Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 121-ва тема

  • 172 234
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
  • Русе
  • Мнения: 1 843
lu4a, да ти е живо и здрава момчето! Hug Мъфинките са много интересни!
labrex, и твоите кости също!
rossonera, много апетитно и красиво е всичко при теб!
Angellove, чудна торта!
Трябва доста да изброявам,защото при всички е много апетитно!   bouquet
Аз само набързо с крилца с чеснов майонезено-сметанов сос и вратни пържоли.
   

# 286
  • Мнения: 3 271
Торта.

# 287
  • Мнения: 1 828
Много отдавна не съм се записвала тук. Ще се запиша със снощните предястие и десерт   Wink Снимките са кофти, правих ги с телефона буквално секунди преди да ги сервирам   Embarassed

Картофена торта



Първата ми торта - бананова торта с готови блатове



Скрит текст:

# 288
  • Мнения: 1 517
Шоколадиви розички

# 289
  • Варна
  • Мнения: 202
Страхотни торти и сладки и тестени изкушения придружени с апититни ястия,салатки и супички от всички  newsm51
У нас миш-маш,агнешки главички,свински дроб,наденички с кебап








# 290
  • SHOOT ME 10 $
  • Мнения: 3 298
Да ви напомня за себе си с едни понички ли ,бухтички ли,със сиренце вътре от мекичено-маяно тесто,кактоказва tinki_15



и моята " Мишел О,Бама" им се кани...

# 291
  • Мнения: 399
rossonera, може ли рецептата за бонбоните? Simple Smile

От мен:
Сотирани картофи и рулца от раци
Грах със свинско

# 292
  • Мнения: 68
И от мен едни бързи, лесни и мнооого вкусни Многолистни бисквитки с пюре от тиква - за Хелоуин Wink



Прекрасна вечер на всички   chef  bouquet Hug

# 293
  • Мнения: 636
Angellove
отново съм възхитена от красотите, които твориш!
У нас за обяд - вратна пържола на скарата с любимия бланширан карфиол

и домашни бонбони, правих за Хелоуин и ми остана от сместа:


# 294
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
.....
и домашни бонбони, правих за Хелоуин и ми остана от сместа:




Хайде сега да споделиш и рецептичката....  Hug

# 295
  • София
  • Мнения: 15 463
  И мусака, и грис-халва. И пърженица имаше - кромид лук, праз лук, сушени червени люти чушки на дребно, но го изядох преди снимка.




Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 18:33 от Тайна

# 296
  • Мнения: 636
t_ilieva
сместа е като за бисквитени топчета - натрошени бисквити, разтопено масло, мляко, смлени орехи, аз добавих бял и кафяв шоколад на парченца, кокосови стърготини, какао, можеш да сложиш и разтопен шоколад, въобще каквото имаш под ръка. Сместа трябва да е гъста колкото да могат да се оформят топчета. Украсяваш с каквото имаш-натрошени орехи, кокосови стърготини, или както  е направила Росанера -в шоколадови или шарени пръчици.

# 297
  • Мнения: 17 987
Тайна, хареса ми заливката на мусаката ти, би ли споделила

# 298
  • София
  • Мнения: 15 463
Тайна, хареса ми заливката на мусаката ти, би ли споделила
Не е нищо специално - 2 яйца, половин кофичка кисело мляко, две равни супени лъжици брашно и щипка сол.Разбивам на гладка кашица и заливам мусаката малко по малко, с лъжица, докато покрия навсякъде.Първо пека да се стегне, после пускам силен реотан отгоре, да добие цвят. Цял живот я правех само с мляко и яйце, мислех,че и моите, като мен, не обичат дебела, докато не ме попитаха защо не я правя дебела. Joy

# 299
  • Мнения: 17 987
Никога не става дебела моята, а така я обичам  Confused
Уж с прясно мляко и брашното ставала- и така пробвах, ами не, не е тази, която искам.
Ще пробвам и твоята  Peace

Общи условия

Активация на акаунт