteur жила в зависимост от конкретната диагностика във Ohrpunkte pinhead голяма дължина на иглите, които са около 1 мм от кожата издатина, с малка лепенка закрити и около седем до десет дни ляво ухо.

Пациентът е чрез това лечение - в зависимост от уязвимостта - спокоен, балансиран, стабилен, по-малко агресивни или по-малко подтиснат. Резултатът: апетитът намалява. Важна предпоставка за теглото си остава - въпреки акупунктура - макар и с намалени прием на храна с избрани диети (напр. Mischkost уеднаквена с максимална доза от 1000 Ккал на ден). Но игли помогне, те са лесни за изработка.

В някои случаи, лекарят също Störherd на наднорменото тегло, създадени или услуги. Това са обикновено при процесите в организма, заболяване на пациента, без да го е забелязал. Те включват, например, мъртви зъби, възпаление на челюстта пещери, белези или малки натрошавам наранявания. Störherde лъжа на лекар, когато те включват акупунктура и mitbehandeln.
Deutsch  » Bulgarisch  Übersetzen   
  Азиатци обикновено са слим

Знаете ли какво прави хората дебели от Китай или Япония? Едва ли, тъй като максималната дойде като кечист Сумо по филмите и по телевизията преди. Едната е на хората от Далечния Изток генетично предразположени по различен начин, отколкото ние. По-важното обаче е: Вие ядете по различен начин. Тяхната диета пази ги да отслабне. Доказателството: Животът дългогодишният китайски или японски в западните страни и да ги към местните хранителни навици, то те също са склонни да бъдат дебели. И китайски и японски, които обикновено са много по-нисък риск от рак на гърдата, отколкото западните жени, а след това се разболяват по-често при рак на млечната жлеза. В TCM (традиционен китайски медицина) играе хранене и диететика, тъй като през 2000 година, важна роля. Още в Су Пет, един от най-старите книги за китайската медицина, ролята на диетата при лечение на различни заболявания описани.

Реалистични цели са важни

Затлъстяването може с помощта на TCM много добре се лекува. Важно е смислен дългосрочни цели. Вместо телесно тегло на 100 кг за три месеца, считано от 20 до 30 кг искам да намалее, трябва да се направи за една година около 10 кг на тегло и в още една година или дори 10 килограма по-малко тегло и теглото, което държи! Важна предпоставка за дългосрочен план: Той трябва да бъде без строг ниски калория салати и богата всичко - или - нищо - диета ограничения. Crash - диети обикновено водят до отслабване на енергия и охлаждане на организма. По-добър е ниско калории, богати на въглехидрати диета. За всеки пациент, храната е много индивидуално и своя тип в рамките на правилата на Пет елементи са избрани. Така, въпреки намалява калоричен прием на енергийните укрепване на организма.

За разлика от Западна диета учение, в което всичко за калории, витамини и минерали revolves, е това, което китайското диететика към ефекта на храната върху живота на енергия Qi (изразени Tschi) и по този начин е Ин и Ян.

Тези така наречени енергийни ефекти са описани в четири принципа:

Петте температура варира: Горещи - гореща - неутрален - Супер - студ
Термичните качествени упражнения започват общ ефект върху организма aus.Sie затопляне или охлаждане ефект върху тялото.


Петте вкуса: кисело - горчиво - сладки - Топ - остроумен
Всеки може да се опитам Yinoder Янг качество и функции, възложени окръг.


Петте функционални квартали: в черния дроб (кисело) - Heart (горчив) - далак (сладък) - белия дроб (пикантни) - бъбреците (солено)
Всеки кръг функция е една от петте вкуса наети.


Четирите Wirkrichtungen: възходящ - hovering - низходящ / низходящ - низходящ
Това качество се описва посоката на движение на живота на енергия Qi, храната в организма.

Удивителните в китайски диететика е, че предлагането на достатъчно витамини, минерали и микроелементи е гарантирана.
Храната е в китайската медицина винаги е лек. Защото Qi
Силата насочили към хранителен продукт може да бъде използвана, твърде много или твърде малко енергия в живия организъм компенсира. Най-добре е, ако е придружена с лекар за структурирана програма за намаляване на теглото е създадена и се прилагат. И така може програма за намаляване на теглото следва:

1-ви Диагноза
След диагноза (което включва изследването на езика принадлежи, виж стр. 6), личността и нейните тип подбор на храната, Qi баланс.

2-ра Изграждане на план за хранене
В консултация с лекар или лекарят е план, поставени заедно, осигурява снабдяването с нутриенти добро чувство за насита гарантиран и - най-важното - индивидуалния вкус и лични предпочитания представлява.

3-та Акупунктура Лечение
Лекарят избира акупунктура на индивидуално на пациентите. В игли в точки с пряко влияние върху органите на стомашно-комплект. Има също така и психически стабилизираща точки. В резултат на нарушени хранене поведение пристрастяване заболявания могат да включват, за терапевт също игли за наркотици точки на ухото една. Понякога пациентите се постоянно игли (стерилни игли за еднократна издавам, че само около 1 мм от повърхността на кожата отвъд) до ушите в продължение на една седмица в място за своите гости.

4-ти Насърчаване на по-движението
Учебен Qi Гонг и Тайджи, нов орган, чувство и по този начин до по-добри почитате самостоятелно посреднича

# 1
  • Мнения: 52
 И така, диетата е така, че да има три седмици, за да имат игли в ухото и във времето ще бъдат премахнати ... тогава имате три седмици, игли и трябва да си тегло, така наречените поддържащата фаза! И така, че някога спре, докато не сте достигнали теглото Ви ....
За първи път поставени игли струва около 70 евро ..., съдържащи се в нея 2 часа въвеждането на предмета акупунктура и намаляване (както ще научите всичко за игли, как те действат, как диетата план трябва да се придържал към това, което се случва в поддържащата фаза се случва ... Т.н.), те всяка седмица, за да отида размервам и теглото ви ще бъдат вписани в картата, можете да получите план за намаляващ фаза, както и за поддържащата фаза, в която можете да яде през цялото време! ...
Можете ли да си представите втори път поставени игли струва 45 евро (цени могат да варират леко, след всичко, бях в пъти от октомври миналата * * грама) ... и отново е включен в седмичната тежи, и т.н. ... изпъстрен настилка.

В началото просто погълна малко, защото цените ... но в крайна сметка той спестява много по така ядат, защото са толкова по време на сравнително строга диета план и съответно трябва да притежават само най-съществени покупки, трябва да ....
Аз бях изразходвани общо 165 ... .. И да намеря ОК, както аз 1ви NE обем беше отхвърлено .. И 2 Както вече бе споменато, аз съм спестиха доста пари за ядене)))) .. И лекарят асистенти са супер приятно да подкрепят едната страна и винаги са думите любов ... и д-р Schlüsener самата също е очарователен човек, който умело използва комплименти ggg * *

И, звучи добре или не? ))

# 2
  • Мнения: 52
В игли се използват в случай на три специфични точки в ухото, от които няколко точки в тялото "на адрес" (което е точно това, което знам сега вече не се знае само едно от трите, защото намаляването на стомашната киселина формация е отговорна)

През първите три дни, когато игли в ухото трябва да се свикне организма да се ядат по-малко ясно .... След три дни, ти наистина едва ли глад .... Тъй като на кръвната захар (сега знам, че имам две от три грама игли * *) за нормалното ниво е ... По този начин, едва ли дори спре глада ....

В строга диета план, които винаги са в три седмици трябва да се прилага, когато игли в ухото има, разбира се, нито пък останалите означава, че тя намалява толкова много! До три седмици в поддържащата фаза и "нормални" храни, поддържа теглото си ... с този метод (Off 3 седмици, три седмици очакване тегло и др ...) Аз просто мисля, че този орган да спре яде малко .. . Жожо и ефектът идва чрез този метод, със сигурност не .... защото ние вече три седмици в поддържащата фаза учи "право", за да яде ......

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт