Ре6их до Коледа да вписвам тук раzли4ни бъграски рецепти zа коледните праЗници.Ако ви хареват може да ги иzпробвате.
Коледарски кебап
Продукти
1кг свинско месо,пар4е 4ерен дроб /свински/, свински бъбреци.едно пар4е сланина, 5/6 глави кромид лук, 2с.л. доматен сос,1 4.л. 4ервен пипер,1 4.л. 4убрица, 1 дафинов лист,1 кафена 4а6а вино, 3с.л мас,3 с.л. олио, сол на вкус, 1/2 връЗка магданоЗ.
На4ин на приготвяне
Месото не наряЗва на пар4еца и zаедно с наряzаната сланина се zаду6ават, след което се слага наряzания zаду6ен дроб, бъбреците и наряzания лук.Заду6аваме,прибавяме 4ервения пипер,доматите.Така ври 10 мин,след което слагаме виното и даф. лист.доваряваме на тих огън до готовновст,като слагаме накрая 4ерния пипер и 4убрицата.
Сервираме в пръстено гуве4е, поръсено обилно с магданоЗ.
добър апетит.