Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 1 656
Ето и една лесна и вкусна рецепта:
Карамелизирате 2 суп.лъж.захар в масло.Прибавяте месото без значение дали са бутчета ,  филенца,крилца,прибавяте 4-5 скилидки чесън нарязани на едро,4-5 картофа също нарязани на едро и 4-5 супени лъжици соев сос.Соевия сос е солен така че само ако искате добавете сол.Прибавяте водичка или бяло винце затваряте тенджерата под налягане и след 40 минути си облизвате пръстите.  chef
Цитирай

Севлиево

Мнения: 1 649
Изглежда, че ще е вкусно, а рецептата е лесна!
Тази вечер ще готвя пилешко и може да пробвам рецептата ти.
Благодаря!
Цитирай

Пловдив

Мнения: 629
да,и на мен ми звучи добре,но 40мин в тенджера под налягане не е ли много?!
още повече за пилешко Thinking
Цитирай

Варна

Мнения: 1 656
Аз понржр го оставям да къкри на много бавен огън и затова, но са достатъчни и 25-30 минути.Колкото по бавно къкри толкова по-вкусно става.
Цитирай

Там край гората

Мнения: 202
Вчера го приготвих и вечеряхме. Тенджерата ми под налягане е от 7 литровите. Напълних я до средата с картофи. Моите мъже докато не изядоха всичко, не си легнаха. Стана много вкусно.
Цитирай

все тук

Мнения: 1 599
А някакви подправки не слагате ли newsm78
Цитирай

Варна

Мнения: 1 656
Карамелизираната захар и соевия сос е достатъчен.Само допълнително ако иска6 слагаш Hug сол
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.