Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 9 септ. 2005, 18:04 ч.
  • Преглеждания  659  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • Sofia
  • Мнения: 3 247
Снощи си импровизирах по една рецепта за турта и реших да ви споделя:

На дъното на тефлонов тиган (с капак) се нарязва на кръгчета по-мазничък колбас (наденица някаква) и се запича. Около него се нареждат като венче покрай стените на тигана нарязани на ленти две зелени пиперки. Върху това всичкото се слагат три обелени и настъргани картофа като се приглаждат с дървена лопатка. Поръсва се с Вегета или други подправки по избор, залива се със съвсем малко вода и се оставя на бавен огън около 1/2 час да се задушат хубаво картофките.
Когато е готово, се обръща в по-големичка плоска чиния и се поръсва с кашкавалче, което леко се разтопява - сигурно може и да се запече, но и така е достъчно вкусно.

Общо отнема около 40мин.

Търпи много импровизации и е супер лесно. Освен това така може да се оползотворят разни остатъци от хладилника. Naughty

Реклама
# 1
  • в Бургас
  • Мнения: 3 251
Интерсно е и ,както казваш търпи вариации....  chef
А аз като прочетох заглавието ,помислих,че става въпрос за билката Турта.

# 2
  • София
  • Мнения: 431
А във фурна няма ли да стане? Embarassed

# 3
  • Sofia
  • Мнения: 3 247
Сигурно ще стане, но по-бавно.
Може евентуално да се запече после във фурната.

# 4
  • Бургас
  • Мнения: 3 553
Снощи си импровизирах по една рецепта .........

Освен това така може да се оползотворят разни остатъци от хладилника. Naughty

Права си Naughty с остатъците от хладилника, може да се импровизира, и учудващо стават много добри рецепти.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт