Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 27 окт. 2005, 00:45 ч.
  • Преглеждания  7 291  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
Здравейте Мами и от мен.  Simple Smile Може ли някой да ми каже как се приготвя русенско варено в домашни условия или някаква зимнина със свинско в буркани за зимата?  newsm78Ще ви бъда Благодарна!   bouquet

Реклама
# 1
  • в Бургас
  • Мнения: 3 251
Миналата година ,свекърва ми прави  , беше вкусно !
Месото се смила , заедно с мазнина /тя го направи с робота/, добавя се само сол и черен пипер , на дъното на бурканчето сложи по 1 дафинов лист. не се пълнят много бурканчетата - все пак ще се вари !Затваря се и се вари 3 ч. и 1/2/. Това е !

# 2
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 884
И ние правихме такова, каквото Нина е написала. А иначе затваряхме  месо - нарязано на парчета за готвене, слага се в буркани, мако сол и после бурканите се варят 3 часа.

# 3
А някакви пропорции? Аз нямам кухненски робот може ли да е нарязано като за манджа например?

# 4
  • София
  • Мнения: 637
малко офф:нали знаете от какво се прави русенското варено?ами от русенци,разбира се! Joy
нека русенци не се засягат,този лаф го знам от техен съгражданин! Joy

# 5
  • в Бургас
  • Мнения: 3 251
А някакви пропорции? Аз нямам кухненски робот може ли да е нарязано като за манджа например?
А машинка за мелене на кайма , имаш ли ? Тя също върши работа , иначе няма да прилича на "русенско" . Ако не , направи го по твое осмотрение , пък после сподели  как се е получило. Wink

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт