http://www.kinderart.com/kitchen/icecream.shtml
Homemade Freezer Ice Cream Recipe - Australian
Who says it has to be summertime to enjoy ice cream? Not your kids, that's for sure! Everyone loves ice cream, and what better way to beat the cold weather blues than with some cold treats?
Gather your kids around, get out the ingredients and have some fun. Don't forget to pull out all your favorite toppings. You can use anything from spinkles to crushed candy bars to cookies.
Fresh fruit is an excellent topper for a fresh bowl of homemade vanilla ice cream. Try bananas or strawberries sliced and thrown on top. Or add them to the blender with a splash of milk for a fabulous shake.
Anything is possible. Have fun with it! Let the kids help pick the toppings and make it a fun day for everyone!
Ingredients:
1 cup sugar
3 tablespoons all purpose flour
1/2 teaspoon salt
2 1/2 cups milk
3 eggs
2 cups heavy or whipping cream
5 teaspooons vanilla extract
Directions:
In heavy, 3-quart saucepan with spoon, combine sugar, flour, and salt. In medium bowl with hand beater or wire wisk, beat eggs and milk and eggs together until well blended; stir into sugar mixture until smooth. Cook for about 15 minutes over low heat, stirring constantly, until the mixture thickens and coats the spoon, being sure that the custard does not boil or it will curdle; allow to cool (at room temperature).
Stir in 2 cups heavy or whipping cream and 5 teaspoons vanilla extract.
Freeze until desired consistency is reached.
а това е превода на "чичо" Гугъл
3 столовые ложки муки всех целей
1 / 2 чайной ложки соли
2 1 / 2 стакана молока
3 яйца
2 чашки тяжелой плетью или сливки
5 teaspooons ванильного экстракта
Проезд:
В тяжелые, 3-кварт кастрюлю с ложкой, объединить сахар, муку и соль. В среднесрочной чаша со стороны трепало или проволоки wisk, били яйца и молоко и яйца до тех пор, пока хорошо смешивается; сенсацию в сахарной смеси до гладкой. Кук в течение 15 минут, более слабом огне, постоянно перемешивании до тех пор, пока смесь thickens и пальто с ложкой, будучи уверены в том, что крем не кипятить, иначе она леденить; позволяют прохладном (при комнатной температуре).
Тщательно размешайте в 2 чашки тяжеловесных или плетью сливки и 5 чайных ложки ванильного экстракта.
Мораторий желаемой последовательности до тех пор, пока не будет исчерпан.
друг превод
3/4 cup sugar 3 / 4 стакана сахара
1 cup milk 1 чашка молока
1/4 teaspoon salt 1 / 4 чайной ложки соли
2 tablespoons unsweetened cocoa powder 2 столовые ложки какао-порошка неподслащенный
3 egg yolk, lightly beaten 3 яичных желтка, слегка избили
2 ounces semisweet chocolate, chopped 2 унциями полусладкое шоколада, нарезанного
2 cups heavy cream 2 стакана сливок тяжелым
1 teaspoon vanilla extract 1 чайная ложка ванильного экстракта
Combine sugar, milk, salt, and cocoa powder in a saucepan over medium heat, stirring constantly.
Совместить сахар, молоко, соль и какао-порошок в кастрюлю на средние тепла, постоянно перемешивании.
Bring to a simmer.
Довести до закипания.
Place the egg yolks into a small bowl.
Положите желтки в небольшой миске.
Gradually stir in about 1/2 cup of the hot liquid.
Постепенно размешивать примерно в 1 / 2 чашки горячей жидкостью.
and return to the saucepan.
и вернуться в кастрюлю.
Heat until thickened, but do not boil.
Тепло пока утолщена, но не кипятить.
Remove from the heat, and stir in the chopped chocolate until chocolate is melted.
Удалить из тепла, и размешать в шоколад порезанные до расплавленного шоколада.
Pour into a chilled bowl, and refrigerate for about two hours until cold, stirring occasionally.
Для охлажденному в миску и в холодильник примерно на два часа, пока холодно, иногда перемешивании.
When chocolate mixture has completely cooled, stir in the cream, and vanilla.
Когда шоколадная смесь полностью охлаждается, размешивать в сливки и ваниль.
Pour into an ice cream maker, and freeze according to manufacturer's directions.
Чтобы в мороженое Maker, и замораживать в соответствии с заводом-изготовителем направлениях.
^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^